• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    zacina mi byt fakt sympatickej Euron.
    DXTR
    DXTR --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Game of Thrones | Season 8 Episode 5 | Preview (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=F1fqet9V494
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TAPINA: Trochu mi to prijde strasne prihodny. Vyberu v kazdym dile jednu oblibenou postavu a odpravim ji, aby byl spravnej citovej zahul. Jestli se tvurci soustredi na takovou teatralni jednoduchost, zacinam mit obavy. O co se snazi? Snad ne o neco tak strasne trapne jednoduchyho, aby se Dany promenila v silenou kralovnu? co maji proti sobe dobre vedeli. o tom, ze se cely mesto jezi protivzdusnou obranou o velikosti dobyvacich vezi varrys samozrejme nevedel. ze jsou vsude okolo hromady piratskych lodi taky samozrejme nikdo netusil. najedem primo do nich.
    zacina mne to trochu otravovat.
    CADDY
    CADDY --- ---
    JCD: taky by me to zajimalo, mozna i jo :)

A jeste vice by me zajimalo, co se stalo s Edmurem... Arya vyvrazdila Freye, ale o jeho osvobozeni nepadlo ani slovo...a Riverrun nabizela Cersei Bronnovi...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    takmě zase překvapili
    Daenarys ambushed n a dragon killed in Game Of Thrones 08×04
    https://www.youtube.com/watch?v=jA3y7VQdfV8
    JCD
    JCD --- ---
    Tak mne napadlo, zdali Ellaria Sand je jeste udrzovana nazivu...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Že Missandei zakápne bylo jasný už od té scény, kde tak básnila o domově, takoví lidí se domů obvykle nepodívají. Akorát jsem to čekala už minule.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOUDY: Kamos u toho dneska nadaval, ze proc ji to oboci aspon nenabarvi :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: třeštidlo nebo ne, když to vypadá, že se jí nad očima neustále porůznu vlní dvě housenky...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MADIETTA: Tak tam hraje takový rozjívený třeštidlo, přišlo mi to v rámci tý postavy v pořádku. Ale za bouře zrozená by se asi měla s obočím mírnit víc, no.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MADIETTA: jj v tom je to fakt extremni :D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    - Vomiting is not celebrating.
    - Yes it is.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    FRIZER: A zatim došlo k tomu že jsme přišli o bývalou, neustále se usmívající otrokyni, x krát oživenýho Berrica, Mormonta který přežil už dávno svou smrt a jel na koupenej čas, drzé děcko, dědu mráze, a vránu u kterýho si nikdo nepamatuje jméno.... to mi na epické zakončení ságy přijde dost slabota
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CADDY: Ano.
    CADDY
    CADDY --- ---
    MADIETTA: zda s emi to, nebo jsme tam zahledl i mihnuti Tywina? :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAKE_UP: tak ono tma vic receno nebylo, ani kdy a kde se presne odpojil...ono Yara je ted uz asi uklizena vedlejsi linie, ktera se nejspis uz nezapoji....i kdyz...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JCD: Já myslel, že nehraje roli rychlost cestování. Už se tam teleportuje běžně.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CYBERKOTLIK: To sice ne...ale furt jde o hlavní rody které jsou ve válce, zákonitě někdo musí prohrát a někdo vyhrát...tzn. minimálně třetina hlavních postav by to měla schytat.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CADDY: Tohle vím. Ale ta záložní základna teď už není potřeba. Spíš jsme myslel geograficky a časově, jestli už vůbec zvládla doplout a jestli už by byla schopná se zapojit do dalších bitev.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam