• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Hm dobry no.. Asi tricet scenek jsem prohlednul jeste, nez k nim vubec smerovalo a jediny emoce jsem mel, kdyz Ghost "mnouknul" (nebo jak se tomu rika u psu/zlovlku) znicenej z battlu s utrzenym ouskem. Gwendoline Christie jsem bohuzel nahou videl pred lety a trvalo mi snad rok ziskat zpet erekci.
    Zas je tam prehrsel fan servisu, ze jsem to asi po 20 minutach pauznul a sel se projit (srsly). Rad bych rekl, ze ubylo plot armoru, nicmene to co se stalo, muselo bejt jasny kdekomu. Another bad fuckingfuckeryfuckedup tactics a pak uz jen sedim a doufam, ze to dostane belohlavka do kebule.
    Tyrion mel zkapat prispendlenej jako v tom filmu Hrdina, Jonovi by meli uriznout ptaka (koule uz beztak nema) a snad jedinej smysluplnej charakter je Sansa, ktera - ac logicky, ale taky fanservisove, se uz nechova jako priblbla pica a uvazuje o nekolik tahu dopredu.
    Nejlepsi duo opet Hound - Arya.
    Ja fakt nechci brecet a stezovat si s kazdou picovinou, ale proste DUUUUUH!

SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CADDY:
    RUDIE: cokoliv, co rozbije tu predvidatelnost a vsudypritomnej patos.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDIE: to bylo tim danyiinym pohledem, prece.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Bylo toho hodně jo, ale to, že jak zvládli rozstřílet Rhaegala asi čtyřma zásahama, když byl mimo dostřel a pak netrefit Drogona ve chvíli, kdy byl úplně nejvíc na ráně, mi někdo prosím vysvětlete.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CYBERKOTLIK: hele vzhledem k tomu, jak se s tyrionem predvedli jako poradci, mi jejich sebejistota v kvalifikaci toho kdo je dobrej kral pripada dost chucpe. john je hodnej kluk, urcite. nepamatuju si na pripad, kdyby byl hodnej kluk dobrym kralem. Karel IV nechal potichu odpravit vsechny svoje hlavni rivaly a zbytek rozdrtil pesti. oni maji mezi sebou nekoho kdo muze vyhrat valku bez boje, a ani se nezkusi zeptat. humanisti, zejmena varrys. radsi vyhladi mesto a hodi to na dany, oskliva dany, fuj.
    jedinej kdo tam ma zatim rozum, je Arya s Houndem.
    ja nevim, jsem znechucen.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HNIZDO: tak Varys zrejme uz smrt Dae uvita, takze to neresi. A samozrejme pri vyjednaani by stali mimo dostrel a nekde v dohledy vzdalenosti by meli zbytek army, kdyby se hovor parlamentaru strhnul v bitvu, ale to bych pricet filmarsky zkratce, kdy podridej tyhle veci zaberum jako vyrazy kraloven, co se na sebe koukaj z oci do oci a dalsim dramatickym efektum. Plus asi nechtej tocit, jak Tyrion slape deset minut sam k hradbam:))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SA_KRA_: tim, ze se necha oblafnout zenskou ve zhruba 4 mesici, ze je to dite jeho?))
    CADDY
    CADDY --- ---
    SA_KRA_: to jde? :-D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    zacina mi byt fakt sympatickej Euron.
    DXTR
    DXTR --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Game of Thrones | Season 8 Episode 5 | Preview (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=F1fqet9V494
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TAPINA: Trochu mi to prijde strasne prihodny. Vyberu v kazdym dile jednu oblibenou postavu a odpravim ji, aby byl spravnej citovej zahul. Jestli se tvurci soustredi na takovou teatralni jednoduchost, zacinam mit obavy. O co se snazi? Snad ne o neco tak strasne trapne jednoduchyho, aby se Dany promenila v silenou kralovnu? co maji proti sobe dobre vedeli. o tom, ze se cely mesto jezi protivzdusnou obranou o velikosti dobyvacich vezi varrys samozrejme nevedel. ze jsou vsude okolo hromady piratskych lodi taky samozrejme nikdo netusil. najedem primo do nich.
    zacina mne to trochu otravovat.
    CADDY
    CADDY --- ---
    JCD: taky by me to zajimalo, mozna i jo :)

A jeste vice by me zajimalo, co se stalo s Edmurem... Arya vyvrazdila Freye, ale o jeho osvobozeni nepadlo ani slovo...a Riverrun nabizela Cersei Bronnovi...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    takmě zase překvapili
    Daenarys ambushed n a dragon killed in Game Of Thrones 08×04
    https://www.youtube.com/watch?v=jA3y7VQdfV8
    JCD
    JCD --- ---
    Tak mne napadlo, zdali Ellaria Sand je jeste udrzovana nazivu...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Že Missandei zakápne bylo jasný už od té scény, kde tak básnila o domově, takoví lidí se domů obvykle nepodívají. Akorát jsem to čekala už minule.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOUDY: Kamos u toho dneska nadaval, ze proc ji to oboci aspon nenabarvi :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: třeštidlo nebo ne, když to vypadá, že se jí nad očima neustále porůznu vlní dvě housenky...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MADIETTA: Tak tam hraje takový rozjívený třeštidlo, přišlo mi to v rámci tý postavy v pořádku. Ale za bouře zrozená by se asi měla s obočím mírnit víc, no.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MADIETTA: jj v tom je to fakt extremni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam