• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CADDY: Do dneška si jasně vzpomínám na Sarah Lund, která by případ vyřešila už asi ve čtvrtým dílu Forbrydelsenu, stačilo, aby pokaždý do telefonu před koncem rozhovoru neutnula druhou stranu přesně před tím, než jí chtěla říct něco naprosto kruciálního, jejím "už musím končit, probereme to později."
    CADDY
    CADDY --- ---
    BDOWN: v seriálech a filmech se zásadně nikomu nic neříká :-D Ale podle mě zrovna tady je to celkem fuk, Jon by to oficiálně neschválil, protože je to nebezpečná mise :) Takže výsledek by byl stejný jako teď :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    CADDY: jj ale kdyby to řekla ostatnim, můžou vesele pařit na winterfellu a pak si zajet do hlavního města bez panovníka........
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    JAKE_UP: po prekladu warm hearth ("vlidne srdce") uz si nedelam iluze ani v kine. Titulky jsou bohuzel skoro vzdycky zavod o cas
    CADDY
    CADDY --- ---
    BDOWN: však to ona udělat jde, ne? :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    Jinak bych to viděl, že danny přijde ještě o draka, varyse napráská tyrion a jon umře při nákym jeho dalšim přiblblym plánu a danny zůstane trůn a nikdo kolem. Původně jsem myslel, že jí zabíjej její společníky, protože jí chtěj zabít taky, ale moc bych se nedivil, kdyby to bylo naopak.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    JAKE_UP: Když vidíš chyby v titulcích, znamená to, že už je nepotřebuješ! Your training is complete, young Padawan. :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    Zatim to vypadá, že největší potvora serialu je Arya, protože kdyby řekla Jonovi, že umí měnit podoby, tak jí nechaj kuchnout Cersei a nemuselo se válčit vůbec.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Některý lidi musej mít v hlavě solidní peklíčko. Hledat za vším útok na pohlaví nebo rasu.

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Jo a ještě jedna věc. Kdo doprdele dělá titulky pro HBO? Já jako nejsem žádnej velkej lingvista, ale těch do očí bijících nepřesností v překladu, který kolikrát mění význam celýho rozhovoru, je tam každej díl několik. Zlatej Lord Pilsenfel nebo jak si říkal ten na titulky.com.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Hele, já vám nevím, ale mě ten díl nějak nepobouřil. Já si paralelně sjíždím celej séroš znovu od začátku, jsem někde na začátku 5. řady, a jsem se současnou kvalitou docela v pohodě.

K tomu Jaimemu, na mě to nepůsobilo tak, že to myslí vážně. Podle mě ji jede zabít a nechtěl to z nějakýho důvodu (aby ho nezrazovala, aby nejela s ním) Brienne říkat. Cajk. Zdá se mi, že fanoušci často sledujou co lidi říkají, ale už moc nevnímají, jak to říkají, jak se u toho tváří. Ca

Daenerys podle mě dál píše ten svůj dramatickej oblouk, kdy musí dělat jedno těžký rozhodnutí za druhým a už jí to trošku přerůstá přes hlavu. Cajk.

Bran mě sere od prvního záběru v prní epizodě první řady a rozhodně se to teda nelepší. Teď při druhým koukání jsem jeho lince dával šanci, protože už jsem věděl, že bude důležitej pro střet s Nočním králem, ale jak to minule zpackali, tak mě jeho linka ve starších epizodách irituje ještě víc.

Věci jako přesný vs. nepřesný balisty, zrychlený přesuny, Bronn (ten ale vlezl někam do hospody mimo hrad, ne přímo do nějakýho sálu v hradu, ne?), půlka armády zachráněná po minulým střetu atd. zase tak moc neřeším, to prostě patří k filmovýmu vyprávění. Kdyby se postavy nechovaly nelogicky a neděly se nerealistický věci, tak není žádnej děj. Chápu rozhořčení, že to neodpovídá světu a jeho pravidlům, který se v prvních pěti šesti řadách budovaly, ale kdyby se dál jelo podle nich, tak ten seriál nikdy neskončí.
    PER2
    PER2 --- ---
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    SCHWAB: Pravda, třeba to není ani eunuch a hlavu má radši oholenou jako Egg.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    MANZONER: jen jestli nekeca.
    Varys je maska. Varys je Faceless.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    N4RC0T1C: 14. :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Ešte že máme tie internety :)
    [Spoiler] People Are Mad At "Game Of Thrones" S8E4, Calling It The Worst Episode Ever - 9GAG
    https://m.9gag.com/...ref=fbpic&fbclid=IwAR2_6Wy8tEApR6rk2c2x6la2KABP8Rd8Xd48g2Nw2-TplFdmHFbby6RfEw0
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ANNNA: Však symbolika v tom byla, když už našli zlovlčici zabitou jelenem a štěňata pro každého Starkovic potomka včetně Jona.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Sázkaři zmátli fanoušky, Hra o trůny prý může zůstat bez krále - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/.../film-televize/hra-o-truny-8-rada-hbo-4-epizoda.A190503_162937_filmvideo_spm

N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    CYBERKOTLIK: kamikaze Dagon landing.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    i veze s monstrkusema vypadaj slusne ponicene...Podle me to mesto daenerys vypali kvuli missandei a tim ze stane vlastne silenou kralovnou..kterou by stejne lidi ve westerosu nesnaseli...takze ji varys odpravi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam