• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Sázkaři zmátli fanoušky, Hra o trůny prý může zůstat bez krále - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/.../film-televize/hra-o-truny-8-rada-hbo-4-epizoda.A190503_162937_filmvideo_spm

N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    CYBERKOTLIK: kamikaze Dagon landing.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    i veze s monstrkusema vypadaj slusne ponicene...Podle me to mesto daenerys vypali kvuli missandei a tim ze stane vlastne silenou kralovnou..kterou by stejne lidi ve westerosu nesnaseli...takze ji varys odpravi
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ARAON: to vypada na draci ohen, mozna i s nouzovym pristanim:))
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    Umm. Mate nekdo iPhone? Pokud ano, tak si najdete v Apple maps Titanic Studios, Belfast a prepnete do 3D. Je tam zachyceny rozboreny set brany King's Landing a ulice za nim.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Cimpak asi rozborej tu branu v pristim dile?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Game of Thrones | Season 8 Episode 4 | Game Revealed (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=qwQV89TE8DQ
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    poslední sezona na papiře určitě vypadala moc dobře...
    od jistý doby to je slušná křeč, moc postav ke konci, aby se to všechno stihlo, tak se to zvrhlo logice odporující scény a bohužel i ke zkratkám, na který po tak dlouhým budovaní, si asi těžko zvykáme a fakt to bolí se pak na to dívat..takovou katarzi si snad nezasloužíme..je fakt cheap
    NJAL
    NJAL --- ---
    Skvelej byl take Bronn ex plot machina a Jaime, ktery jako resetovany Terminator obnovil last good configuration. :-)))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ALDARION: kdyz potrebovali lovit, tak jim nikdy samostatny chrleni ohne nedelalo problemy)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MADIETTA: Bylo moje zbozne prani v minule epizode, aby Johny boy zarval: "Dracarys!", ale to uz bych chtel asi moc)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MADIETTA: To by se asi zrovna dalo nějak okecat. Třeba že se od malička snažili draky naučit chrlit jen na povel, aby jim neugrilovali každého, kdo v nevhodnou chvíli udělá špatný pohyb. :)
    (Obecně myslím, že ti draci jsou, resp. byli, prostě strašně blbě vychovaní a vycvičení, protože to je náročné řemeslo, které už nikdo vlastně neuměl a Daenerys na to neměla náturu, klid ani prostředky.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Hlavně mi přijde zvláštní, že draci mají k dispozici tak jedinečnou zbraň jako superplamenomet, ale nesmí ji použít, dokud jim mamka neřekne? Kurňa, střelí mě kuš do boku, tak okamžitě chrlím, ne?
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tak jsem to videl. Uf.

Vcera zpackaj bitvu, dneska nekam pluji bez pruzkumu, mimochodem tahle armada ma jediny dva vzdusny pruzkumniky a oni misto na prohlidnuti mist, kam popluji, delaj oci na sebe. Plus se mi zda, ze Euronovy lode z takovy vysky musely byt videt. Prvni salva AA balist je brutalne presna, druha uplne presny opak. WTF.

Co takhle One plot to rule them all, one plot to decide them, one plot to subvert them all and beyond the books bind them. ;-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ZUZKAOU: Však já vím... Symbolikou může být, že s ním odjely poslední zbytky Jonovy sebeúcty.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANNNA: máš dvě epizody do konce. Vlk je šťasten na severu, tečka.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Vlci... vždycky jsem v nich hledala nějakou symboliku, provázanost s životy "páníčků". Sansin je zabit, a ona je jak bez života vláčena událostmi. Branův zemře ve chvíli, kdy se z Brana stane Three-eyed Raven. Atd. Z tohohle hlediska by mohlo být Jonovo poslání vlka zpátky za Zeď významné. Ale spíš se bojím, že se jim nechtělo ho furt animovat, když stejně nevěděli co s ním.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TOREIP: Však on je profi hráč. No, myslím, že život v Králově přístavišti a ještě přímo u dvora je docela face 2 face smrti. ;D Nemluvě o jeho dětství žeo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam