• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      ANGELFREE
      ANGELFREE --- ---
      DOUPLE: přesně, co předběhl seriál knihu a nemají z čeho čerpat, tak se to jen plácá jak černí bratři po bitvě po zádech a scenář šustí papírem čím dál víc %-/

a další věc, Emilia vůbec neumí hrát :D Lena měla v posledním díle minimum prostoru a byl to lepší herecký výkon než cokoli co předvedla Emilia za poslední tři díly. Na královnu nemá vůbec charisma - musí zemřít!
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      Put the blame where it lies. DnD are bad writers.
      CADDY
      CADDY --- ---
      N4RC0T1C: svym zpusobem jo...to uz je mozna zkusenejsi velitel ten jeji hlavni dothrak, nez grey worm :)

Celkove si dneska cely den tak rikam, ze ztrata Joraha je citelnejsi, nez se zdalo...to je fakt jediny trochu zkuseny bojovnik... a za dalsi byl asi jediny, kdo ji dokazal trochu mirnit a koho i poslechal..prijde mi, ze na Tyriona s Varysem uz moc neda...
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      N4RC0T1C: já ale reagoval pašerákem na piráta, chtělo by to trošku koukat
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      CADDY: magic :)
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      J4C0B1M:
      paserka - definicja, synonimy, przykłady użycia
      https://sjp.pwn.pl/slowniki/paserka.html
      CADDY
      CADDY --- ---
      MINERWA:
      TAPINA: To je jedine "tak nejak" vysvetleni, ale explicitne to tam ani nezminili...ale stejne, tehdy jeste zima teprve zacinala, to by tam musely byt tak tri metry snehu, coz nebyly... a i tak..je to vyska jako prase...

CADDY
      CADDY --- ---
      HNIZDO: s timto uz se neda nesouhlasit, tohle by napadlo snad i dite...mne jen nesedi, ze by byl GW nejaky velitel schopny zasadni strategie. Neposkvrneni byli cviceni pro boj, skveli vojaci, ale mysleni nalezelo jinym, nikdy se nepocitalo s itm, ze budou mit vlastniho velitele...
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      J4C0B1M: paserka je lepší :)
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      CYBERKOTLIK: pašerák když už
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CADDY: kriste, Grey Worm je elitni valecnik, a jako takovy dostal zaklady taktiky. tady se bavime o necem co napadne i laika. Davos je paserka, ktery je na pruzkumu zivotne zavisly.
      to je zbytecny.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      N4RC0T1C: GW je vojak na urovni cetare/serzanta, zadnej strateg:) theon je zcela bez zkusenosti a davos je pirat ne namorni velitel. Zkratka nejzkusenejsi valecnik z nich tam byl Jamie a toho vubec na tu poradu ani nepustili
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      CADDY: čiže defacto Deny ma armádu bez generálov :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      HNIZDO: Grey Worm neni vyskoleny a zkuseny velitel, je to jen vojak, ktereho velitelem zvolili, ale zkusenosti sbira az ve sluzbach Daenerys (predtim ani realnou bitvu nevidel a ucili ho jen poslouchat) :) A spis bojove, nez takticke :)
      Davos se spis umi ze vseho vykecat, ale jako vojak taky zkuseny moc neni, sam rika, ze neumi moc bojovat a do bitvy se zapojil az se Stanisem...a to jeste nijak slavne...na tyhle veci by mel myslet spis Tyrion s Varysem, sice nejsou vojaci, ale zakladni inteligenci a zkusenosti maji... (prijde mi, ze Varys je bez ptacku v prdeli, vzdy tezil jen z kvalitnich a cetnych informaci)
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      CADDY: Nezabili se, protože tam byla závěj čerstvě napadanýho prašanu.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ANNNA: ano, ale nepredpokladam, ze o tom nikdy nemluvili.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      CADDY: páč spadli do sněhu, ne?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      HNIZDO: to mě taky zajímá, jak to bude rozdejchávat (smrt M)
      CADDY
      CADDY --- ---
      HOMOLKA: tak chodby jsou spis pro unik ven, apson to Luwin rikal...nevim, jeslti jsou i propojene casti hradu nejak vice...

HOMOLKA: tady je potreba vychazet ze serialove podoby, byt je to tam takovy divny a delany psis na design :) Ale drak s Jonem byl imho nekde v tom levem dolnim rohu, jedine misto, na ktere predtim i zautocil a zboril to tam....

(mimochodem, kdyz jsme u toho, to mi taky vrta hlavou uz dlouho – kdyz skakala Sansa s Theonem pri uteku pred Ramseym, vypadalo to jako strasna vyska a nikdy jsem nechapal, jak ot mohli prezit, byl tam zaber, ze bylo i videt, ze pod nima nic neni, krome apson 20metrovych hradeb),,,tady zase ty hradby nevypadaji tak vysoke (byt pohledem shora se to trochu zkresli), ale stejne...uniklo mi neco, nebo vubec nevysvetlili, jaktoze se nezabili pri tom skoku? :)

ANNNA
      ANNNA --- ---
      HNIZDO: Theon je mrtvej, Dejve.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CYBERKOTLIK: a grey worm je co, instalater? nehlede k tomu, ze treba namorni pruzkum mohl docvaknout jak Theonovi, tak Davosovi.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam