• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      CADDY
      CADDY --- ---
      MADIETTA: mají draci vůbec pohlaví? :-D Pak by to možná i šlo :)
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      CADDY: a je Drogon fakt TEN Drogon? Třeba je to ve skutečnosti TA Drogon, a jelikož u Targaryenů se na sourozenecké tabu nehraje, třeba se otřela s jedním z bratrů kloaka o kloaku... :D
      CADDY
      CADDY --- ---
      CHRMLE: Bran říkal, že to nikdo nezkoušel s Nočním králem. A to je nejspíš pravda. Jinak poslední draci vyhynuli asi před 300 lety. A vypadá to, že vyhynou znovu :( (i když Drogon přežije a draci žijí i stovky let, bude sám :( )
      CHRMLE
      CHRMLE --- ---
      btw dotaz: jak Bran rika, ze jeste nikdo nezkousel sejmout draka ohnem, to je jako fakt? To jsou draci vyhynuli desitky tisic let... pac zrovna z tohohle treba mi to neprijde... https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Dragons

... podle me kecal a jenom to chtel zahrat presne timhle zpusobem... ale ja sem paranoidni...
      CADDY
      CADDY --- ---
      CHRMLE: jojo, já teda věřím tomu, že dění v Essosu šlo úplně stranou a nebudou se tím zabývat (což je velká škoda), ale možné je vše. Vzhledem k tomu, že je obrana hlavního města o dost silnější, než jsem čekal, bez nějaké posily těžko něco zmůže...
      Nový herec mi naopak vyhovuje, ten starý byl příšerný :) Ale působil dojmem, že je seriózní a věrný :) Nakonec z něj defacto udělala vládce :)
      CHRMLE
      CHRMLE --- ---
      CADDY: To urcite tedka musi prijit - z jejich mest musi prijit budto masivni podpora spojene demokraticke aliance vedene Dariem osvobozenych otroku zatoky otroku (pro coz bych hlasoval, pac v knizkach mi prijde, ze je vseobecna revolta na ceste po celem tamtom svete), nebo zprava, ze se ji to doma vzbourilo... Oboji je stejne mozny, tomu novymu herci sem nikdy neveril...
      PER2
      PER2 --- ---
      CADDY: protoze jsou to kouzelny hradby jako celej winterfell
      taky NK vymazal zed hned vedle hlavniho vchodu (misto aby teda rovnou usmazil brana, co sedel o par metru vedle pod bukem)
      no a v dalsi serii, uz maji zazracne opraveno, mrtvoly vsechny uklidili, dokonce prikopy zakopali, tak se tam maka

ANNNA
      ANNNA --- ---
      CADDY: Mluvili vysloveně o kuchání modelu a předělávání vnitřních dispozic... Tak to asi vzali při jenom a předělali dispozice celkově ;)
      HOMOLKA
      HOMOLKA --- ---
      CADDY: tak ono to nejspis bude jako ve vrchni prchni, kde cisnici nahaneji abrhama po varech a vsichni se tam teleporti na ruzna mista sem tam
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      CADDY: Se podívej na yt na rusaky z jakejch vejsek skáčou do sněhu, a stane se jim hovno, akorát se odbelhaj pro další vodku
      CADDY
      CADDY --- ---
      ANNNA: jo, to jsem taky zaznamenal, ale spis bych to bral tak, ze vylepsili detaily, doplnili casti, ktere se dosud nezobrazovaly nebo jen letmo z dalky a tak...a ne, ze se zmeni dispozice hradu (a snizi hradby) :))) Ocividne jsem se spletl :)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      HNIZDO: podle me neznaj. GW je pesak od falangy a pruzkum tradicne resi lehka jizda nebo lehka pechota.
      GreyWorma nejspis do zblbnuti drillovali veci jako otaceni formaci, prechod z pochodovy formace do bojovy apod kraviny. Nejakou soucinnost ruznych druhu vojsk vubec. Zkratka velitelem armady nemuze bejt jen tak nekdo:))
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      CADDY: V nějaké Behind the scenes povídali, že před osmou serií se to komplet předělávalo vč. předělávání modelu, ehm...
      CADDY
      CADDY --- ---
      HOMOLKA: jojo, taky to dodelavali za behu, tahle nekonzistentost mi trochu vadi... ja bych treba chtel model Winterfellu, uz jsme nad tim premyslel...jenze kdyz vypada pokazde torchu jinak... :)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CYBERKOTLIK: pruzkum. blbej pruzkum. jestli tohle slovo nikdo ze zucastnenych nezna, doufam, ze vsichni zarvou, protoze si to zaslouzi.
      HOMOLKA
      HOMOLKA --- ---
      CADDY:

CADDY:
      Asi ten hrad pro kazdou serii predelali. treba na te nadhledovce tuto vez na vnejsi hradbe nevidim
      CADDY
      CADDY --- ---
      CYBERKOTLIK: jojo, tohle je pravda...na Yaru jsem myslel...ze vratit se na zelezne ostrovy byla mozna chyba...tam neni nejak moc uzitecna, meli ji poslat na Dragonstone, ostrov pro nouzovy unik pred mrtvymi by to byl taky a jeste je to dobra vychozi pozice pro utok na Kings Landing :) Yara je urcite dobra, byt na Eurona furt zdaleka nema, no...
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      CADDY: ono hlavne kdyz uz se to resi, tak je odbry si uvedomit, ze kazdy bojiste je jiny a ze zkusenosti vojaku z pouste a stepi nemusi odpovidat valceni v sedmi kralovstvich a opacne.

Daenerys a spol vnimaj lode jen jako dopravni prostredek, ne jako cast armady, jelikoz jak dothrakove, tak unsullied nebo Jon s namorni valkou nemaj zadny zkusenosti - a diky tomu s tim maj neustale problemy.
      Tam by teoreticky mela bejt ta Yara, ktera by asi mohla mit nejaky admiralsky zkusenosti od otce, ale taky asi moc ne.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      hehe řikal někdo kelímek?))

HBO quietly removed the coffee cup from Game of Thrones - The Verge
      https://www.theverge.com/...s-got-season-8-hbo-final-last-of-the-starks-coffee-cup-starbucks-removed
      CADDY
      CADDY --- ---
      ...mimochodem, kdyby trochu vic premysela, tak by (mimo jine) povolala Druhe syny...nejen kvuli navyseni stavu armady, ale Daario urcite taky ma valecne zkusenosti a umi velet...
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      Put the blame where it lies. DnD are bad writers.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam