• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ADELHAIDA: vlc to zpomalí -0.67, pak všichni mluvěj jak ožralí
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    CADDY: a možno mother of dragons znamená, že... XXX.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Kvůli tomu kafi před Dany jsem si tu scénu pustila znova zrychleně, abych to co nejdřív našla. Doporučuju, šmoulí hra o trůny je výborná.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CADDY: no docela spolu laškovali, než ho Eu sestřelil
    CADDY
    CADDY --- ---
    MINERWA: to se nedozvíme, no... :-D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CADDY: tak třeba se přehodil na ženskou, když už byli jenom dva :P
    CADDY
    CADDY --- ---
    MINERWA: no to asi nijak... musel by umět i hermafrodita :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CADDY: vždyť tady někdo psal, že si umí pohlaví přehodit, ale nevim, jak je to pak s oplozením
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: no dovol
    CADDY
    CADDY --- ---
    MADIETTA: mají draci vůbec pohlaví? :-D Pak by to možná i šlo :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CADDY: a je Drogon fakt TEN Drogon? Třeba je to ve skutečnosti TA Drogon, a jelikož u Targaryenů se na sourozenecké tabu nehraje, třeba se otřela s jedním z bratrů kloaka o kloaku... :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    CHRMLE: Bran říkal, že to nikdo nezkoušel s Nočním králem. A to je nejspíš pravda. Jinak poslední draci vyhynuli asi před 300 lety. A vypadá to, že vyhynou znovu :( (i když Drogon přežije a draci žijí i stovky let, bude sám :( )
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    btw dotaz: jak Bran rika, ze jeste nikdo nezkousel sejmout draka ohnem, to je jako fakt? To jsou draci vyhynuli desitky tisic let... pac zrovna z tohohle treba mi to neprijde... https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Dragons

... podle me kecal a jenom to chtel zahrat presne timhle zpusobem... ale ja sem paranoidni...
    CADDY
    CADDY --- ---
    CHRMLE: jojo, já teda věřím tomu, že dění v Essosu šlo úplně stranou a nebudou se tím zabývat (což je velká škoda), ale možné je vše. Vzhledem k tomu, že je obrana hlavního města o dost silnější, než jsem čekal, bez nějaké posily těžko něco zmůže...
    Nový herec mi naopak vyhovuje, ten starý byl příšerný :) Ale působil dojmem, že je seriózní a věrný :) Nakonec z něj defacto udělala vládce :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    CADDY: To urcite tedka musi prijit - z jejich mest musi prijit budto masivni podpora spojene demokraticke aliance vedene Dariem osvobozenych otroku zatoky otroku (pro coz bych hlasoval, pac v knizkach mi prijde, ze je vseobecna revolta na ceste po celem tamtom svete), nebo zprava, ze se ji to doma vzbourilo... Oboji je stejne mozny, tomu novymu herci sem nikdy neveril...
    PER2
    PER2 --- ---
    CADDY: protoze jsou to kouzelny hradby jako celej winterfell
    taky NK vymazal zed hned vedle hlavniho vchodu (misto aby teda rovnou usmazil brana, co sedel o par metru vedle pod bukem)
    no a v dalsi serii, uz maji zazracne opraveno, mrtvoly vsechny uklidili, dokonce prikopy zakopali, tak se tam maka

ANNNA
    ANNNA --- ---
    CADDY: Mluvili vysloveně o kuchání modelu a předělávání vnitřních dispozic... Tak to asi vzali při jenom a předělali dispozice celkově ;)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    CADDY: tak ono to nejspis bude jako ve vrchni prchni, kde cisnici nahaneji abrhama po varech a vsichni se tam teleporti na ruzna mista sem tam
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CADDY: Se podívej na yt na rusaky z jakejch vejsek skáčou do sněhu, a stane se jim hovno, akorát se odbelhaj pro další vodku
    CADDY
    CADDY --- ---
    ANNNA: jo, to jsem taky zaznamenal, ale spis bych to bral tak, ze vylepsili detaily, doplnili casti, ktere se dosud nezobrazovaly nebo jen letmo z dalky a tak...a ne, ze se zmeni dispozice hradu (a snizi hradby) :))) Ocividne jsem se spletl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam