• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HWLLFFRDD: jo tohle je hrozne podobny tomu druhymu dilu, nejak si v tom libuje rejza
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Když už se tady tak mudruje, mě poslední 3 série krom dialogů nejvíc štvou ty scény, kde protagonisté (někdy společně s komparsem) stojí nastoupení v pozoru jako akční figurky v pokojíčku někoho, kdo si hraje na pokojíčkové fanfiction, pak rejža zavelí TERAZ a oni něco řeknou a někam jdou, zbytek stojí dál v pozoru
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    DOUPLE: přesně, co předběhl seriál knihu a nemají z čeho čerpat, tak se to jen plácá jak černí bratři po bitvě po zádech a scenář šustí papírem čím dál víc %-/

a další věc, Emilia vůbec neumí hrát :D Lena měla v posledním díle minimum prostoru a byl to lepší herecký výkon než cokoli co předvedla Emilia za poslední tři díly. Na královnu nemá vůbec charisma - musí zemřít!
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    RUDIE: https://www.polygon.com/...of-thrones/2019/5/7/18535222/game-of-thrones-starbucks-coffee-cup-removed

With all the well-intentioned ribbing, those involved with Thrones spent the 24-hour meme cycle apologizing, standing up for the craftspeople on the show, and poking fun at themselves.

“The latte that appeared in the episode was a mistake,” HBO said in a statement. “Daenerys had ordered an herbal tea.”

“Our on-set prop people and decorators are so on it, a thousand percent,” Thrones producer Bernie Caulfield told NPR’s All of It, adding, “Westeros was the first place to have Starbucks. It’s a little-known fact.”

Hauke Richter, an art director on Thrones season 8, had a pretty succinct explanation to address every reaction.

“Things can get forgotten on set,” Richter wrote to Variety after the incident, adding that the conversation was “so blown out of proportion [because] it has not happened with Thrones so far.”

If there’s any take away from CoffeeCupgate, it’s that Richter is right: Thrones is immaculate. As detailed in a breakdown of episode 4, the women and men who work on the show’s sets, props, costumes, and special effects dedicated weeks and weeks to fine-tuning every visual in the series. A non-action sequence like burning the dead is still the confluence of engineers who can put actors next to controlled flames, and VFX artists who can replicate the tangible set-pieces without missing a shred of detail. The coffee cup lands like a thud because, for 71 episodes, Game of Thrones has basically been a still, picturesque pond.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Doufám, že ta blonďatá nána s drakem v 5. díle umře, fakt mě už štve
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HOMOLKA: co draka ...ale vsechny ty mrtvoly
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    to sou furt nejaky hrnky od kafe, ale tohodle si vsimne malokdo (ukradeno z FB)

https://www.facebook.com/casopisxb1/videos/516013365606239/
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Tak zhruba takhle bych si predstavoval obranu winterfelu:
    Improved Battle Plans - A Defense in Depth for the Battle of Winterfell
    https://www.youtube.com/watch?v=EA5mJRFaI8c
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    PER2: jojo, vcera jsem si to kvuli tomu poustel znovu - drak chrlil ohen mezi branu a prvni vez - jak to mas na obrazku. kdyz potom NK spadnul z draka, rozbourana zed byla mezi 1. a 2. vezi (tedy o 1pole dal) - a v dalsim dile se to zdalo netknute...
    ono jenom odklidit toho draka muselo dat praci :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cim sou ty dily slabsi..tim sou memy lepsi :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NJAL: já jsem si zpomalil scénu Daenerys s Doreah.
    NJAL
    NJAL --- ---
    ADELHAIDA: Ja jsem si teda zrychlil scenu s virginity slayerem :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ADELHAIDA: vlc to zpomalí -0.67, pak všichni mluvěj jak ožralí
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    CADDY: a možno mother of dragons znamená, že... XXX.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Kvůli tomu kafi před Dany jsem si tu scénu pustila znova zrychleně, abych to co nejdřív našla. Doporučuju, šmoulí hra o trůny je výborná.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CADDY: no docela spolu laškovali, než ho Eu sestřelil
    CADDY
    CADDY --- ---
    MINERWA: to se nedozvíme, no... :-D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CADDY: tak třeba se přehodil na ženskou, když už byli jenom dva :P
    CADDY
    CADDY --- ---
    MINERWA: no to asi nijak... musel by umět i hermafrodita :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CADDY: vždyť tady někdo psal, že si umí pohlaví přehodit, ale nevim, jak je to pak s oplozením
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: no dovol
    CADDY
    CADDY --- ---
    MADIETTA: mají draci vůbec pohlaví? :-D Pak by to možná i šlo :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CADDY: a je Drogon fakt TEN Drogon? Třeba je to ve skutečnosti TA Drogon, a jelikož u Targaryenů se na sourozenecké tabu nehraje, třeba se otřela s jedním z bratrů kloaka o kloaku... :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    CHRMLE: Bran říkal, že to nikdo nezkoušel s Nočním králem. A to je nejspíš pravda. Jinak poslední draci vyhynuli asi před 300 lety. A vypadá to, že vyhynou znovu :( (i když Drogon přežije a draci žijí i stovky let, bude sám :( )
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    btw dotaz: jak Bran rika, ze jeste nikdo nezkousel sejmout draka ohnem, to je jako fakt? To jsou draci vyhynuli desitky tisic let... pac zrovna z tohohle treba mi to neprijde... https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Dragons

... podle me kecal a jenom to chtel zahrat presne timhle zpusobem... ale ja sem paranoidni...
    CADDY
    CADDY --- ---
    CHRMLE: jojo, já teda věřím tomu, že dění v Essosu šlo úplně stranou a nebudou se tím zabývat (což je velká škoda), ale možné je vše. Vzhledem k tomu, že je obrana hlavního města o dost silnější, než jsem čekal, bez nějaké posily těžko něco zmůže...
    Nový herec mi naopak vyhovuje, ten starý byl příšerný :) Ale působil dojmem, že je seriózní a věrný :) Nakonec z něj defacto udělala vládce :)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    CADDY: To urcite tedka musi prijit - z jejich mest musi prijit budto masivni podpora spojene demokraticke aliance vedene Dariem osvobozenych otroku zatoky otroku (pro coz bych hlasoval, pac v knizkach mi prijde, ze je vseobecna revolta na ceste po celem tamtom svete), nebo zprava, ze se ji to doma vzbourilo... Oboji je stejne mozny, tomu novymu herci sem nikdy neveril...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam