• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    FRIZER: biologicke zbrane, drak je neco jkao vetsi ptak, ne? :-D

Ale vazne, podle me nejake bombicky s divokym ohnem by prece nebyly takovy problem :) Jen asi nemaji zadneho mistra... ani ten na stupce Luwina (Wolkan? Nevim, jak se pise) se vlastne neukazal celou dobu ted, vubec nevime, zda utok na Zimohrad prezil...ale i kdyz jo, s sebou ho asi nevzali...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    CADDY: A co by z něj shazovali?....možná Dany jedině
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PAN_SPRCHA: Dival se na danerys na svem drakovi ktera ho a jeho flotilu celou spali...protoze zacne na kralovo pristaviste utok od more zejo.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ...taky by mohli prijit na to, ze letecka jednotka nemusi byt jen na prilis kontaktni stremhlavy utok, ale fungovat jako bombarder... :-D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PAN_SPRCHA: Už jsem to psal ... "Reakce na promo episode 5 :.... "Euron saw Arya in the sky since she can jump so high."
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: tak jednoho draka furt maji (v pozadi to je i slyset, ze uz tam nekde je)...a neprijde mi vydeseny, sps ho neco prekvapilo, jakoby sice cekal utok, ale neco je jinak, nez prepdokladal...tak treba ma drak konecne armor nebo tak neco
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CADDY: tak na co se tak vyděšeně díval Euron směrem nahoru v tý upoutávce?

IMG24.EU
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: mne prisel teda sundanej dost ocividne a definitivne :) Bohuzel :(
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    PAN_SPRCHA: jj, ked to prezije tak bude pasovat k Jonovi. Obaja budu mat jazvy so spominkou na smrt.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Tak mne napadá - Night King je ze hry, musí teď pomřít všichni draci, aby velké nadpřirozené věci ze světa zase vymizely (protože to určitým způsobem myslícímu scénáristovi může přijít příznačné, symbolické)?
    ARAON
    ARAON --- ---
    PAN_SPRCHA: Ten šel ke dnu. Holt tehdy před staletími ještě nikdo neměl k dispozici AA rail gun.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: to jo, ale je to magický stvoření, neměl by se dát sundat lidskou zbraní tak lehce

ZAREK
    ZAREK --- ---
    JANDOS: hrala v ty slatanine jmenem Genysis až, mam dojem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PAN_SPRCHA: No nevim..dostal zasah do krku..:)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ARAON: spíš si myslím, že se objeví zpátky druhej drak...ten rozhovor Cersei s Euronem. viděl jsi jeho mrtvulo.....viděl jsem ho padat do vln mi přišel trochu zbytečnej kdyby neplánovali znova rhaegala využít.
    Taky si říkám, že kdyby šli draci takhle lehce sundat tak žádnej Harrenov není vypálenej a dobýt se s tím nic moc taky nedalo.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TOOMIX: Tam nehrala.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ADELHAIDA: to, ze neni tehotna vubec, me napada porad...jen do toho nezapada schuzka s Tyrionem pri vyjednavani kvuli spojeni sil na boj s Nocnim kralem...pokud teda neni az takovy sachovy hrac a herecka...protoze tam vypadala, zeji i zaskocilo, kdyz na to Tyrion prisel...
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ADELHAIDA: jj, ja si tiez myslim ze neni tehotna.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ARAON: Ono je ale možné, že Cersei není těhotná vůbec. Že nebyla těhotná ani předtím, ani teď. Prostě s tím tak nějak šikovně operuje. Proč ne, je to dobrá ženská zbraň. Když pak neotěhotní doopravdy, při vhodné příležitosti opláče potrat (jakože třeba "Ten Tyrion mne tak rozrušil, co kdybys ho šel zabít lásko?") a může jet zase znova. Při troše šikovnosti by to na pana Eurona mohlo zafungovat třeba i třikrát, není to nejostřejší tužka v penálu:-)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ARAON: a cestou by se ještě mohli kdesevzaltusevzalit dvojčata - bráchové z trojčat toho obra, co zemřel hrdinnou smrtí a pak už jako nemrtvej vzal sebou Lyannu Mormont.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam