• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TERZ
      TERZ --- ---
      CADDY: Protože se na ni poprvé Tyrion podíval jakože "OMG, Mad King much?!"
      CADDY
      CADDY --- ---
      TERZ: proc zrovna tehdy? :)
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      Neprestava me fascinovat mira angazovanosti fanousku. Toho casu, co na tom stravi pri tvorbe videi a dalsich nejruznejsich silenosti.
      TERZ
      TERZ --- ---
      Myslíte že Dany přežije? IMO jí ortel podepsali, když upálila papá Tarlyho.
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      JCD
      JCD --- ---
      N4RC0T1C: tady je dobre popsana epicka fiktivni bitva Euron+Kraken vs Dany+Drogon vs NK+Viserion :)

Game of Thrones: The Virtual Final Season Ep. 804-806
      http://www.youtube.com/watch?v=3X_WknGcJZE&t=9180
      JCD
      JCD --- ---
      ARAON: Dany bude mit dalsi titul. Granny of Dragons :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      Co vlastne udela drak (draci), pokud nekdo sejme Daenerys? :) Pujde smazit vsechno kolem dle vlastniho uvazeni? Vysere se na ne a poleti si do Essosu nekam do klidu? Bude loajalni k Jonovi, protoze Targaryen? :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      DOUPLE: no jsem zvedavy..jak rikam, byl bych rad...ale zaroven mi to prijde az moc dobry na to, aby to byla pravda :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      CYBERKOTLIK: a Daenerys nemuze mit deti obecne, ne? Svatba s Jinem by je primo nevylucovala, tak rpimi pribuzni zase nejsou a u Targaryanu to neni nejak mimo neprijatelnou zonu :)
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      CADDY: obecne ty vsemozny teorie nedavam, ale tohle beru skoro jako jistotu :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      CYBERKOTLIK: takovy happyend furt neocekavam a navic mam rad draky, na targaryanech tak nelpim :)
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      fskutecnosti Euron zira na Great Cthulhu:p
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      CADDY: k cemu, esli si Jon veme Dae, tak uz deti mit nebudou, takze targaryeni jako takovy sou vyrizeny
      CADDY
      CADDY --- ---
      KOUDY: jako moc se mi tomu nechce verit, ale vital bych to vsema deseti...cim vice draku, tim lepe :) A kdybych vedel, ze nehrozi jejich dalsi vyhynuti, spalo by se mi lepe :)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      ARAON: v patem dile posledni serie velky zvrat..k drogonove naletu na eurona se pridaji i jeho/jeji?..tri mali dracci!..Obecenstvo jasa..draci figurky v obchodech se zacinaji prodavat daleko vic.
      ARAON
      ARAON --- ---
      KOUDY: No kdo to říkal? Já to říkal. Byla by to rozhodně prča.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      GoT Fans Might Have Just Discovered A Hidden Hint That Tells Us About One Of The Dragons Actually Having Babies | Bored Panda
      https://www.boredpanda.com/...k&fbclid=IwAR2fYkdp0tArmiDehuHRCMiYj2vpYdhqmUt8koR0FqsyPz6-nA7Mo4STtKU
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      PAN_SPRCHA: aha, proto jen 6 epizod, šetří náklady na platy.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      DRAGON:

Lord Tywin Lannister shakes dat ass
      https://www.youtube.com/watch?v=TbwroS0YP54
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam