• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    docela přesný :) ach ty doporučovaný videa...

Why Season 8 of Game of Thrones Doesn't Work
    https://www.youtube.com/watch?v=_KoScPK00P0
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ELLIE: kdyby bylo proroctví i o mamince :D Rhaegar by jí třeba donutil v posedlosti se přejmenovat na Úřadě ;)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MANZONER: Škoda, že se maminky obou nejmenovaly Martha ;)
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ARAON: Proč by to scénaristi zapomněli? Prostě Young Griffa vypustili a celou tu linku. Stejně tak, jako tu s Catelyn. Celý to osekali, aby tam toho nebylo tolik, bylo by tam mraky postav.
    Právě proto, že byl Rhaegar posedlý proroctvím Azor Ahai, tak dal jméno Aegon i svému druhému synovi. ( 8. Targaryenovi v rodové linii se jménem Aegon, což je Jon )
    Kdyby Hora nezabil Mladýho Griffa, tak by usednul na trůn jako Aegon VI., což bude možná Jon, pokud Daenerys bude mimo hru.
    Oni ti Targaryeni nechodili daleko pro jména a už vůbec ne pro své ženy. ( kromě Rhaegara žeo )
    Nevím a nechápu, proč by nemohli býti v knize dva Aegoni.
    “Můj otec byl Rhaegera”
    “Můj taky!”
    “Já jsem Aegon”
    “Ty vole! Já taky!”

Targaryen 90210
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    N4RC0T1C:

"Dragons should provide high-level recon", we just found out that apparently they can't spot a fleet of ships until they're in ballista range.

"Clearly the ships weren’t even there until seconds before firing the bolts. Euron used a classic Iron Islands strategy, 11 warpgate rush with full naval tech"
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    :)

Improved Battle Plans - A Defense in Depth for the Battle of Winterfell
    http://www.youtube.com/watch?v=EA5mJRFaI8c
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: Protoze Rhaegar byl posedlej proroctvim o "prince that was promised" a "three heads of the dragon". Cele to jeho dobrodruzstvicko s Lyannou bylo o tom. Hadam, ze s ni taky na tohle tema prohodil par slov. Urcite meli pro potomka ktery mel byt naplnenim proroctvi prichystana nejaka jmena. Jon je jmeno, ktere mu dal Ned podle Jona Arryna. Ono by ho s Targaryenovskym krestnim asi tezko utajil, ze.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ARAON: proc by mel mit targaryensky firstname? narozdil od jinejch pribuznejch neni plodem plemenitby ostatnich pribuznejch:)
    vlastne byla ta valyrie asi trochu jako alabama. kazdej s kazdym, obloha plna draku..to maj z tech moonshine vyparu a methovejch laboratori. ani se nedivim, ze jim to tam nakonec vybuchlo:))
    NJAL
    NJAL --- ---
    DRAGON: S Euronem by pak mohl byt Deep Thronat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no nevím, jestli zrovna Marvelovku, já bych raději viděl tohle :)

ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Já sázím na Aemon, případně Jaehaerys.
    ARAON
    ARAON --- ---
    TAPINA: Určitě nebudou dva Aegonové v knížce, protože scénáristi jsou idioti a zapomněli, že Rhaegar už jednoho syna jménem Aegon měl. To bylo to mimino, co zabil Mountain. Knižní Jon Targaryen se bude stopro jmenovat jinak.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Když tu někdo zmínil Catelyn... Stejně jako D&D vzali oblíbený motiv z knížky například ohledně northern conspiracy či Frey pies a nechali to udělat jinou postavu, tak nějak mi přijde, že se na svou nemrtvou matku z knihy obrazně mění obě její dcery. Sansa už se nebojí ničeho, už není malým ptáčátkem, a Arya nedokáže mít radost ani z toho, že je největší hrdinkou Winterfellu a že ji její dětský crush požádal o ruku. Kdo je tu Lady Stoneheart? Nevím, od které mám čekat krutější rozhodnutí aka sviňárnu.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TERZ: je to klidne mozny, je to vsak jedno z jejich racionalnejsich rozhodnuti :(
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    CYBERKOTLIK: krásnej kýč:) team Cersei!
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    " The cup has become a symbol for just how sloppy Game of Thrones has become. The show has been commodified; it's fast food, not French press. It serves you four pumps of sugar, natural flavors, and potassium sorbate and expects your tongue to taste pumpkin. In the end the only winner is Starbucks: They've gotten an estimated $2.3 billion in free advertising, and the cup isn't even theirs."

:D

https://www.wired.com/story/game-of-thrones-coffee-cup-meme/
    TROX23
    TROX23 --- ---
    TAPINA: To je klidně možný, drak má tři hlavy
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    CYBERKOTLIK: Lásce neporučíš :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TROX23: Takže v knížce budou dva Aegonové, když tam přežil i ten druhý?
    TROX23
    TROX23 --- ---
    TAPINA: To ze tvurci(scenáristi) dostali od Martina zelenou k seriálu bylo prave to ze věděli kdo je matka Johna. Imho to ze Jon je aegon je hlavní motiv knížky/seriálu bez R+L by nebyla rebelie atd atd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam