• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    MINERWA: to je desna picovina, ale tlemil jsme se obcas jak debil :-D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    J4C0B1M: díky za ně
    má to svoje mouchy, ale jinak je to pecka
    Game Of Thrones 8x04 WTF Edition
    https://www.youtube.com/watch?v=tRKvdqAP5QE
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: tak treba pak vydaji jeste nejaky "director's cut" nebo jak se tomu rika :)

je zajimavy, ze v tom spechu zase nektere sceny protahuji az zbytecne :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ALDARION: nj, tak ucel techhle par dilu je rychle uzavrit veskery dej. linky za poslednich sedm let, to je pak tezky - i tak se spousta veci nestihne a lidi buou brblat,ze se neresi tamhle ten ve vezeni apod.) Si vsimni kolik ma kolik je kazda scena nastrihanych minut, podle me bojovali s tou stopazi jak svine.)
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ELLIE: Jo, to bylo šťavnatý rande. ^^
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Jo, dialog Jaimeho s Lady Ollenou byl dobrej. Ale už jsem z toho měl spíš pocit, že je to spíš taková jízda na horské dráze - že je to čím dál tím víc série jakože cool scén za sebou, co se snaží vyprávět nějaký příběh, a občas mezi nimi je i nějaká hezká scéna.
    Je to prostě takové uspěchanější a uspěchanější. Nechci říkat, že scénáristi jsou špatní - produkce, která si diktuje, jak rychle to mají zakončit, hraje určitě větší roli. Na daném rozsahu by se to asi ani dobře ukončit nedalo... To se prostě seriálům stává. :( Ale klidně řeknu, že nejenže to už není ono (dobře, nebyl jsem extra vydřenej ani ze začátku, ale tak nějak konzumně to bylo fajn), ale že už to je čím dál víc takový mizerný, hraničící s nekoukatelností.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Ale v sedmý sezóně byl aspoň dialog Jaimeho s Lady Ollenou. Tam jsem si říkala jo, ještě pořád ten seriál dokáže mít šťávu. Otrávenou.
    Teď jsou všechny dialogy poloviční.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUDIE: jenže všechny ty konverzační linky jsou jenom dvě minuty a rychle utnout
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ARAON: mně taky vadil spíš míň než třeba většina těch bombastickejch dílů z konce sedmý série atd. Hlavně proto, že se tam konečně aspoň částečně vrátila nějaká zajímavější konverzační linka Tyrion+Varys, Tyrion+Sansa. Bohužel to nebylo nikdy moc nápaditý, ale i tak mi to ale aspoň trochu připomnělo, proč mě to v minulosti bavilo sledovat.
    Teď jsem se díval na první sérii a i když je to samozřejmě hodně osekaný od toho, jak je to v knize, tak to je holt xkrát inteligentnější podívaná než teď...
    ARAON
    ARAON --- ---
    PAN_SPRCHA: Jako on ten poslední díl byl mnohem lepší, než ta hrůza s Hadicema. Kdyby tohle byl díl někde uprostřed šesté řady, bude mít 9.9/10. Ale protože teď je jasné, že se to scénaristi snaží co nejjednodušeji všechno uzavřít, diváctvo je přednasrané.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUDOLF: první půlka sedmé série ještě docela koule měla. útok draků na Lannistery atd.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PAN_SPRCHA: Lidi jsou hysterky, od šesté série pro mě GoT ztratil koule. Osmá je imho lepší jak sedmá a jsem rád že už to nemocný zvíře utratěj. Lepší když to zvládnou v šesti dílech než dvanácti.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGON: je to tak průhledný, že teď už pomřou jenom všichni záporáci.

btw poslední díl má na IMDB hodnocení 6.4/10, nejhorší díl všech sérií doposud měl 8.2/10(trapné sand snakes z páté série)
    DRAGON
    DRAGON --- ---

nepřežije seriál:

699 hlasy od 83 respondentů

GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      ARAON: Na Reedy jsem se taky tesila a hovno :/ tak snad budou hrat nejakou vyznamnou roli v knizkach, dockame-li se nekdy.
      ARAON
      ARAON --- ---
      AMANT: V knize se o něm mluví často. Zrovnatak o Reedovském přemisťujícím se hradu v bažinách. Jsem byl zvědavý jak to v seriálu zpracují. Zpracovali to tak, že ho prostě vynechali. :-D
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      Přes milion lidí se učí valyrijštinu, fiktivní jazyk z Hry o trůny - Echo24.cz
      https://echo24.cz/a/S7qQQ/pres-milion-lidi-se-uci-valyrijstinu-fiktivni-jazyk-z-hry-o-truny

Valyrijstina is new klingonstina
      AMANT
      AMANT --- ---
      ARAON:uz si to presne nepamatuju, jak je to v serialu. mozna tam to jmeno padlo driv "jediny, co s tvym otcem prezil ToJ", takze se to dalo odvodit, kdo to je. v knize ho omilaj dost.
      CADDY
      CADDY --- ---
      CYBERKOTLIK: proc?

A nemusela v kreci po porodu, i pred porodem mela asi cas o tom premyslet :)
      ARAON
      ARAON --- ---
      AMANT: Byl. Ale jen jako flashback. Něměl ani slovo dialogu, snad ani jméno. Místo magického Brana mohli použít svědka (což bude jistě v knize), ale magie je prostě levná zkratka a nepotřebuje casting...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam