• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    GEKONZPRAHY: jo, ten moment si taky pamatuju...a tam byl nejlepsi ten vyraz Tyriona, bylo videt, ze ten je na tohle fakt slusny...
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    3 Minutes of the Game of Thrones Cast Being Disappointed by Season 8
    https://www.youtube.com/watch?v=EA7UQOYskas
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Když se ho Tyrion zeptal, jestli by zabil malý dítě (Robertovo bastard), odvětil něco jako "if the price is right"... Já o něm nikdy neměl nějaký velký mínění a tudíž jsem nikdy nebyl překvapen :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    NEVILL: to jo, ale i najemny vrahoun muze mit nejakou cest a hranice...vypadal, ze je celkem ferovy (ac tvrdy) chlap, ale je to fakt slizoun bez spetky dobreho v sobe...
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    Mel ji voprcat...
    JCD
    JCD --- ---
    NEVILL: Bronn nejspis celou dobu dostaval jen nejaky zold. Nejbliz k nejakemu prospechu se dostal, kdyz mu Cersei slibila manzelku a hrad, aby ho odtahla od Tyriona, ale slib samozrejme nedodrzela. Pak mu jeste lepsi hrad slibil Jaime za ten epic fail v Dorne. Tyrion prubezne sliboval dvojnasobek, ale nejspis take nikdy nic nedodal. Lannisteri stale jen slibovali a hlavne - oni nikdy neplati svuj dluh. Bronn je nasran zcela opravnene a trosku se bojim, ze jeho story uplne vysumi.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZAREK: nebo byl asi takovy vzdycky, jen jak se dostal vyse, nemusel uz delat takoveho kamose :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CADDY: Tak Bronn byl vždycky nájemnej vrahoun, kterému šlo především o prachy. Občas možná měl nějakou slabou chvilku, kdy to vypadalo že je poměrně statečný a že snad i něco dělá z přátelství, ale málokdy se stalo že by z toho nakonec neměl nějaký prospěch...
    JCD
    JCD --- ---
    JANDOS: Arya byla takovy Indiana Jones tohoto dilu. Porad tam pobihala, neco tam resila, ale na vysledek to melo zcela nulovy dopad ;)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: zkokotnel
    CADDY
    CADDY --- ---
    NEVILL: Dany to asi moc neovlivni, apson bych to tak cekal...nicmene Bronnovi to moc nepreju, doufam, ze se ho spis zbavi :) Byl mi sympaticky jen v prvni pulce, prosel opacnym procesem nez vetsina jinych postav :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZUZKAOU: to jsem zkousel cca pred tydnem, na vse je odpoved magie :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    ZUZKAOU: Magie...
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ZUZKAOU: midichloriany much
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A asi nemá smysl se ptát na fyzikální zákony toho kde se v jednom drakovi bere tolik tepelné energie, že?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NEVILL: myslim ze do toho nebude mit moznost moc mluvit :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Když už je tu ten obrázek s Bronnem, tak si říkám copak se s ním stane a koho zabije, protože Tyrion mu sice slíbil High Garden, ale myslím že Daenerys mu ji nedá...
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    imho jde uz jen o jakekoliv zakonceni, aby mohli rozjet navazujici serialy a filmy...to jsou tak stupidni zkratky, ze si to jinak ani nedokazu vysvetlit
    ARAON
    ARAON --- ---
    JANDOS: Protože ve světle té globální destrukce byla najednou nějaká primitivní odveta zcela insignifikantní?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Arya nevim proc tam vubec lezla kdyz se pak nechala ukecat, otocila se na petniku a zacala tam zmatene pobihat. Jsem celou dobu cekal, ze propichne Cersei a Jaimeho zaroven, kdyz se budou zrovna objimat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam