• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      CADDY
      CADDY --- ---
      CYBERKOTLIK: sel, ale protoze nemel zbyti... Lannisterove uz koukali po savlickach :) A hlavne furt zabijel jen vojaky, nepratele, ne civilisty. Teda aspon, co jsem zaregostroval..uvidim, za chvili na to pujdu kouknout znovu, at nad tim mohu lepe premyslet :)ú
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      RUDIE: ja nic neuvadim jako zakonitost, ale ze se to casto delo. Mesta se bud vzdaly, nebo byly vyrabovany, casto pro vystrahu.
      A v pripade severanu, ktery leta valcej s jizanama a ted je od rabovani deli jedna brana - mi to prijde jasny. Si predstav skotskou armadu pred Londynem, jak by to dopadlo:))

Vojaci byli pod kontrolou - dokud stali porad jeste venku pred vnitrkem mesta. Kdyby nemelo dojit k masakru, tak by musela oblehaci army zustat venku a ta cos e vzdava napochodovat ven, takhle v pulce bitvy je fakt tezky zabranit masakru. Jon se o to pokousel, ale zbytecne:)
      Me to cely prislo pomerne realisticky, presne takhle pak staci jedno kopi a uz to jede.

CADDY: no vidis, a sel:))
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      CADDY: ja ale nerikam, ze mu jeblo, jemu jeblo pred hradbama, kdyz sla jeho mila ke kadernikovi zastrihnout uces. Ted uz proste vedel, ze "je vymlati do posledniho kretena" :-)
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      TOREIP: mno ..... strela ktera leti tak pomalu, ze ji drak na kratkou vzdalenost uhne? :p Z posledniho dilu si pamatuju, ze tyhle strely na mnohem vetsi vzdalenost dokazaly prostrelit lod... tolik k logice:)
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      CADDY: mno tak zas v tomhle díle už měl celou dobu hrát člověka napokraji výbuchu. Takže to, že mrskl tim oštěpem potom, co pochopil, že jeho paní na kapitulaci sere, je asi nejlogičtější věc z celýho tohohle dílu.)
      CADDY
      CADDY --- ---
      TOREIP: a na hradby naletaval od zeme, aby byl pokud mozno pod moznosti sklopeni skorpiona :) Tady to aspon trochu zachranili, byt je furt dost nesmysl, ze s tou palebnou silou by ho ani jednou nezasahli :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      RUDIE: jojo, souhlas :) Ja nechci psat vlastni scenare, ale ocividne i na techto diskusich je videt, jak to berou hopem a poradne nic neukazou a nevysvetli :) A ja mam GW proste rad, mne pridje prave jako velmi vyrovnany a solidni vojak, ktery by tak maximalne elegantne krouhl Cersei, Horu a treba dalsi kolem, ale rozhdone v nem nevidim nejakeho magora, co pujde vrazdit jen tak. Zvlast kdyz preditm tam sporadane stal a vypadalo to na mir :)
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      Ja jsem kazdopadne tak moc rad, ze drak zautocil na lode ze strany a ze tam bylo i receno, at otoci balisty. Minule jsem se malem posral z ty nelogicnosti, tak jsem alespon trochu uspokojen.
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      RUDIE: presne bylo uz po vsem...
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      RUDIE: presne bylo uz po vsem...
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      CADDY: já bych tady nepsal vlastní scénáře, tady nejde moc logicky dumat, co kdo proč udělal)) každopádně děj dle mě plně naznačoval, že je konec bitvy a obě strany se zdály, že to akceptujou, dokud jim nezačlo nad hlavama hořet)
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      CADDY: No way, Cerv byl proste meganasranej a v hecu a patral po satisfakci.
      CADDY
      CADDY --- ---
      DRAGON: to bylo spis Tobe, Tys psal o triggeru :)
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      CADDY: utocil pze mel bebicko..

ke konci jsem uz fandil lannisterum..
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      CADDY: utocil pze mel bebicko..

ke konci jsem uz fandil lannisterum..
      CADDY
      CADDY --- ---
      RUDIE: imho Grey Worm ale neutocil, protoze mu jeblo, ale videl, ze se ti vojaci asi k necemu chystaji. Sice slozili zbrane, ale kdyz poznali, ze to k nicemu neni a nejspis zhebnou tak jako tak, zacali se po nich koukat a cerv jen vcas zaregoval...bohuzel, mam pocit, ze to nechtela ani jedna strana... spoustec vseho fakt byla besnici jesterka pod pilotazi splasene bloncky :)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      btw taky jste si chvili rikali, ze ten zranenej Jaime na rozpadajicim nadvori je Arya? :)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      BEOWULF_CZ: dement? si vem, ze se poprvy v zivote ve triceti zamilujes a oni ji useknou hlavu stejne jako tobe koule. To asi jednoho nasere, clovece :-)
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      JCD: Jo tohle byl plot armor jak hovado, proste vezmu draka a zapalim celej barak dooh.
      CADDY
      CADDY --- ---
      CYBERKOTLIK: opakuju, to ostatni taky, tocime se v kruhu :)

Sedy cerv imho neni typ, co by sel nekoho jen tak masakrovat...to jsou tam daleko labilnejsi jedinci :)
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      ALTOR: Neni čistokrevnej a vzhledem k tomu, že se popálil o tu lucernu, kterou házel na zombii v Černym hradu, tak asi moc vysokej level nehořlavosti od scénáristů nedostal)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam