• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      CYBERKOTLIK: to byla další nelogická věc: slíbí Arye, že zabije Cereálii a nakonec ji nechá projít kolem sebe? wtf, metud... stačilo jednou mávnout rukou. Zas tolik koncentrace na Mountaina nepotřeboval, aby neprovedl vteřinovej sidequest... Aryu měl nadevše rád obviously (dalo by se říct) a slib porušil....

zkrátka GOT 8. série od bitevního dílu je absolutní slátanina, obsahově i atmosférou. Zkráceně ASOIAF
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      CYBERKOTLIK: mně se líbila její reakce, když uviděla Jaimeho.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      Ale jeste se mi libilo, jak pysna Cersei pokorne se sklopenou hlavou opatrne procupitala kolem Hounda, kdyz zjistila, ze nejaky "I command you" nefunguje:))
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      CADDY: Ciri a jednorožec Koník
      ARAON
      ARAON --- ---
      CELLINDRA: Páč tu malou tečku v obrovském hradě třeba vůbec neviděla?
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      CADDY: hele jeste taky neodpovidal pocet schodu, ktery Cersei sebehle v ty vezi kde se rezali Cleganove:))
      CELLINDRA
      CELLINDRA --- ---
      A hlavně do prčic, proč nesesmažila Cersei v tom jejím krásně otevřeném okně v Red Keepu? Nějaký civilisti jí mohli bejt ukradený, ale usmažit Cersei bylo přece to, co celou dobu chtěla!
      ARAON
      ARAON --- ---
      CADDY: No ten zvuk když to s ním prásklo o zem tomu neodpovídal. A kdo mu v té vřavě sundával sedlo mi taky neprozradíš? :-)
      CADDY
      CADDY --- ---
      ARAON: to je jasny, jen jsme jmenoval, co jsem zaznamenal, bez nejakych souvislosti...nekde byl i gif se Stricklandovym konem, kde to vypada, ze se jen vyvalel, ale nemusel byt nejak tezce poskozeny :) Mne jen zajima, co to melo byt a jestli si nekdo neceho nevsiml, co ja nevidim (coz je dost bezne). Ale ta scena mi neprijde tak uplne nevyrazna na to, aby tam byl nejaky jen tak kun :)
      ARAON
      ARAON --- ---
      CADDY: Stricklandův kůň skončil s nohama každejma na jinou stranu, s přetočenou páteří. Ale bílejch koní bude ve Westerosu víc než jeden...
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      CADDY: bran ji poslal Uber
      CADDY
      CADDY --- ---
      ...vynechavam jezdce apokalypsy, to uz je asi moc :-D
      CADDY
      CADDY --- ---
      mimochodem, zatim se tu uplne vynechavala ta zaverecna scena s Aryou a konem, zustala trochu ve stinu hlavnich udalosti. Pominu ted, ze to taky nezapada moc do logiky, aby byla sama s osamocenym konem v uplne prazdnych a tichych ulicich, ale nejake teorie, co to je presne za kone a co to ma symbolizovat? Uz jsme zaznamenal, ze se za ni prisel podivat Bran :-D Nebo ze ji ho poslal pan svetla...porovnavaji se bili kone, kteri uz v serialu byli videt... :) A ze bileho kone mel Strickland, nez zautocil Drogon a pak ho dorazil GW....to je zase variant :)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      SAMOUT: Predloha se jmenuje The Song of ice and fire, tak jsem tak nejak najivne cekal, ze sarvatka o trun bude ve finale podruzna zalezitost a vrchol toho pribehu bude stret ledu a ohne.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      KOUDY: you know nothing Koudy, jak to ve skutečnosti bylo)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      FLOWEEN: jj vim..utnuli to aby se mohli venovat dalsim projektum no..se divim ze jim to hbo nezatrhlo a netrvalo si na svem
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      SAMOUT: tak "správně" by se Hra o trůny měla jmenovat jenom první série)
      CADDY
      CADDY --- ---
      MALARKI: teoreticky ta polarni vyprava byla nejvetsi chyba serialu, kdyby NK nemel draka, nejspis se ani nedostane pres zed :-D
      SAMOUT
      SAMOUT --- ---
      MALARKI: Protoze se to jmenuje Hra o truny, a tedy nemuzes vyresit nazev serialu serii pred koncem. By nejakej NK pak uz nikoho z rad divaku nezajimal :-).
      VECTOR
      VECTOR --- ---
      cnn boduje...

'Game of Thrones' Season 8, Episode 5 recap: Just one long 80-minute 'AAAAHHH!!!'
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam