• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    N_I
    N_I --- ---
    CADDY: proč by tirion měl někomu něco dávat, když umře v plamenech, vyhruzka znela jasne :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    CADDY: Vlastně jo, ale tohle fantasy architektuře vlastně docela odpouštím - už je prostě zažité, že to musí vypadat cool, a na praktičnost se nikdo neptá. :) Klidně bych se nechal uspokojit nějakým "argumentem" že to na zimu jde trošku dozazdít, opatřit okenicemi a výplněmi, což se v klidu stihne během dlouhého podzimu (když nezuří občanská válka)...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MALARKI:

A   Song of Ice and Fire. Zkráceně ASOIAF
    CADDY
    CADDY --- ---
    NEVILL: ted me k tomu jeste dodatecne napadlo – Bronnovi rozhodne nic neda uz ani Cersei, takze vlastne nema duvod vrazdit (tedy s vidinou odmeny). V soucasne situaci by mel byt kurva rad, kdyz mu Tyrion nakonec vubec neco da :) (ja vim, ze Lannister vzdy plati sve dluhy...ale...taky by ho mohl nechat odpravit)
    ARAON
    ARAON --- ---
    J4C0B1M: Ty jejich sezóny jsou naprosto nepravidelné a náhodné. Možná je něco přirozené a něco magické. Kdo ví.
    CADDY
    CADDY --- ---
    J4C0B1M: tady je vtipny uz jen to, ze sice prichazi kazdych par desitek let zima, ale architektonicky se s tim vubec nepocita :) Red Keep ma velka okna bez vyplne, vsechno vzdusne, otevrene, vypada to spis jak nekde v africkem podnebi :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CELLINDRA: myslim ze ne - ozila by vni vsechna ta prikori co tam zazila + jak ji chtel dav mistnich hromadne znasilnit a cely by to tam lehlo popelem:)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    CYBERKOTLIK: Jenže Sansa by si předtím proklatě dobře ověřila, že ten hlavní člověk, kterýho potřebuje zabít, je mrtvej nebo zajatej.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CELLINDRA: hele ja myslim, ze kdyby na jejim miste byla treba takova Sansa, tak by Kings Landing s gustem spalila taky:))
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ARAON: Z jakého důvodu by se pak střídalo "velké" léto s "velkou" zimou? NK měl snad období, kdy vždycky spinkal a neposílal po světě zimu?
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    ARAON: Tak si to tam mohla obletět, přeci! Klidně pěkně zblízka. Ale ne, radši budu lítat nad městem plným lidí, který mě vůbec nezajímaj. :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CYBERKOTLIK: mně se líbila její reakce, když uviděla Jaimeho.
    ARAON
    ARAON --- ---
    J4C0B1M: Night King roztál, zima odešla. Podle mě.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Teď jsem si uvědomil, že když Jaime odjížděl na sever, tj. x měsíců před 6. dílem, začínalo sněžit, asi mají ve Westerosu počasí taky divoký jak tady u nás, vypadalo to tam jak v létě, všichni v tričkách, pohoda no...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALTOR: ano, mel ji tyhle nesmysly vymrdat z hlavy, jenze to by ho nesmel vychovavat ned stark, ze :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    ALTOR: Jonové. Johnové jsou v pohodě.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUDIE:
    MALARKI: Ja predlohu cetl, tohohle jsem si vedom. Nicmene serial se jmenuje jak jmenuje, a vypada tochu jinak :-). Btw. primne by me zajimalo, kolik procent fanousku celosvetove ty knihy necetlo, a znaj jen serial.
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    CADDY: rozmýšlela no, začli být ty zvony. vzdávají se, mám na to srát ? NE! pokaždý, když jsem šla po dobrým a mírně, tak to odsrali všeci, které jsem měla ráda. naposledy Missandei. Dám vzkaz každýmu v království (jako Tywin s Reynama), že se mnou nikdo vyjebávat nebude! když to nejde láskou půjde to strachem. (to řekla už před bitvou)
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    ARAON: Takze je to vlastne cele vina Johna. Celou dobu to planoval, jak ji svym good boy pristupem navnadit a potom ji v klicovy okamzik neuspokojit. Ten zloun. Ona chudinka podlehla. Ted si vsichni co po ni pojmenovali deti mohou oddechnout. Zato vsichni Johnove jsou v hajzlu
    ARAON
    ARAON --- ---
    RAEVA: Repost. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam