• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      ZAREK: Hlavně, když teda nechce být králem, tak měl kurňa držet zobák a ne na potkání každýmu vykládat, co je teda vlastně zač, žejo. Ale to by ho nesměl vychovávat Ned Stark, žejo.
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      ALTOR: ano, mel ji tyhle nesmysly vymrdat z hlavy, jenze to by ho nesmel vychovavat ned stark, ze :D
      ARAON
      ARAON --- ---
      ALTOR: Jonové. Johnové jsou v pohodě.
      SAMOUT
      SAMOUT --- ---
      RUDIE:
      MALARKI: Ja predlohu cetl, tohohle jsem si vedom. Nicmene serial se jmenuje jak jmenuje, a vypada tochu jinak :-). Btw. primne by me zajimalo, kolik procent fanousku celosvetove ty knihy necetlo, a znaj jen serial.
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      CADDY: rozmýšlela no, začli být ty zvony. vzdávají se, mám na to srát ? NE! pokaždý, když jsem šla po dobrým a mírně, tak to odsrali všeci, které jsem měla ráda. naposledy Missandei. Dám vzkaz každýmu v království (jako Tywin s Reynama), že se mnou nikdo vyjebávat nebude! když to nejde láskou půjde to strachem. (to řekla už před bitvou)
      ALTOR
      ALTOR --- ---
      ARAON: Takze je to vlastne cele vina Johna. Celou dobu to planoval, jak ji svym good boy pristupem navnadit a potom ji v klicovy okamzik neuspokojit. Ten zloun. Ona chudinka podlehla. Ted si vsichni co po ni pojmenovali deti mohou oddechnout. Zato vsichni Johnove jsou v hajzlu
      ARAON
      ARAON --- ---
      RAEVA: Repost. :-)
      RAEVA
      RAEVA --- ---
      Hra o trůny: Tisíce rodičů, kteří pojmenovali dceru Daenerys, si teď rvou vlasy – Novinky.cz
      https://www.novinky.cz/...4773-tisice-rodicu-kteri-pojmenovali-dceru-daenerys-si-ted-rvou-vlasy.html
      ARAON
      ARAON --- ---
      Stejně toho draka netrefili jen proto, že to bylo moc jednoduchý. Seržant Tračník by jim ti vysvětlil. Když je to milion k jedné, je to tutovka!
      CADDY
      CADDY --- ---
      JAKE_UP: kdyby byla rozhodnuta, udela to driv, ne? NA co by pak cekala a premyslela?
      ARAON
      ARAON --- ---
      CYBERKOTLIK: Taky myslím, že kdyby jí pořádně vytrtkal, mohl zachránit tisíce životů.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      ARAON: me prislo, ze uz ho chtela sesmahnotu v tom meste, pac ji odmit sex pred bitvou, ale nemohla ho najit tak palila co potkala:))
      ARAON
      ARAON --- ---
      Na jinou notu - kolega pravil, že Daenerys bude chtít sesmahnout Jona, ale že ten bude nehořlavej. Já oponoval, že Jon hned v první sezóně prokázal, že zrovna dvakrát teplu odolnej není. No a kolega na to, že to ještě nebyl “resurrected fire-wight”. Což je zatraceně dobrej point.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      CADDY: IMHO k tomu nedošlo ve chvíli vítězství, rozhodnutá už byla.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      Ale jeste se mi libilo, jak pysna Cersei pokorne se sklopenou hlavou opatrne procupitala kolem Hounda, kdyz zjistila, ze nejaky "I command you" nefunguje:))
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      CADDY: Ciri a jednorožec Koník
      ARAON
      ARAON --- ---
      CELLINDRA: Páč tu malou tečku v obrovském hradě třeba vůbec neviděla?
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      CADDY: hele jeste taky neodpovidal pocet schodu, ktery Cersei sebehle v ty vezi kde se rezali Cleganove:))
      CELLINDRA
      CELLINDRA --- ---
      A hlavně do prčic, proč nesesmažila Cersei v tom jejím krásně otevřeném okně v Red Keepu? Nějaký civilisti jí mohli bejt ukradený, ale usmažit Cersei bylo přece to, co celou dobu chtěla!
      ARAON
      ARAON --- ---
      CADDY: No ten zvuk když to s ním prásklo o zem tomu neodpovídal. A kdo mu v té vřavě sundával sedlo mi taky neprozradíš? :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam