• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Hahaha.

Did George RR Martin & HBO delay The Winds of Winter? NO! (Parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=KG_mHLlHN3I
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LEON_CHAMEAU: kdyby si dala Daenerys houbicky, tak se celej dil koukame, jak z peti centimetru pozoruje strukturu dracich supin :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LEON_CHAMEAU: takhle houbicky nefungujou )
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LEON_CHAMEAU: za vypálení KL může Bran, zatím své supervědomostní schopnosti použil jenom k zabití malíčka(který by se mohl hodit aby kontroloval Dany),přilákání NK a armádou na hrad plný lidí, a k tomu aby totálně psychicky rozhodil poslední dva Targaryeny tím, že jim řekne něco, co ani jeden z nich nechtěl vědět a tím způsobil smrt desítek tisíc lidí.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HNIZDO: Upřímně, proč si myslíš, že se to děvčátko cítilo nebezpečně? A proč ji Varys uklidňoval, že za “high risk, high reward”?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    GEKONZPRAHY: XD dik ze jsi mne informoval, cely zivot jsem v nejistote :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    HNIZDO: Ty jsi vážně debil :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ALCATOR: dyt jo, nic nez dohady, na to jsem se ptal. mne to staci.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LEON_CHAMEAU: to je rozhodne typicky rys varysova charakteru, masove vrazdeni civilu :D
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    ALCATOR: A co ak...Varysov pokus vysiel a v skutocnosti to nebol pokis o otravenie, ale nejake halucinogenne hubicky vyvolavajuce berserker, takze vlastne za vypalenie KL moze on??
    CADDY
    CADDY --- ---
    MALARKI: tak sorry jako, me nenapadlo nic vic, nez proste napsat to slovo, vetsinou to funguje :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Arya is definitely gonna kill Cersei
    Dany is definitely gonna kill Cersei
    Jaime is definitely gonna kill Cersei
    Bricks: hold our cement.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ach jo, radsi mi nekdo zaskocte pro napinak kyrysu... :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NJAL: Protoze Jamie stejne jako Cersei videl toho nemrtvaka prece...Bylo tam videt jak je vydesenej....Takze Cersei premejslela chladnokrevne aka..Nahore na severu se to vykydli a my pak poresime zbytek...tak Jamie byl rytir a dal svy slovo ze jim s bojem pomuze..

viz "I made a promise v 1:30"...Opet minule dily...vzpomen si co rekl Catelyn Stark..ze najde jeji dcery a dostane je do bezpeci...A co delal celou dobu?..Jak na to navazovala linka s Briene?...Taky se to svy slovo snazil dodrzet CELEJ SERIAL..:D ..Takze kdyz da svy slovo ze proste pomuze v boji proti nemrtvakum..tak to udela ne?..Zcela logicky a diky nekolika predchozim sezonam charakterove obhajitelny

Game of Thrones 7x07 - Jaime Lannister leaves King's Landing
    https://www.youtube.com/watch?v=jOMa0LeWArE
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    HNIZDO: "We will try again at supper"

A už dejte pokoj.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Nicmene tak jako tak, vzpominate si na to fantazirovani ve stylu "On se nezmenil, on jede Cersei zabiiit" :-)))
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PAN_SPRCHA: No to je to vykoupeni - nejhorsi ja uz neni tak hrozny ale to nejlepsi neni na tak uslechtily skutky dost dobry.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    GIINGGER: jaký horší já? Horší já by se na to vysralo a zůstalo by na severu. Lepší já se snažilo zabránit válce
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GIINGGER: ja myslim, zeto je pragmatictejsi - odjel kvuli sexu s mmilenkou, a jakmile to mel vyreseny, vratil se k zene. Tohle se deje dnes a denne:))
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    NJAL: Ja bych rekla, ze Jaimeho character arc byl o vykoupeni a o jeho hranicich - uz nekolik sezon jsme videli, ze se fakt snazi, ale porad bojoval s tim co v minulosti udelal, co si o nem lide mysleli a nechal se tim vsim a temi nalepkani jaksi definovat. No a nakonec proste pres veskerou snahu podlehl svemu horsimu ja, nejspis i proto ze videl, ceho bude Dany schopna a rozhodl se, ze chce bejt s Cersei, ackoliv v nem vzdycky vyvolavala ty nejhorsi vlastnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam