• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      NIKDAS: LOTR má natočeno víc konců? :-)
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      KOUDY: Doufám, že ukážou všech 5, takže zkopírujou "jedinou" špatnou věc z LOTR :D
      ARAON
      ARAON --- ---
      KOUDY: Všichni padnou. I s koněma.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      JANDOS: jo?,..skoda.

jinak co tipujete na konec?..Jak dopadnou postavy?
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      KOUDY: To byl nejakej hoax, kterej vyvratili.
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      J4C0B1M: vale nema cenu psat, vsichni rytiri vale sli na sever s malickem a bojujou za jona, jsou i videt na zabrrech z kings landingu
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      ZAREK: a Vale ještě
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      No ja sem zvedavy na posledni dil..pry natocili asi pet ruznych koncu :))
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      ADELHAIDA: tak v citadele byl ten frateruv denik zahrabanej nekde v knihach, krome toho ten denik ukazuje jen na to, ze je jon legitimni, to kdo je videl jen bran ve vizi
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      PANDA_JE_MRTVA: porusi prisahu? jestli ji nekdo krochne, bude to arya, jestli se ji zas nerzoklepou nozicky.
      ADELHAIDA
      ADELHAIDA --- ---
      ZAREK: V Citadele to nejspíš vědí, když to ví Sam... já tipuju železnou banku.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ZAREK: ano, to je prvda missandei je uz mrtva.

ptal jsem se, jak by reagoval john, protoze tyrion by mu urcite rekl, stejne jako to rekl dany, kdo to spiskal. ten by se kamarade sebral, a sel by za zed, uz by o nem nikdo nikdy neslysel.

john mel problem se na drakovi udrzet. pokus o likvidaci iron fleet by byla sebevrazda.

takze by varrys valku definitivne prohral, i kdyby byli unsullied diky GW (a to pochybuju kdyz si nachal zabit kralovnu) johnovi loajalni, dothrakove nebudou zcela urcite. zoldaci by prevalcovali zbytek, a dosli by si az do zimohradu.

jak jsem rikal, totalni demence. neni to vylouceno, ale je to demence :D ackoli by tento scenar byl mozna o neco mensi demence nez ten soucasny. cersei by byla na trune, fuck prophecy (kdyz je to ted v mode) a byl by klid.
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      AMANT: banka je to zahranici, nevidim tam moc duvod, kratkodobe by to neovlivnilo nic, dlouhodobe to nemelo smysl zatim resit. reed je otazka, protozeten to 1) vi 2) nikdo nevi kde je mu v serialu konec
      LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      PANDA_JE_MRTVA: rek bych, ze jon neni tip, co by se ze zamilovanosti tak rychle otocil a setnul ji hlavu, urcite ji bude vycitat, co udelala, mozna se ani nebude zlobit, ze ji arya kuchne, ale ze by se toho chopil sam, to si nemyslim. ledaze by ho k tomu dotlacily okolnosti..
      AMANT
      AMANT --- ---
      ZAREK: jeste mohl psat do banky nebo Reedovi
      PANDA_JE_MRTVA
      PANDA_JE_MRTVA --- ---
      LOJZEE: já bych chtěl aby jí Jon setnul hlavu, tak jak to dělal jeho otčím/strejda
      PANDA_JE_MRTVA
      PANDA_JE_MRTVA --- ---
      ZAREK: hmmm, ta Citadela mě vůbec nenapadla. ale ti by s tím nic asi nedělali, kromě nějakého zavedení do análů.
      LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      PANDA_JE_MRTVA: před Aryou stejně neuteče
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      ZAREK: a psat na sever taky nemelo smysl
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      PANDA_JE_MRTVA: jsou jen asi tri mista, kam melo smysl psat, dorne, iron islands a citadela zbytek je bez vladcu nebo patri pod lannistery.
      teoreticky mohl jeste psat do zahranici, ale to mi prijdeuz zbytecne.
      PANDA_JE_MRTVA
      PANDA_JE_MRTVA --- ---
      a komu Pavouk psal po těch večerech dopis o "pravém nástupci na Iron Throne"? Tipy? Jeden se mu určitě podařilo dopsat, ten druhej, když si pro něj GW přišel, spálil (i když ne celej, taky to vypadalo trochu jako návnada). Komu teda bude ten první doručenej? Mohl by Pavouk ovlivnit zkázu Dany i ze záhrobí?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam