• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: rek bych, ze jon neni tip, co by se ze zamilovanosti tak rychle otocil a setnul ji hlavu, urcite ji bude vycitat, co udelala, mozna se ani nebude zlobit, ze ji arya kuchne, ale ze by se toho chopil sam, to si nemyslim. ledaze by ho k tomu dotlacily okolnosti..
    AMANT
    AMANT --- ---
    ZAREK: jeste mohl psat do banky nebo Reedovi
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    LOJZEE: já bych chtěl aby jí Jon setnul hlavu, tak jak to dělal jeho otčím/strejda
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    ZAREK: hmmm, ta Citadela mě vůbec nenapadla. ale ti by s tím nic asi nedělali, kromě nějakého zavedení do análů.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: před Aryou stejně neuteče
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: a psat na sever taky nemelo smysl
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: jsou jen asi tri mista, kam melo smysl psat, dorne, iron islands a citadela zbytek je bez vladcu nebo patri pod lannistery.
    teoreticky mohl jeste psat do zahranici, ale to mi prijdeuz zbytecne.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    a komu Pavouk psal po těch večerech dopis o "pravém nástupci na Iron Throne"? Tipy? Jeden se mu určitě podařilo dopsat, ten druhej, když si pro něj GW přišel, spálil (i když ne celej, taky to vypadalo trochu jako návnada). Komu teda bude ten první doručenej? Mohl by Pavouk ovlivnit zkázu Dany i ze záhrobí?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: ubodu 4 je otazkou, jestli by naky dobyvani jeste resili.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HNIZDO: 1) missandei uz byla tou dobou mrtva, jon s grey wormem budou pochopitelne hledat vraha
    2) unsullied a dothrakove budou maximalnetak nasrany a budou plenit okoli, asi tak jako vyplenili kings landing
    3) jon
    4) viz bod 3
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    KOUDY: ZAREK: ok, rad si poslechnu vase nazory na to
    - jak bude reagovat john, grey worm, misandei
    - jak budou reagovat unsullied
    - jak budou reagovat dothrakove
    - kdo bude ridit draka
    - jak dobudou KL.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    PATISLAV: presne tak, to byl varysuv posledni zablesk pred padem, zcela evidentne. jen i na pavouka se nekdy dojde a je zaslapnut.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Za mě tohle byla nejvíc osvěžující scéna z 8. série, kde jsem cítil záblesk původního seriálu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KOUDY: se pak nedivím, že teď dávaj na konci epizody to 10 minutový vysvětlování, pokud maj někteří diváci problém pobrat tohle :).
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HNIZDO: ok, koumaku, dodej vysvetleni vety "we are gonna try again at supper". zkuset znova co, tak riskantniho, ze mala sere bobky, ze ji sledujou? asi nejde o kalorickej prijem daenerys, a vzhledem k tomu, ze se jedna o stravu, moc jinejch vysvetleni, nez jed nenajdes.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HNIZDO: Hele uz v sedme serii se o ni bavili..ze nemusela upalit Tarlyho...Varys rika ze tak si obhajoval i sluzbu pro jejiho tatu...ze to neni on kdo dela ty zverstva..

Game of Thrones 7x05 - Tyrion and Varys talk about Daenerys
    https://www.youtube.com/watch?v=TboWksUVl5E

a tady mluvi o te zrade jak rikas..

Tyrion and Varys discuss Treason - Jon or Daenerys - Game of Thrones Season 8
    https://www.youtube.com/watch?v=DMgZCJUCYVo

kdyz pak mluvi s holkou z kuchyne...Z KUCHYNE..ktera muze primichat jed do JIDLA nebo PITI...a rika mu ze je to v hajzlu..protoze Daenerys NEJI..a on ji rika at je TRPELIVA....tak mi to prijde celkem jasny..ze po ty holce nechce at daenerys upece apple pie pro lepsi naladu :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    KOUDY: pokud vim, hovorili o zrade, ne o vrazde, nebo se mylim? varrys rozesilal vsude informaci o tom, ze john je targaryen. zabijet ji nebylo vubec nutne, a v danem pripade by to bylo silene. ovsem znova opakuju, sebvetsi blbost by mne uz neprekvapila.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HNIZDO: dil predtim mluvil s tyrionem o tom ze ji odpravi a ze pro dobro realmu udela cokoliv.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: dany prestala komunikovat. pochopitelne ji monitoroval. k vrazde nemel zadny duvod ani pravo.
    jinak po tech vsech srackach co tvurci natropili muze bejt pravda klidne to travicstvi (proto jsem se ptal kde se to vzalo), jak to pak vysvetli johnovi a ostatnim (nalezame se pred v dobe masakrem), nasledky s unsullied a dothrakama by tvurci neresili jako neresili vsechno ostatni. john by ho setnul a valku by prohrali. john urcite jeste neni schopen draka ovladat a prisli by o vetsinu vojska.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Hahaha.

Did George RR Martin & HBO delay The Winds of Winter? NO! (Parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=KG_mHLlHN3I
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam