• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      SCHWAB: Ja to delal taky..Jon nebo John mi neprijde uplne podstatny...kdyz vime o koho jde zejo...Do je jak rikat Daenys vs Daenerys..:))
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SCHWAB: proc se ptas kdyz si sam odpovidas?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      HNIZDO: protože to jsou jiný jména?

ale asi nic...jsem to tady projel do historie a očividně to děláš naschvál. z nějakýho důvodu, kterej mě zajímal.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      HNIZDO: protože už to není Jon, ale Aegon!
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SCHWAB: nevim, proc?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      HNIZDO: proč furt píšeš john?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      NIKDAS: jo taklee :) mně se to líbilo i v knížce ten dojezd po Konci. Takovej gin s tonicem a cigárko po sexu.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Me prijde hrozne jednoduchy a ocividny aby zabili Daenerys a Jon skoncil na trunu proste :D ..Je to hra o truny...musi se to jeste nejak posrat a dopadnout jinak :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      GIINGGER: Jasny, to by asi mohlo davat smysl...kdy vim, jak se tam ostatni uvadeli na loze... :) Zrejme maji dvoufazove overeni svazku :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      TERZ: presne tak...Stannis toho taky nasliboval :)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      PAN_SPRCHA: mam flashback na tyriona, jak se pta sveho otce po Red Wedding, volne zkraceno: jak presne pomuze vyvrazdeni sansiiny rodiny tomu, aby mi skocila do postele?

takovej John urcite rekne, no hele, ja trun fakt nechtel, ale kdyz jste zavrazdili moji lasku, tak ja to teda beru. Jestli si to Dumb&Dumber predstavuji takhle, nema smysl se o tom dal bavit.
      CADDY
      CADDY --- ---
      KOUDY: a ona by byla posledni, kdo by pomohl Baratheonovi s cestou na trun :-D Do nedavna pro ni Baratheonove byli uchvatitele a nejvetsi nepratele...timto to prave chtela zlomit, aby se to neopakovalo :)
      TERZ
      TERZ --- ---
      KOUDY: imo ale Baratheona z Gendryho udělala jakožto královna ničeho, vlastně k tomu neměla moc právo dokud nesedí na trůnu a nemá pod palcem všech 7 království tak jsou její dekrety bezcenný. A pokud sedí na trůnu a má pod palcem všech 7 království tak to znamená, že Westeros dobyla a Gendry je zase bez nároku. I když by byla sranda, kdyby tam napochochodoval s tím, že je uchvatitelka a jde si pro svůj právoplatnej trůn :D
      CADDY
      CADDY --- ---
      KOUDY: imho ho povysila proste proto, ze vedela, ze bude mit loajalniho spojence v dulezitem miste...nic vic bych v tom nehledal..navic v dobrem rozmaru po vyhrane bitve
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      SCHWAB: Je to vtip, nejde o "alternate endings", ale o to, že po každé z vyjmenovaných scén by mohl film skončit https://www.denofgeek.com/...457/ranking-the-endings-of-the-lord-of-the-rings-the-return-of-the-king
      KALTY
      KALTY --- ---
      Btw. zrovna poslouchám zajímavý rozhovor s člověkem co stavil lodi pro Vikingy a GoT.

https://open.spotify.com/episode/10NC2U82fr647fU1RBulZL?si=PEllaMixR3G1hH5Tg_XONA
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      KOUDY: Gendry mě taky napad, že by po něm sáhnul Jon jako pokračování větve Barratheonů aby mohl v klidu odtáhnout domů, ale to mi přišlo jako blbbej nápad i pro D&D
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      CADDY: Myslim, ze nekde padlo cosi o tom, ze jelikoz jejich manzelstvi neni consumated (rozumej nebyl prc) tak vlastne neplati.
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      at to bude jak chce, stejne se tu budem za par dni dohadovat, jak to bylo vsechno blbe:p
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      HNIZDO: nemyslím, že Varys plánoval tam nechat Cersei, spíš měl několik plánů na její odstranění a umístění Jona na trůn
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Ja kdyz si to tak vezmu tak..

je pravda ze Daenerys povysila gendryho na baratheona z bastarda..Proc?...Hint ze on muze bejt kral?
      tyrionovi rekla ze jestli ji jeste jednou zradi tak to bude naposled a on ji zradil tim ze pustil Jamieho..dalsi hint..
      v tom vypalovani KL bylo jasne videt ze Worm utocil a chtel zabijet a plenit..zatimco Jon ne...Takze souboj?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam