• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      CHRMLE: Toho není potřeba povyšovat, Sam tím dědicem je, jenom se k tomu nějak nemá.
      CHRMLE: jenze zatimco Sam se zahrabal do mrtvol, Gendry epicky rozdaval rany z vrcholku hory nepratel :)

Chtela predvest, jako hodna vladkyne, ktera umi odmenovat. Jednoznacnej kalkul, kterej ji ale nevysel, protoze Jon je proste Jon. Navic klasicka scenarova zkracovacka. V minulosti bylo udelovani titulu po bitve dost casto nezbytnosti, protoze ne kazdej bitvu prezil.
      CADDY
      CADDY --- ---
      CHRMLE: Sam ale neni bastard. Ano, prisahou Nocni hlidky se zbavuje titulu atd., ale kdyz Nocni hlidka defacto zanikla a ztratila vyznam, tak imho stejne nema Sam moc co delat jineho, nez se vratit domu (pokud nechce delat mistra Jonovi ci tak neco)...navic uz ceka dalsi dite, ma i nastupce...tam asi takovy zasah nutny neni...maximalne zprosteni toho slibu :)
      CHRMLE
      CHRMLE --- ---
      Jenom k tomu jak udelala z bastarda lorda... Ja uplne nepochopil, proc povysuje kovare, ale chudaka Sama nepovysi a neda mu dedictvi sveho vlastniho housu... BUUUUUU!!! Pritom s Gendrym se v podstate neznala... Samovi osobne oznamila, ze mu zamordovala rodinu... Tak aspon nejaky jako "sorry kamo"...
      CADDY
      CADDY --- ---
      KOUDY: jenze Hitler nebyl dite Neda Starka...tohle taky skripe trochu :) I kdyz je fakt, ze ona uz si jede vlasnti linii asi a na tatikovu cestnost sere :)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      proste good paladin vs chaotic evil witch
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      prostě Denisa
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      KOUDY: měl jsem v bejvalý práci Jona i Johna... anebo českej ekvivalent - Pavla a Pavlína :))
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SIONMAN: ...prekroci Danyiinu mrtvolu se slovy "neda se nic delat, nekdo to bejt musi" :D
      ja bych rekl - shorte si treba v pekle vy svine.
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      KOUDY: Daenys? To teda nevim, to mi zní jako ser Denys Mallister :D
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      SCHWAB: Ja to delal taky..Jon nebo John mi neprijde uplne podstatny...kdyz vime o koho jde zejo...Do je jak rikat Daenys vs Daenerys..:))
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      HNIZDO: no tak on nechtěl ani velet hlídce a nechtěl být ani králem severu a byl. prostě někdo to bejt musí a když víš, že ostatní to budou srát, je to na tobě:)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SCHWAB: proc se ptas kdyz si sam odpovidas?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      HNIZDO: protože to jsou jiný jména?

ale asi nic...jsem to tady projel do historie a očividně to děláš naschvál. z nějakýho důvodu, kterej mě zajímal.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      HNIZDO: protože už to není Jon, ale Aegon!
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      SCHWAB: nevim, proc?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      HNIZDO: proč furt píšeš john?
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      NIKDAS: jo taklee :) mně se to líbilo i v knížce ten dojezd po Konci. Takovej gin s tonicem a cigárko po sexu.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Me prijde hrozne jednoduchy a ocividny aby zabili Daenerys a Jon skoncil na trunu proste :D ..Je to hra o truny...musi se to jeste nejak posrat a dopadnout jinak :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      GIINGGER: Jasny, to by asi mohlo davat smysl...kdy vim, jak se tam ostatni uvadeli na loze... :) Zrejme maji dvoufazove overeni svazku :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      TERZ: presne tak...Stannis toho taky nasliboval :)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      PAN_SPRCHA: mam flashback na tyriona, jak se pta sveho otce po Red Wedding, volne zkraceno: jak presne pomuze vyvrazdeni sansiiny rodiny tomu, aby mi skocila do postele?

takovej John urcite rekne, no hele, ja trun fakt nechtel, ale kdyz jste zavrazdili moji lasku, tak ja to teda beru. Jestli si to Dumb&Dumber predstavuji takhle, nema smysl se o tom dal bavit.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam