• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    lol, tak jeste prosim predelat posledni dil Lost, dik :)

Game Of Thrones Fans Start Petition To Get Season Eight Rewritten - LADbible
    http://www.ladbible.com/...ame-of-thrones-fans-start-petition-to-get-season-eight-rewritten-20190515
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    SAMOUT: To co tam píše je pravda, ale nechápu proč musí přijít zklamání. Já jsem počítal, že se to rozesere daleko víc (přesně z těch důvodů co tam píše v tom článku) a ještě jsem se u žádnýho dílu osmý série nenudil a zklamanej rozhodně nejsem. Jediný co mě na got štve, jsou lidi co to shazujou jako nějakej odpad, z naprosto hloupejch důvodů a když to maj obhájit, tak se zjistí, že si nepamatujou ani co se dělo v minulym díle (a to nemluvim o předchozích sezonách), nebo to rovnou vůbec nepochopili.

Mimoto si myslim, že se to naštvání fanoušků přeceňuje, má to největší sledovanost, tak je prostě hodně lidí, kterejm se to nelíbí. To neznamená že jich je většina. Já třeba potkal hatery jenom na netu, v realnym životě vidim kladný reakce (samozřejmě každej má něco, co se mu tam nelíbilo, nebo mu nesedlo, ale jako celek to funguje) a taky vidim, jak tim lidi žijou a těší se na další díl.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Zklamání z konce Hry o trůny muselo přijít, spisovatel vysvětluje proč. Je to daň za Martinovo ‚zahradničení‘ | Kultura | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...sovatel-je-to-dan-za-martinovo-zahradnicen.A190517_171044_ln_zahranici_pev
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    PAN_SPRCHA: “Because I know how much work was put into this. I know how much people cared about this. I know how much pressure people put on themselves and I know how many sleepless nights working or otherwise people had on this show. Because they cared about it so much. Because they cared about the characters. Because they cared about the story. Because they cared about not letting people down.”

Harrington added: “Now if people feel let down by it, I don’t give a *&$%. That’s how I feel.”
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOUDY:
    Thor vs Star Lord Scene - Avengers Infinity War (2018) HD Movie Clip [1080p 50FPS HD]
    http://www.youtube.com/watch?v=ewlFU3aRzmw&t=12
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ELLIE: presne..takovej wannabe batman :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: tak on když hrál v Gunpowder tak recenze zní takhle:

I was wondering why would anyone cast Kit Harrington, who is such a terrible actor. The answer is because he is one of the creators. He has the same Jon Snow face throughout the whole thing. In fact he is basically the same character.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NJAL: nemá talent, Tyrion je támhle
    NJAL
    NJAL --- ---
    PAN_SPRCHA: Hlavne, ze s urcitosti neuslysime "Tak kampááááák, Tyrione Tywinovičýýýýýý??" :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    KOUDY: Ano! Pak celou následující sezónu GoT mluvil temným nakřáplým hlasem, jako by mu po konci Pompejí nikdo neřekl, že už může přestat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    stacilo se podivat na ten film s nim...Pompeje to tusim byly...Tam clovek zjisti ze je to proste chlap se sixpackem no...a to je vsechno.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BDOWN: To je tak. On s námi hraje osmým rokem a celou tu dobu si lámeme
    hlavu, proč on nemá v té roli úspěch. A teprve před týdnem jsme na to konečně kápli: Nemá talent.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    PAN_SPRCHA: já mu třeba věřim, že he knows nothing :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HITOMI: když není chemie tak to dobrý herec zahraje. A Kit není dobrý herec.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HITOMI: on je takový typ prostě, teď jak si dávám opáčko se synem, tak jsme právě u rozvíjejícího se vztahu s Ygritte a je to úplně to samý v bledě modrým, prostě čumí jak jouda konstantně. :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    N4RC0T1C: No mně přijde, že jí ho tvůrci v podstatě zakázali používat a že to zásadním způsobem ovlivňuje její herecký výkon. :D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ZAREK: u Deny hraje hlavnu rolu obocie ^_^
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    HITOMI: tak daenerys se taky netvari jak superinteligent, ale ok
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HITOMI: Mně se teďka třeba naposled líbil v té poloze bezmocného velitele, na kterého sere jeho vlastní v krvelačný dav proměněné mužstvo. To mu šlo ;)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CYBERKOTLIK: prave to rika i mimo :D ja si spis myslim, ze to ten herec proste nedava, pac ta chemie tam nefunguje od samotnyho zacatku a je to tu strasne citit. Krom toho se porad tvari neuveritelne tupe, ale to je uz jenom mozna nejake moje issue s nim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam