• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DRAGON: Tak že to bude průser jsem tušil už tak nějak od čtvrtýho dílu. Těch šest epizod, i když prodlouženejch bylo prostě málo. První dvě byly naprosto skvělý a nemohl jsem si na nic stěžovat. Bitva o Zimohrad se mi taky moc líbila, ale čtyřka pětka šestka byly doslova sračky. Moc zkratkovitý, zrychlený, a ten samotnej konec šestý epizody by nebyl vůbec špatnej, kdyby se k tomu dopracovali trošku jinak, s vícero vysvětleníma.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GEKONZPRAHY: a cos jako cekal?
    za mne moc peknej konec. po tom pruseru osmy serie sem cekal konec mnohem horsi.
    a tesi me, ze mi vysel tip se Samem a knihou ohne a ledu :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Krásně to uzavřeli, moc pěkné. Hodně se mi líbilo jak to celé dávalo smysl. 10/10, chci spin-off s Aryou!
    CIBL
    CIBL --- ---
    GEKONZPRAHY: Six Feet Under
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    JCD: a shorely bordely...LOL
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    První díl osmičky nejlepší, druhej horší, třetí o něco málo horší, čtvrtej špatný, pátej velký špatný, šestej to si děláte prdel ne? :D

Jon má plus že pohladil Ducha, Samwell za ten jeho demokratickej gag, jinak asi nevim, nenapadá mě nic ani trošku dobrýho. Osmou řadu beru jako nutný uspěchaný zlo, ale ruku na srdce, kterej seriál se dočkal důstojnýho zakončení krom Breaking Bad?
    JCD
    JCD --- ---
    Konec dobry vsechno dobre. Nejvic to zabil novy Master of Coin versus novy Master of Grammar :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Chytrý dráček, věděl že když spálí železný trůn, tak skončí hra o něj... :-)
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    doufam ze Arya a Jon budou mit spinoff...jinak naslednictvi trunu bylo vyreseno temer jako v realu - vybrali kandidata s nejmensi moznou kvalifikaci
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LOL. Takže poslední zhasne?
    JADE
    JADE --- ---
    nevim no...drzi se to standartu posledni doby, kde holywood veci s velkym potencialem a jmenem proste a jednoduse pitvori k vselijakejm divnostem a zdaleka nevyuzivaj toho, jak by si veci zasluhovaly...starwars, startrek, hra o truny, vsechno se to nejak posledni dobou mrvi...vim, ze je tezky se zavdecit vsem, ale myslim ze timhle se nezavdeci temer nikomu...me prijde treba naprosto divny a jeste par serii zpet by to tak bylo, ze Jona drak nesesmahnul i s trunem, nebo ze Greyworm army s dothraki ho zkratka nezlincovali a nechali jen tak jit...nebo ze alespon nepodrizl Tyriona...zkratka prokazal, ze fakt ty koule nema a tvurci taky ne ;S
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Skoncilo to dobre
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    prostě ještě větší píčovina
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LSDMASACRE: mně by se líbil konec takovej, kdy se bren probudí po pádu z věže :P
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MINERWA: Jsem čekal před titulky nějaký zvrat. :( :D :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    už to chápu, vládne tomu rada s GPS
    to v lotr nebylo, myslim...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LSDMASACRE: jsi nevidělo pána prstenů, neboco?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    co to bylo za posranej happyend? :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    já to nechápu, jak může bejt tříoká vrána králem? to je jako by byl prezidentem google, ne?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ten Jonuv mikroskopicky usmev, kdyz za nim zapadla brana ve Zdi a vyrazil smerem na sever, byl ovsem zahrany skvele. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam