• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      SEVERINE
      SEVERINE --- ---
      HITOMI: no, já si myslím, že se Kit bojí, že kdyby to zahrál, tak se mu to stane (což se mu povedlo s Igritte) .. vlastní zkušenost.
      MADIETTA: za mě je nej teda https://www.youtube.com/watch?v=k1frgt0D_f4
      ANNNA: jj, též dobrá součást Monty Python endingu
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      GIINGGER: "Uncle, please sit." mě pobavilo velmi!
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      No, asi to ukoncili nejlip jak mohli. Zadny velky prekvapeni, na trune nejvic neutralni osoba co nasli, Dany hitlerovskej proslov byl super. Jon byl teda Targareyen docela k nicemu. Mysticka linka serialu totalne zazdena. Pobavilo me ale jak nekde v kobkach vyhrabali Edmura a ze Bronn konecne dostal svuj hrad :D jinak bych emoce z posledniho dilu shrnula asi jako “hm”. A tu rychlost se kterou zrenovovali spaleny mesto jim teda zavidim, kez by se takhle v Praze stavely byty :D
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      TYCZKA
      TYCZKA --- ---
      NORDSSON: jadernej spad z cernobylu..to je snad jasny ne?
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      priznavam, ze nejakej explorovaci fantasy spinoff s Aryou bych si klidne dal:)
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      NIKDAS: magic...
      HARALD
      HARALD --- ---
      A hádám, že král Brandon, první toho jména, přikázal mohutnou výsadbu weirwood trees. Takže až za třista let zemře, předá další tříoké vráně Westoros protkaný pořádnou i formační sítí.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      ZUZKAOU: A do pár týdnů zase odešla
      HARALD
      HARALD --- ---
      Potěšilo mne, že Unsuliet se vydali na ostrov, kde všichni cizinci umírají pár dní po příjezdu kvůli jedovatým motýlům. Tak nějak mě pár sezón srali a touhle drobností mi autoři udělali radost.
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      NORDSSON: nejdřív popel, pak sníh - přšila zima...
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      hele a to, co tam celou dobu padalo, byl sníh, nebo nějaký divně bílý popel?
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      Tak nejak jsme si dnes v pulce dilu s pritelem uvedomili, ze nas vic zajima, jak dopadne One Punch Man. Od kuchnuti Dany to bylo takove nejake meh :/ ale tak aspon je to za nama, ale ze bych z toho byla nejak extra nadsena, to se rict neda. Predchozi dil se mi teda libil vic :)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      a buchty uz remcaj ze v poslednim dile bylo malo zenskejch :D

Alyssa Rosenberg of the Washington Post argues that the episode — and the series — ultimately failed its female characters, writing, "For a show that was so often, and so effectively, about women, the final episode of Game of Thrones spent most of its time on men. For reasons of both theme and execution, this was a mistake.
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Writes The Hollywood Reporter's Tim Goodman, "It arguably ended just about as well as one unwieldy, sprawling, complicated epic could end. In doing so, embattled writers and creators of the HBO series, David Benioff and D.B. Weiss, at least convincingly and effectively steered a very difficult series to a conclusion that made enough sense, will make enough people happy and was, from this vantage point, more than enough to effectively 'stick the landing' as critics often wonder about when pondering these series finales, though it would be impossible to please everyone, a fate that brilliant series through the best ages of television can attest."
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      ja kdyz cumel znova na prvni serii tak sem si presne rikal ze za prvy to je o ceste Daenerys za trunem a za druhy to je o ceste Starku...zvlast po smrti jejich otce zejo...Arya v pici...Sansa v pici apod..Takze bylo hezky sledovat ten jejich vyvoj a cestu serialem...treba Sansa, ktera se z naivni holcicky zamilovany do Joffreyho protoze byl hezkej stala nemilosrdnou vladkyni celyho severu...intrikarkou apod...Arya..ktera byla vzdycky takovy neposlusny dite je najednou skvele vycvicenej a rychlej zabijak kterej sejme Night Kinga a nema problem si do kings landing zajet sejmout Cersei...etc...To samy Jon..kterej je z bastarda a vydedence najednou velitelem nocni hlidky..pak kralem severu..potom naslednikem trunu..etc...Takze za me fakt celkem dobry.

i ten konec mi prisel ok..bylo pekne udelany ze se ji alespon povedlo "rozbit to kolo"..a dalsi kral se proste bude volit demokraticky....Samozrejme tam byla plno picovin jako spawnovani lodi Eurona v zatoce..tri zasahy do draka kterej leti ve vejsce nekolik stovek metru...Jamie spadne do baziny a jeho telo se potapi 10 metru hluboko..etc...Ale to je v kazdym fantasy serialu/filmu zejo...To je jak nadavat na film LOTR ze tam sou nejaky picoviny :)
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      HEERO: nakrmit mladý samozřejmě
      CADDY
      CADDY --- ---
      HEERO: odletel ji sezrat nekam do klidu :)
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      HEERO: no po bitve u Winterfellu byl záběr na draky u hromady okousaných kostřiček. A pálilo se významně menší množství mrtvol, než tam padlo.

Takže tipuju že si zaletěl dát svačinku.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      HEERO: do Humpolce
      AMANT
      AMANT --- ---
      HNIZDO: no ja sem chtel napsat nakou wannabe romantickou ezo hovadinu, vubec mi nedoslo, ze v tom svete jsme uz pyramidy videli:)))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam