• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: to bylo kvuli tomu, aby nedal Tyrionovi sebevrazednou zbran a on se mohl zabit. U Daneyrys to bylo jedno, ona vubec nepredpokladala, ze by ji zabil (byla jebla, jak sem psal uz driv, zila v iluzich)
    CADDY
    CADDY --- ---
    jo a docela me pobavil detail, ze na navstevu (defacto k smrti odsouzeneho) Tyriona Jonovi odeberou zbrane, ale k samotne Dany bez jakychkoli strazi si nakraci s plnou vybavou :-D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HITOMI: tohle nebyl bittersweet end? no tak to pardon jako :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    HITOMI: vsak to bylo...zabil Dany :)

Je fakt, ze jeho smysl pro povinnost obdivuji, ja bych to nedokazal v okamziku, kdy mluvi o detstvi a sklada se mu do naruce :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    87HIGHFLYER: za me bohuzel moc velky happy end, cekala jsem to spis bittersweet, jak celou dobu naznacovali.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ZAREK: já jsem rád, že už nemusim každý pondělí chodit kolem internetu jak kolem horký kaše, abych si omylem nepřečet nějakej spoiler:D Tak mohlo tam bejt klidně dalších 10 dílů, ale i tak mi to ve finále přišlo pohádkově hezký
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    87HIGHFLYER: mne by se i libil, kdyby nebylo na dilech 4-6 videt, ze tam dalsi minimalne tri dily scenaristicky chybej, ztoho minimalne dva jen v epizode 6
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---

Líbil se vám konec GoT?

103 hlasy od 103 respondentů

ZAREK
      ZAREK --- ---
      GEKONZPRAHY: podle titulku pro hluchy v tom rozhovoru byly: unknown man 1-3 a unknown prince of dorne, tak si to preber :D
      N_I
      N_I --- ---
      GEKONZPRAHY: hah, mů tip skoro vyšel, skoro byl král on :))) cucák :)

a jak někdo psal že se vítá ze psem a ten se vrtí, ok, ok, ale zlovlk je přece asi jiná liga než pes...:)
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      Na whiskyzone.de se jinak objevily i Royal Lochnagar (Baratheon) a Clynelish (Tyrell)
      https://www.whiskyzone.de/search?sSearch=game+of+thones
      PER2
      PER2 --- ---
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      ‘Game Of Thrones’ Showrunners Disappointed With How Quality Of Fans Has Dropped Off Over Past Couple Seasons
      https://entertainment.theonion.com/game-of-thrones-showrunners-disappointed-with-how-qua-1834843021
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      Milk of the poppy, anyone? :D

Ve třech vzorcích prodávaného českého máku se objevil morfin - iDNES.cz
      https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zavislost-mak-morfin-kodein-potraviny.A190520_093032_domaci_elz
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      ALCATOR: a nebo proste nemuze zabit targaryana..
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      can’t believe brienne of tarth became.....a blogger
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      BURKHAR
      BURKHAR --- ---
      HARALD: Akorát, že pro většinu z nás je Brandon, první toho jména, Walsh. :P
      DLOUHA_POTVORA
      DLOUHA_POTVORA --- ---
      NJAL
      NJAL --- ---
      ALCATOR: Me to prislo (pokud to bylo na vyssi urovni nez nize postovany meme) na draka az moc dobry vykon, pri tom, jak inteligencne pohoreli v epizode 04....
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam