• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      STOOL
      STOOL --- ---
      ZAREK: I v jednom z posledních záběrů je vidět, že za zdí raší skrz sníh rostliny (čili je IMHO otázka času, kdy Castle Black zasype bortící se zeď)
      CADDY
      CADDY --- ---
      ZAREK: tak nevim, jak dlouha doba uplynula a taky to bylo prevazne z interieru...a to, ze tam nebyl sn*h, neznamena, ze nemohla byt kosa...tezko rict :)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ZAREK: no jo, ale pokud si dobre pamatuju, tak zima tam ma trvat x let. bylo to tak i v knize
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      CADDY: snezilo, nez skipli tak pul roku na volebni snem
      CADDY
      CADDY --- ---
      MODROPULOS: no ja nevim, mne prislo, ze i v posledenim dile tam snezilo a bylo dost nehostinne :) Mozna to pripominalo spis podzim nebo brzke jaro, ale urcite ne cervencovou pohodu :)
      MODROPULOS
      MODROPULOS --- ---
      No já nevim, spíš by mě zajímalo, kde zůstala ta slíbená zima. To bylo samý "Winter is coming" a ve finále je tam všude na pohodu jak v červenci...
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      Takže Bran the Krypl? Z toho jsem docela mrzutej, toho autistickýho zmrda jsem celej seriál nemohl vystát. Jinak asi dobrý, i když jsem chtěl na trůnu dominu Sansu.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      ARAON: no uvažoval jsem, jestli to tam budu rozepisovat, protože ty hrubky v článcích a dokonce v nadpisech!! jsou hrozný. O obsahu ani nemluvím. :D
      ARAON
      ARAON --- ---
      NIKDAS: IDnes a profesionálové? Já myslel, že tam už dělá jen nějaký proBabish póvl.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      PAN_SPRCHA: Díl jsem viděl, takže je mi to jedno, každopádně alespoň trochu ohleduplnosti. Se spoilerama počítám na stránkách jako 9gag, 4chan, nebo tady v klubech, ale ne v nadpisu na idnesu. Hlavně teda proto, že na zmiňovaných stránkách tvoří obsah amateři, na idnesu by to měli být profesionálové+vícestupňová kontrola obsahu.

Ta informace v nadpisu je úplně zbytečná, článek je o chybách, ne o ději, napsat to šlo sto různými způsoby.

A to, že někdo jinej to někdy udělal blbě (senam) vůbec neomlouvá toho, co toho, co to udělal blbě teď.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      NIKDAS: tak když jdu na internety počítám s tím, že tam budou spoilery, minule byl zas v pondělí hnedka nadpis na seznamu.

k tomu další spoilery na ostatních fórech
      [ CONSTANTINE @ Nové Internetové Humory - DEUS VULT!!!!1 ]

Naštěstí to dojebali tak, že je to všem tak nějak jedno.

N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      No hlavne ten koniec
      - pripravuje podu pre spin-off(y)
      - otvara moznost (o 10 rokov?) znova zacat nejaku dejovu linku pre "pametnikov"

(John, Sansa, Bran, Arya etc.. vsetci sa o 10 rokov stretnu) - Drogon sa vratil, pomstit Deny ... silnejsi ako kedykolvek predtym.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      Idnes se s tím nesere, a mrdne takovejhle nadpis. Den po odvysílání epizody
      VIDEO: Plastová lahev u volby krále. I ve finále Hry o trůny našli chybu - iDNES.cz
      https://www.idnes.cz/...a/film-televize/hra-o-truny-chyba-plastova-lahev.A190521_094737_filmvideo_ts
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ALCATOR: jo, to je Cerman na facebooku, pardon, posilal mi to kamos bez zdroje
      ARAON
      ARAON --- ---
      ZUZKAOU: Nalistuj hodinu nazpět...
      HITOMI
      HITOMI --- ---
      DRAGON: ja na tom ale preci nehledam co nejvic spiny, jen proste rikam, ze treba ten predchozi dil na me mel o dost vetsi impact nez zaver. A ze bych chtela videt, jak se to ke konci vic rozsype a nemuset si to domyslet.
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      ALCATOR: Bran nechtěl být král Severu, když mohl dostat celý Západozemí.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      jinak teda za mě konec docela seděl 1 a 2 se mi taky líbilo, škoda těch dílů 3-5 kdy se všichni chovali moc zrychleně
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      PAN_SPRCHA: "Arya se kterou už scénáristi nevěděj co by, tam bude jen tak aby se neřeklo(použitá jako průvodce dopady jednání těch nahoře) a pak odpluje někam do undying lands."

....no to jsem docela trefil:)
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      DRAGON: To je z tvojí hlavy, nebo jsi to někde našel? Je to super.
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      HITOMI: Bittersweet?

1. Bran je král, ačkoliv nechce být.
      2. Tyrion je hand of the king, ačkoliv nechce být. Ten si bude užívat peklo v malé radě, kde mu bude soustavně Bronn škrtat rozpočet.
      3. Jon byl vyhnán na/za zeď, aby tam chcípl.
      4. Daenerys je mrtvá.
      5. Grey Worm přišel o svou lásku.
      6. Sansa si bude muset rychle najít ženicha, aby zplodila potomstvo. Víš vůbec, jak ti nemytí Seveřani smrděj?? :-)
      7. Arya spadne přes okraj světa nebo objeví Ameriku a způsobí tak zvolení Trumpa prezidentem.

Kde tam sakra vidíš nějakej happy end? :-)
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      NJAL: V epizodě 4 byli draci vyčerpaní z boje, Rhaegal byl dokonce zraněný od zombáků, co se na něj vrhli. Prostě přehlídl tu flotilu, protože "usínal za volantem".
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam