• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    SA_KRA_: to je ale otazka...treba by bez teto informace Dany nevypalila KL a klidne by si spolu v lasce a harmonii zili jako kralovsky par :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ty meme bych sem mohla napostovat snad vsechny, jsou kreativnejsi nez cela serie :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CADDY: To je fuk, na začátku každýho seriálu před natáčením se podepisuje rámcovka. Už tu mají zavedení herci o dost výhodnější než nováčci. Pak se v dalších smlouvách pořád pohybují omezení tou původní rámcovkou.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: herci obvykle nejsou placeni za hodinu, ani za pocet xichtu / hodinu. neres, urcite maji tak dobre smlouvy jak to jen slo.
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: ano, ja taky nesrovnaval Aryu s hlavnimi herci, ale s prave s Branem...podle me by se melo prihlednout i k narocnosti role :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    N4RC0T1C: Hezky receno.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    JOPS: Aria ma nejvetsi problem s vyjednavanim. Je castecne faceless man a kdyz se bude cukat, tak ji v pristim dile vymeni za toho capka co do ted nosil na plac starbucks kelimky a sodovku
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: arya a bran jsou nuly. cersei, tyrion a jaime jsou zavedeni herci. to hraje urcite roli. kdyz budes hrat jednu z hlavnich roli vedl RDjr. rekneme v Avengerech, na jeho plat se budes divat teleskopem.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    N4RC0T1C: jon je porad napul stark, nezavrhoval bych ho uplne
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    AGENTCOOPER:
    Rozdílné cesty tří sourozenců Starkových by bylo možné číst cynicky jako přípravu na potenciální pokračování, kdy nejzajímavější postavy dostaly své vlastní řady. Hra o trůny je příliš cenná komodita, aby se jí HBO úplně vzdala. Na druhou stranu tři naznačené cesty, které se mohou ubírat nečekanými směry, nabízejí prostor pro divákovu představivost i po závěrečných titulcích
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    J4C0B1M: jo a jeste jsem zapomnela pripocist, ze jsem si potom precetla celou tu sagu v knihach a to taky docela zabralo casu :D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HITOMI: také ti Dančina Spravedlnost něco připomněla?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: já se chvilku zarazil co tam dělá Kohák na obálce Winds of Winter, ale pak jsem si řek, že ten se nasere všude, tak mě to ani moc nepřekvapilo

IMG24.EU
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    AGENTCOOPER: s tim Petrem Horkym se shoduju v kazdem bode. Tak jsem zvedava, kolik za to pak nekde dostane minusku :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOUDY: přesně tak, až ho v 23.století naklonují aby to konečně dopsal tuhle prastarou verzi už si nikdo pamatovat nebude
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOUDY: Ale tak to je snad jasný, ne? Každej, kdo četl knihy to musí vědět, neříkám, že to musí být totálně jinak, že se seriál dal úplně jiným směrem, ale těch vynechanejch linek (a knižních faktů) je fakt mraky, ano některé jsou pravděpodobně slepé, ale třeba to, že Euron našel ten valiryjský roh na ovládání/kontrolu/whatever draků a že ovládne/zabije jednoho či víc draků on je imho podstratná věc. Velkou úlohu asi bude mít Quaithe, všechna ta proroctví, Lady Stoneheart, atd.. To znamená, že celkovej děj se bude muset odvíjet jinak, postavy nebudou tam, kde byly v seriálu, jak v čase, tak prostoru.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    az vyjde jeho posledni knizka kde bude i finale..tak si ten serial uz stejne nikdo nebude pamatovat :D
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAWERICK: jako udelal to dobre, taky si rikam, ze proste cekal, nez se na redditu nasbira jeste nekolik teorii, jak by to mohlo dopadnout (nutno dodat, ze nektere jsou hodne dobre zpracovane, vlastne mozna i lepe nez to, co predvadi autor sam) a pak si to jen vyzobe :))
    ARAON
    ARAON --- ---
    ZAREK: Což je hovadina, protože super sales by měl i kdyby to vydal loni a seriálu by to na sledovanosti neubralo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam