• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    LEDGE: ""I'm trying to free your mind, Neo. But I can only show you the door. You're the one that has to walk through it."
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    If 'Game of Thrones' were an Indian serial
    https://www.youtube.com/watch?v=y6sdfZXSHF4
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    :-)
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ty memy sou proste na osmy rade to nejlepsi :D

HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Já teda jsem fakt dost rozmrzelá z toho ukončení. Tajně jsem doufala, že se to začne všechno rubat nanovo. Měla jsem malou naději, když Sansa suše na konci volby krále prohlásila, že pardon, ale ona se odtrhne. Očekávala bych, že to pak logicky udělají i všichni ostatní kolem. Na co toho krále potřebujou, když by mohli být svý vlastní králíci? Copak je Westeros nějaký Československo?
    NJORL
    NJORL --- ---
    PJGEPR: Jona :) Sorry
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    NJORL: Jakého Johna máš na mysli?!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ALCATOR: "ačkoliv jinak byla do Roberta totálně udělaná" Cože? Cože! COŽE :D

Ja drobnost. Cersei sukala s Jaimem jeste kdyz byli "pod zakonem". Prisli jim na to a oddelili je od sebe.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    POSEIDON: amen
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    CELLINDRA: takže myslíš, že když odjel, tak udělaj novou volbu? Jon měl dost šancí králem bejt. nechtěl, má padáka.
    N_I
    N_I --- ---
    sansa je krava, uz asi dvacet dilu, mela jeste nejak ona skoncit kuchnuta......
    CADDY
    CADDY --- ---
    NJORL: jojo...jen Sansa, kterou jsem nikdy moc nemusel, dostala presne to, po cem touzila....
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    NJORL: ja nemam problem s tim jak to dopadlo, ale jak debilne jsme se k tomu dostali.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    50 Game Of Thrones Finale Memes That People Can At Least Laugh About | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/...k&fbclid=IwAR2vk8By_AMejlfvZLEdmyhoPKOA3POMqO2Kmu4G_5VtaV7yftWRO_i1vSI
    NJORL
    NJORL --- ---
    WITTGENSTEIN: Ja vim. Happy end jsem necekal. Jen proste vetsina postav dostala co si zaslouzila. Nejak proste nemyslim ze John Snow si zaslouzil tohle.
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    POSEIDON: (3) Lyanna mohla klidne pojit na rakovinu. To se Johna vubec nemuselo tykat.
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    ALCATOR: Aha, takze jeste nenarozenej John tohle vsechno zpusobil. wtf.
    CADDY
    CADDY --- ---
    NIKDAS: protoze cestny Ned by nikdy nemel bastarda :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam