• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KALTY
    KALTY --- ---
    JAKE_UP: ne. Kolik pro něj ty vole umřelo lidí? A kolik pro Dany? A kolik pro Jona?
    Tohle mu fakt nemůžu mít za zlé. A naopak je bude podle mě lepší král než ostatní. Má nadhled a právě méně emocí je v tomto případě plus.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: na mne pusobi*
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JAKE_UP: ve vyctu veci, co mi vadej na osmy serii, neni bran the borked ani mezi prvnima deseti, ale ano, neni to dobre, cele to na pusobit, ze unfeeling wikipedia ve skutecnosti celou tuhle vec planoval
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Hele a vám fakt nikomu zásadně nevadí ten Bran na trůnu? Bezcitnej, s nulovou empatií, nesympatickej parchant, pro kterýho umíralo takový kvanta lidí, kterej zničil život minimálně Hold the Doorovi a kdoví komu ještě?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CADDY: Sansa me srala tak do pulky serialu, pak ale jak zacala jeji transformace z naivni nany tak jsem ji fandila cim dal vic. Vlastne jeji postava a vyvoj byly udelany skvele, stejne jako Jaimeho arc treba. Za me dobry, fandila jsem ji :D

CASTROL: Ze jo...cekala jsem ze hned potom se zvedne Yara ze chce bejt taky nezavisla, a Dorne taky, kdyz ma zbytek kralovstvi historicky tak nejak na salamu. No a taky jsem teda na konci kdyz Jon s Tormundem odchazi mezi stormy na sever trochu cekala zaber na nejaky hodne modry oci)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BURKHAR: joooo Sandor

The Hound Roasting People for 5 Minutes Straight
    http://www.youtube.com/watch?v=wYoxNbQGS94
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Pusťte si to znova od první série komplyt. Já to udělal a pak mi ten finish dával vlastně smysl. Dobrej seroš to byl a basta.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Stejně jsem nakonec nejvíc miloval Sandor Fucking Clegana. To je aspoň postava. Včetně kvalitního herce. Trochu mi připomněl Peaky Fucking Blinders. A to je dobře.
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    LEDGE: ""I'm trying to free your mind, Neo. But I can only show you the door. You're the one that has to walk through it."
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    If 'Game of Thrones' were an Indian serial
    https://www.youtube.com/watch?v=y6sdfZXSHF4
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    :-)
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ty memy sou proste na osmy rade to nejlepsi :D

HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Já teda jsem fakt dost rozmrzelá z toho ukončení. Tajně jsem doufala, že se to začne všechno rubat nanovo. Měla jsem malou naději, když Sansa suše na konci volby krále prohlásila, že pardon, ale ona se odtrhne. Očekávala bych, že to pak logicky udělají i všichni ostatní kolem. Na co toho krále potřebujou, když by mohli být svý vlastní králíci? Copak je Westeros nějaký Československo?
    NJORL
    NJORL --- ---
    PJGEPR: Jona :) Sorry
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    NJORL: Jakého Johna máš na mysli?!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ALCATOR: "ačkoliv jinak byla do Roberta totálně udělaná" Cože? Cože! COŽE :D

Ja drobnost. Cersei sukala s Jaimem jeste kdyz byli "pod zakonem". Prisli jim na to a oddelili je od sebe.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    POSEIDON: amen
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam