• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZAREK: jo, je to podobny :-D I kdyz Edmur je vylozene neschopny trotl a srab, navic si o sobe o pres vsechny zkusenosti mysli nejak moc.. Gendry aspon neni povyseny a dokazal toho vic :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: gendry nepripada v uvahu :D to uz by am mohli dat edmura rovnou
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZAREK: jeste tam je Gendry, no..ale ten je sice hodny a spravny, ale zase defacto jen kovar, co o vladnuti a politice vi celkem prd :) Ten by jeste par let potreboval v novem prostredi napred :)

Nejrozumejsi by stejne byl mozna Tyrion, ale ten by neprosel a sam by nechtel :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CELLINDRA: Tak me to prave napadlo hned, driv nez zacal mluvit dal a Bran skoncil v zaberu :) Protoze jak zacal o pribehu, bylo jasne, ze to je vic nez jen pribeh jednoho cloveka :) Bran je kral pribehu :) Muze znat vsechny pribehy.

A ze to planoval, bych asi moc neveril...nicmene smiril se s tim a vzil se do role az podezrele rychle...ale to spis pricitam zkratkovitosti poslednich dilu...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CADDY: z nabidky co zbyla po vyvrazdovacce asi nejlepsi varianta, protoze o mnoha se tam vedelo uplny hovno
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAKE_UP: jo a umi mluvit, pusobit na lidi, aniz by to bylo po zlem...pochybuji, ze by nekdo jiny udrzel GW v klidu a domluvil podminky prijatelne pro vsechny...myslim, ze pravdepodobnost stretu Neposkvrneni vs. Severani byla velmi vysoka a kdokoli jiny by to asi neuhral... (i kdyz je otazka, jeslti je to dobre, ja bych byl radeji mrtvy, nez zit na zdi/za zdi, ale Jon to mozna tak negativne taky nevnima...i kdyz nadsene taky nevypadal... ono taky po tom, co zazil a videl...se potacet nekde v kose jen tak s par lidma...bez vyssiho cile...brrr) :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KALTY: Nadhled? A kde ho ukázal? Počkat, nechoval se celou dobu jak vyjetej dement? Jak že využil ty svoje schopnosti ke prospěchu ostatních/dobra? Jo já vlastně vím, řekl Sanse, že se koukal jak jí šuká do zadku její manža, cool. Jediný, že usvědčil Malíčka...
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAKE_UP: ja bych nerekl bezcitny, je jen proste chladne racionalni...ale umi byt i vstricny a chapavy, neni konfliktni a hlavne vzdycky vi, co je pravda, coz je nejdulezitejsi :) Jako mne tam taky nesedi, furt jsme doufal, ze tato teorie je blbost...ale na druhou stranu, kdyz uz se kral voli, je to asi z tech lepsich moznosti...pro risi urcite...
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    JAKE_UP: Já jsem si ve chvíli, co Tyrion řekl, že je potřeba silný příběh a že nejsilnější příběh má... wait for it... říkala tak a teď může následovat úplně kdokoliv! Tohle by se dalo napsat skoro úplně pro kohokoliv z těch, co tam stáli - Sansa, Arya, Brienne, Davos, Gendry, Grey Worm, možná i Yara (oukej, Edmure ne :D). A z těch, co tam nebyli, samozřejmě Jon. Všichni mají strašně silný příběhy a Tyrionovi bysme v tu chvíli zbaštili úplně kohokoliv.
    Bran na mě - s ohledem na to, že tomu nic nepředcházelo - působil jako neslaná nemastná volba. Souhlasím s tím, že z toho, co řekl, vyplývá, že to celou dobu připravoval, ale vlastně kromě toho, že (zdánlivě) nesmyslně trval na rozšíření informace o Jonově původu, přestože mu to mohlo bejt jedno, k tomu nesměřovaly žádný další indikátory. Když to srovnám třeba s Palpatinem, kterej svůj nástup k moci aktivně plánoval tři filmy, tak mě to teda neuspokojuje.
    CADDY
    CADDY --- ---
    GIINGGER: No, dokud byla naivni ubrecena nana, byla mi protivna, ale aspon jsem ji chapal, zazila naprosto neuveritelne priserne veci...byla mlada, blba a v podstate furt verila nejakemu detskemu snu. Pak na chvili bylo lepsi obdobi, kdyz jsem byl svedkem vyvoje ve schopnou pani. Ale to bylo jen kratke, protoze se zvrhla na druhou stranu v chladnou mrchu, ktera si za tim detskym snem stale jde, akorat bez ohledu na okoli. Tvrda, nekompromisni a hlavne bez jakekoli ochoty se s kymkoli dohodnout. Jen svoje, jak kolovratek, co naplat, ze by to taky mohlo znamenat zniceni celeho jejiho uzemi se vsemi lidmi v nem...Ona vlastne byla jako Dany, jen chladnejsi a bez ochoty poslouchat jine...a kdyz porusila slib Jonovi v radu hodin, odepsala se uplne...
    ARAON
    ARAON --- ---
    Winds of Winter confirmed for summer 2020:
    Thanks, New Zealand | Not a Blog
    http://georgerrmartin.com/notablog/2019/05/21/thanks-new-zealand/
    KALTY
    KALTY --- ---
    JAKE_UP: ne. Kolik pro něj ty vole umřelo lidí? A kolik pro Dany? A kolik pro Jona?
    Tohle mu fakt nemůžu mít za zlé. A naopak je bude podle mě lepší král než ostatní. Má nadhled a právě méně emocí je v tomto případě plus.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: na mne pusobi*
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JAKE_UP: ve vyctu veci, co mi vadej na osmy serii, neni bran the borked ani mezi prvnima deseti, ale ano, neni to dobre, cele to na pusobit, ze unfeeling wikipedia ve skutecnosti celou tuhle vec planoval
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Hele a vám fakt nikomu zásadně nevadí ten Bran na trůnu? Bezcitnej, s nulovou empatií, nesympatickej parchant, pro kterýho umíralo takový kvanta lidí, kterej zničil život minimálně Hold the Doorovi a kdoví komu ještě?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CADDY: Sansa me srala tak do pulky serialu, pak ale jak zacala jeji transformace z naivni nany tak jsem ji fandila cim dal vic. Vlastne jeji postava a vyvoj byly udelany skvele, stejne jako Jaimeho arc treba. Za me dobry, fandila jsem ji :D

CASTROL: Ze jo...cekala jsem ze hned potom se zvedne Yara ze chce bejt taky nezavisla, a Dorne taky, kdyz ma zbytek kralovstvi historicky tak nejak na salamu. No a taky jsem teda na konci kdyz Jon s Tormundem odchazi mezi stormy na sever trochu cekala zaber na nejaky hodne modry oci)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BURKHAR: joooo Sandor

The Hound Roasting People for 5 Minutes Straight
    http://www.youtube.com/watch?v=wYoxNbQGS94
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Pusťte si to znova od první série komplyt. Já to udělal a pak mi ten finish dával vlastně smysl. Dobrej seroš to byl a basta.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Stejně jsem nakonec nejvíc miloval Sandor Fucking Clegana. To je aspoň postava. Včetně kvalitního herce. Trochu mi připomněl Peaky Fucking Blinders. A to je dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam