• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    SIONMAN: máš pravdu, ten seskok byl ve stejném stylu :D
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    MANZONER: j Tommenův "odchod" z okna to jsem se taky zasmál, okamžitě se mi vybavilo IT Crowds. Ale to budování, očekávání a hudba k tomu to se jim povedlo.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    (a čestné místo pro Dany a její předstírání, že neumí valyrijsky, první pořádné Dracarys a proslov k Unsulied)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    První scéna, která mě (kdysi dávno :)) vzala, byla Robova vítězná bitva u Whispering Wood. Tam jsem seveřanům hrozně fandila a jak jsem jinak vůči médiím imunní, tak tady to na mě zabralo.
    Pak nezapomenu výbuch Sept of Baelor. Tam jsem o ně měla opravdu strach, sdílela jejich zoufalství, jak nemohli utéct, jak se Margaery naposledy podívala na svýho k smrti vyděšenýho otce, kterej byl ťunťa a tohle si nezasloužil... Navíc ta hudba u toho, tip top.
    No a pak "when somene asks what happened here, tell them the North remembers. Tell them winter came for house Frey." Totální zadostiučinění :))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MANZONER: scéna, kterou jsem viděla nejméněkrát, prasknutí hlavy Oberyna Marvela a scéna, která se mi líbila....jak Deny byla spoutaná a dráčci skrze ní pálili v house of undying
    Game of Thrones - Khaleesi and the House of the undying (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=x1MH9SMjgQ0

čím dál víc se mi 8.série nelíbí
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    LELI: :D
    LELI
    LELI --- ---
    MANZONER: hlavne bran pak wargoval do minulosti a pojmenoval po tomenove skoku to misto jako kings landing.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    SIONMAN: to bylo taky tvrdý, i když se musím přiznat, že jsem se smál, jak ten Tommen skočil z okna :D
    Joyffrey byl skvělej záporák, přál jsem mu to nejhorší, ale jak umřel, začal mi tam chybět a Tommen mě tam začal "srát" :D

Ještě to upálení Shireen bylo nezapomenutelný, ten její křik... hrozný..
    ( jinak jsem to nějak viděl pak i v českém dabingu ten díl a vůbec to nebylo ono jako v originálním znění )
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    MANZONER: Red wedding, Hodor a výbuch Septa. asi top 3 moje
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    KOUDY: akorát jsem si teď pouštěl na YT tu scénu s Hodorovou smrtí.. silný...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jojo

MANZONER
    MANZONER --- ---
    KOUDY: také super momenty ^^
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MANZONER: za me asi nejlepsi scena s hodorem a jeho smrti a pak prilet draka a prijezd dothraku za jaimiem kterej coroval zlato od tyrellu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    R.I.P. GAME OF THRONES - Series Finale SUCKS! Iron Throne Rant/Review
    https://www.youtube.com/watch?v=0boC8JBBqqc
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    Na jakou scénu ze seriálu jen tak nezapomenete? Já jako fanoušek zombies..

NJAL
    NJAL --- ---
    Game of Thrones - How to Ruin a Great Show
    https://www.youtube.com/watch?v=I8U6kjqLkJQ

MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    when everything’s going wrong in your life but you still gotta put a smile on your face

HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    SEVERINE: na tohle jsem prisel par mesicu zpatky, to nechces. navic ten pocit kdyz ses herec a ztratis schopnost souvisle formulovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam