• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      PANDA_JE_MRTVA
      PANDA_JE_MRTVA --- ---
      TOREIP: Yeah, that's you. that's what you've always been. ❥
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      The Night King - Game of Thrones: Season 8 (Piano Version)
      https://www.youtube.com/watch?v=zKroWMAIFYA
      ELLIE
      ELLIE --- ---
      BEOWULF_CZ: Ah, ok :)) Já na ty jejich vysvětlující dodatky nemám nikdy chuť koukat.
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      ELLIE: ne to se parafrazuje ta jeho hlaska ze denny zapomela na grejoyjskou flotilu
      ELLIE
      ELLIE --- ---
      NIKDAS: To fakt řekl? To je charakter, takhle to svádět na postavy ;)) Akorát při Kingsmoot taky nemají hlas všichni lidi, jen představení rodin, nějaký lordi, kapitáni lodí.
      Mně přišlo, že to Sama napadlo kvůli Noční hlídce, kde Lorda Commandera volí všichni.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      SIONMAN: máš pravdu, ten seskok byl ve stejném stylu :D
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      MANZONER: j Tommenův "odchod" z okna to jsem se taky zasmál, okamžitě se mi vybavilo IT Crowds. Ale to budování, očekávání a hudba k tomu to se jim povedlo.
      ELLIE
      ELLIE --- ---
      (a čestné místo pro Dany a její předstírání, že neumí valyrijsky, první pořádné Dracarys a proslov k Unsulied)
      ELLIE
      ELLIE --- ---
      První scéna, která mě (kdysi dávno :)) vzala, byla Robova vítězná bitva u Whispering Wood. Tam jsem seveřanům hrozně fandila a jak jsem jinak vůči médiím imunní, tak tady to na mě zabralo.
      Pak nezapomenu výbuch Sept of Baelor. Tam jsem o ně měla opravdu strach, sdílela jejich zoufalství, jak nemohli utéct, jak se Margaery naposledy podívala na svýho k smrti vyděšenýho otce, kterej byl ťunťa a tohle si nezasloužil... Navíc ta hudba u toho, tip top.
      No a pak "when somene asks what happened here, tell them the North remembers. Tell them winter came for house Frey." Totální zadostiučinění :))
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MANZONER: scéna, kterou jsem viděla nejméněkrát, prasknutí hlavy Oberyna Marvela a scéna, která se mi líbila....jak Deny byla spoutaná a dráčci skrze ní pálili v house of undying
      Game of Thrones - Khaleesi and the House of the undying (HD)
      https://www.youtube.com/watch?v=x1MH9SMjgQ0

čím dál víc se mi 8.série nelíbí
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      LELI: :D
      LELI
      LELI --- ---
      MANZONER: hlavne bran pak wargoval do minulosti a pojmenoval po tomenove skoku to misto jako kings landing.
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      SIONMAN: to bylo taky tvrdý, i když se musím přiznat, že jsem se smál, jak ten Tommen skočil z okna :D
      Joyffrey byl skvělej záporák, přál jsem mu to nejhorší, ale jak umřel, začal mi tam chybět a Tommen mě tam začal "srát" :D

Ještě to upálení Shireen bylo nezapomenutelný, ten její křik... hrozný..
      ( jinak jsem to nějak viděl pak i v českém dabingu ten díl a vůbec to nebylo ono jako v originálním znění )
      SIONMAN
      SIONMAN --- ---
      MANZONER: Red wedding, Hodor a výbuch Septa. asi top 3 moje
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      KOUDY: akorát jsem si teď pouštěl na YT tu scénu s Hodorovou smrtí.. silný...
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      jojo

MANZONER
      MANZONER --- ---
      KOUDY: také super momenty ^^
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      MANZONER: za me asi nejlepsi scena s hodorem a jeho smrti a pak prilet draka a prijezd dothraku za jaimiem kterej coroval zlato od tyrellu
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam