• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      NEVADA_: ja verim tomu, ze si tentokrat timeline vyjimky ve smlouve zajisti, to s tou litosti je znama vec. Ale kdo vi. Kazdopadne good for him, porad se neco deje a to je dobre, clovek nema upadnout do necinnosti ani v tomhle veku.
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      DRAGON: Evidentně.

Nicméně Martin litoval, že ho seriál v Písni předběhl a k adaptaci Dunka nedal souhlas právě proto, že ten příběh nemá dokončený a má s ním určité plány.
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      MALARKI: Mohli bychom udělat anketu, kdo si myslí, že GRRM asoiaf dopíše a kdo ne.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      NEVADA_: to nepovazuji za chybu, ale za dobre uzavrenej byznys, asi uhel pohledu
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      MALARKI: hušš
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      NEVADA_: takze nikdy?
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      DRAGON: Páč to taky nemá dopsané. Letos vydaný Oheň a krev byl jen první svazek z plánovaných dvou. Přičemž ten druhý hodlá GRRM psát až po dokončení Písně.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      NEVADA_: proč chybu?
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      ARAON: To podle popisů vypadá, že chtějí točit o celé vládě Targaryenů, nejen o Tanci draků, jak bylo oznámeno dřív. Nechce se mi věřit, že by Martin udělal stejnou chybu podruhé. Prosím, vyveďte mě někdo z omylu.
      ARAON
      ARAON --- ---
      Game of Thrones prequel House of the Dragon ordered by HBO https://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-50229837
      ANGELFREE
      ANGELFREE --- ---
      ‘Game of Thrones’ Creators Chose a Weird Time to Confirm They Had No Idea What They Were Doing | Vanity Fair
      https://www.vanityfair.com/hollywood/2019/10/game-of-thrones-david-benioff-d-b-weiss-panel
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      ‘Game Of Thrones’ Prequel With Naomi Watts Dead At HBO – Deadline
      https://deadline.com/.../game-of-thrones-prequel-pilot-dead-hbo-jane-goldman-naomi-watts-1202771609/
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      SCHWAB: Co jsem zatím zachytila, když jsem po tom naposledy pátrala v knihovně, tak ano.

Knižní série Divoké karty | ČBDB.cz
      https://www.cbdb.cz/knizni-serie-2569-divoke-karty
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      NELLAS: takže v čj skutečně jen tri? :)
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      NIGHTINGALE: To, co se mi zatím dostalo do ruky (což jsou tedy ty tři zatím přeložené do češtiny), mě z větší části bavilo, to ne že ne. Jen bych netvrdila, že když to čtu, tak čtu Martina :)
      NIGHTINGALE
      NIGHTINGALE --- ---
      NELDE: Karty mi přišly jako slabší kus. Dal jsem tři knihy a pak jsem to vzdal, občas je nějaká povídka super (obyčejně ty od Martina, super byla i od Zelaznyho). Jako nápad super, ten svět má velký potenciál, ale zpracování mě nechytlo. Ani moc nevím proč, asi jsem se postupně začal v množství těch postav ztrácet (což se mi v Písni ledu a ohně nestávalo), nefandil jsem jim, nevžil jsem se do nich...
      SCHWAB
      SCHWAB --- ---
      NIKDAS: možná víc teda... ale těch karet se mi povedlo sehnat v češtině jen pár, asi dvě nebo tři.
      MEMENTO_ISHMENE
      MEMENTO_ISHMENE --- ---
      NJAL: Reklamy tam nemám, ale očividně jo. :D
      NIKDAS
      NIKDAS --- ---
      NELLAS: SCHWAB:
      Napsal sice jen jednu povídku, ale dělal dlouholetého editora, takže něco z něj v těch knihách přecejenom je :)
      ARAON
      ARAON --- ---
      NJAL: YouTube má reklamy?! :-o
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam