• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Nevěřila jsem, že smrt postav i po tolika letech toho co knihy znám muze dostat ještě jiný rozměr...
    ale po stažení audioknih se při každém vyslovení jmena "Vajseryse Taragyrijena" se nemůžu dočkat až konečně pojde..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SLEEPLESS8: A co můj stůl, můj stůl se mu nelíbí? A co můj klobouk, moje boty? Nechce si vzít i moje boty?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GRRM ohlasil na Twitteru House of Dragon
    https://twitter.com/GRRMspeaking/status/1194322741912047619
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a hlavne jeste musi dopsat dalsi dil Tufa! ;)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    NIKDAS: tak tady sedíš s jinejma kumpánama. je tu málo - budeme jim říkat třeba "optimisti".
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NELDE: pět let, you wish!
    První tři knihy po dvou letech, pak jedna po pěti, pak jedna po šesti, a teď to bude nejdřív po devíti letech, takže ta další určitě za pět let nebude.
    Navíc tím, jak moc mu to bobtná pod rukama bude mít dream of spring min. 1500 stran, nebo ho rozdělí na dva díly.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Fascinuje mě, kolik odborníků na Martinovo zdraví běhá po světě.
    ROMI
    ROMI --- ---
    NIKDAS: asi se bavis s divnyma lidma ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    NIKDAS: Já to vidím půl na půl, těch pět potřebných let asi dožije, ale bude schopen psát? Jak zdravotně tak časově - přeci jen jiné projekty ho mohou vytížit více než bude stíhat.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PAN_SPRCHA: Když jsem se naposledy s někým bavil o asoiaf, řekl jsem, že to nemá šanci dopsat, koukali na mě jako na magora, tak by mě zajímalo, jak je to tady se zdejším osazenstvem
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVADA_: ja verim tomu, ze si tentokrat timeline vyjimky ve smlouve zajisti, to s tou litosti je znama vec. Ale kdo vi. Kazdopadne good for him, porad se neco deje a to je dobre, clovek nema upadnout do necinnosti ani v tomhle veku.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIKDAS: to si snad nikdo nemyslí, ne? jako normálně by člověk řek, že se k tomu po tom binci kolem seriálu za pár let vrátí a dopíše to, ale vzhledem k jeho věku a fyzické kondici...to asi nebude moc reálný.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    (Nicméně nechci plašit holuby. Možná jsem to jen špatně pochopila.)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    DRAGON: Evidentně.

Nicméně Martin litoval, že ho seriál v Písni předběhl a k adaptaci Dunka nedal souhlas právě proto, že ten příběh nemá dokončený a má s ním určité plány.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    MALARKI: Mohli bychom udělat anketu, kdo si myslí, že GRRM asoiaf dopíše a kdo ne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVADA_: to nepovazuji za chybu, ale za dobre uzavrenej byznys, asi uhel pohledu
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    MALARKI: hušš
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    NEVADA_: takze nikdy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam