• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GRRM píše:

For those of you who may be concerned for me personally… yes, I am aware that I am very much in the most vulnerable population, given my age and physical condition. But I feel fine at the moment, and we are taking all sensible precautions. I am off by myself in a remote isolated location, attended by one of my staff, and I’m not going in to town or seeing anyone. Truth be told, I am spending more time in Westeros than in the real world, writing every day. Things are pretty grim in the Seven Kingdoms… but maybe not as grim as they may become here.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Game of Thrones Theme on 9 Electric Devices
    https://youtube.com/watch?v=z9UoE05RHbs

To muselo dát tolik práce, a přitom je to taková blbost :)))
    CADDY
    CADDY --- ---
    ...jen teda resi nelogicnost v serialu a udela ostre strechy kvuli snehu a pak tam vytvori sikme lavky a mustky, asi aby se tam v zime pozabijeli a s konmi a vozy se tam idealne ani nedostali :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: tak ten wow efekt u tohoto na me tak nefunguje, no...protoze to vypada jako normlani hrad (s az zameckymi prvky), jen trochu vetsi :) V serialu se mi libila ta jinakost a "bukrovitost" nebo jak to nazvat, vypadalo to fakt jak starobyla tajemna stavba. Udelat to vetsi a odbourat par problemu s logikou, byla by to pecka :) Jiank je mi jasny, ze na zacatku nemohli vedet, co z toho bude a pak to halt tezko resit. Ale zase treba nemuseli v posledni rade snizovat zdi :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CADDY: tak nebyla sexy jako tohle. Tam šlo spíš o to že v první sérii se víc hrálo na rozpočet tak se nemohli moc rozšoupnout s nějakou CGI dodělanou megastavbou.
    CADDY
    CADDY --- ---
    TEd jsem narazil na toto, snad uz to tu nebylo. Tvorba 3D modelu Zimohradu podle informaci z knich (a par doplnenimi mimo informace, ale na zaklade historie a zkusenosti s hrady). S timhle by se asi zombikum branili lepe :)) (jo, serialova podoba je vice sexy...sice neprakticka, nefunkcni a mala, navic se zmenami v prubehu deje, ale tak to proste u filmu chodi :))

The True WINTERFELL according to the books, EPIC 3d model, tour and comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=dZdbpfcxfSk
    CADDY
    CADDY --- ---
    Mimochodem, z pohledu nadsence do GoT, dokaze tu neko rict, zda stoji za porizovani trilogie Jasný osten, Žal a Trn od Tada Williamse? Cetl to tu nekdo? Me to ted zaujalo, ze to GRRM prohlasil za svoji inspiraci, ale co tak prochazim recenze, vetsinou to prirovanvaji spise k Tolkienovi a udavaji prilisnou utahanost a cernobilost postav, coz mi z SoIaF prijde jako krok dolu, tak by me zajimalo, co na ot mistni krevni skupina :) Diky :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    WITTGENSTEIN: jo, to ja samozrejme vim, vetsinu mam i naposlouchanou uz :) Ale takhle napsane (navic bez upresneni variant), to vypada fakt vtipne :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CADDY: Jsou to skutečně variace na jedno téma... ale poslouchá se to fakt dobře.
    CADDY
    CADDY --- ---
    WITTGENSTEIN: Ten obsah pobavil :-D A jinak super :) Zrovna jedeme nove kolo :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    House Lannister Theme - Game of Thrones (S2 - S8) - Ultimate Mix
    https://www.youtube.com/watch?v=t3E-niqGutM

Obsah:
    1. Rains of Castamere
    2. Rains of Castamere
    3. Rains of Castamere
    4. Rains of Castamere
    5. Rains of Castamere
    6. Rains of Castamere
    7. Rains of Castamere
    8. Rains of Castamere
    9. Rains of Castamere
    10. Rains of Castamere
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Nevěřila jsem, že smrt postav i po tolika letech toho co knihy znám muze dostat ještě jiný rozměr...
    ale po stažení audioknih se při každém vyslovení jmena "Vajseryse Taragyrijena" se nemůžu dočkat až konečně pojde..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SLEEPLESS8: A co můj stůl, můj stůl se mu nelíbí? A co můj klobouk, moje boty? Nechce si vzít i moje boty?
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GRRM ohlasil na Twitteru House of Dragon
    https://twitter.com/GRRMspeaking/status/1194322741912047619
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a hlavne jeste musi dopsat dalsi dil Tufa! ;)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    NIKDAS: tak tady sedíš s jinejma kumpánama. je tu málo - budeme jim říkat třeba "optimisti".
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NELDE: pět let, you wish!
    První tři knihy po dvou letech, pak jedna po pěti, pak jedna po šesti, a teď to bude nejdřív po devíti letech, takže ta další určitě za pět let nebude.
    Navíc tím, jak moc mu to bobtná pod rukama bude mít dream of spring min. 1500 stran, nebo ho rozdělí na dva díly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam