• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    FRIZER: Wheel of Time se nepovedlo podle bookcloaks. Má to svoje mouchy, ale je to dost slušný. Že se někdo může podělat z toho, že je prsten pro Aes Sedai velký (a jako ne moc hezký), místo nenápadného kroužku, to je mimo moje obzory. Ten příběh v seriálu funguje v rámci toho seriálu. Jestliže ten seriál má zelenou pro třetí sezonu, když ještě nezačali vysílat druhou, to znamená, že má dost slušný úspěch.
    Blbý je, že se změnou ČR politiky dotací pro filmaře půjdou jinam. Zatím se to točilo z velké části u nás.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NEVADA_: no jo, říkal to zase nějakej jůtůber...
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    MINERWA: Sorry, baby, angličtinou moc dobře nevládnu, ale kde tam GRRM řekl, že to show bude úplně jiná než books, prosím?

Já samozřejmě netvrdím, že seriál bude kopírkou knihy. Už jen vzhledem ke stylu knihy je to nesmysl. GRRM se před pár měsíci vyjádřil, že ano, nějaké změny budou, místy dokonce vylepšení. Ale to je tak všechno.

ROMI
    ROMI --- ---
    SLEEPLESS8: Wheel of time
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    FRIZER: Wot asi nebude World of Tanks, ze? halp pls
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Jsem cekal po vasich komentarich neco fakt hodne spatnyho, ale ve finale me to bavilo. Ze to bude mnohem komornejsi a vic kecaci bylo upozornovano uz dopredu. Takze za me jedina vytka je levny CGI v uvodni scene. Ale to je mozna dany tim, ze na to koukam na 4K televizi, zatimco na GoT jsem driv vzdycky koukal na ntb.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Matt Smith (Daemon) je podle me super. Jinak taky z obsazwni nejsem odvařenej
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NEVADA_: omg jo!
    How 'House of the Dragon' is different from George R.R. Martin's 'Fire and Blood' | Mashable
    https://mashable.com/article/house-of-the-dragon-book-vs-show
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    MINERWA: ne

ROMI: ani ne
    ROMI
    ROMI --- ---
    MINERWA: ten toho uz nakecal :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    CYBERKOTLIK: G. R. R. Martin prej řekl, že to show bude úplně jiná než books
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Je to dost spatny, ne teda tak spatny jako Zaklinac, ale kvality GoT to nedosahuje ani nahodou. Mizernej casting, nudnej nezajimavej scenar - koho proboha napadadlo udelat jako uvod do noveho dramatu nekolikaminutovy vysvetlovani co se tam deje. To uz si muzu pustit audiobook:)) Kdyz to srovnam s tim napinavym zacatkem z GoT...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    mi to příjde supr, rhaenyra (herečka) vypadá, jakoby měla downa, takže to sedí na rod targaryen, že jo..
    nechápala jsem tu dlouhou scénu jak holky choděj hradem, fakt jsem začala zívat
    harris moc pěknej výkon
    takový klasický, syrovější s velkým emocionálním zásahem, pro ženský-"teď ho vytáhnem, buď v klidu", a pro chlapy useknutej pinďík taky nic moc
    jo, přišlo mi, že těch informací je "trochu" víc, že to průměrný divák nedá a nejlepší byl zmatek, kdo mlátí koho v těch soubojích :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Mne to moc nechytlo, ale tak uvidime, jak to bude pokracovat.
    ROMI
    ROMI --- ---
    JADE: hele tak za me dobry, snad jen Smith mi tam uplne nesedel, ale jinak dobry, spis uvidim, co pribeh, ten uz jsem zapomnel z knih.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FRIZER: WoT jsem doteď nepochopil jak někdo může utratit takových peněz za produkci a sehnat do ní i slušný herce a přitom si evidentně nepřečist scénář který je plný naprosto kostrbatých dialogů kdy se mezi sebou postavy baví jak když o půlnoci na vánočním večírku narazíte na ředitele firmy a snažíte se s ním vést smalltalk.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JADE: IGN vcera 5/10, vetsina review kolem 6-7/10...ne moc sympaticti predstavitele...vynecham a pockam na LOTR. WoT se taky moc nepovedlo....nejak jim to Fantasy na platno nejde...
    ROMI
    ROMI --- ---
    JADE: Jelikoz jsi gaylord, takze tim padem casting pro me bude super 😁
    JADE
    JADE --- ---
    tak co ? jake jsou vase prvni dojmy z prvni epizody ? me osobne ten casting je velmi nesympatickej, ale asi je to zamer...jinak proc ne, uvidime jak moc epicky se to vyvrbi...all men must die :P
    ale vzhledem k hodnote prispevku 0 citim velkou divackou rozpolcenost :D
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    WITTGENSTEIN: pise se to kopr, ne covid
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam