• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      ROMI
      ROMI --- ---
      IOM_NUKSO: to me taky ale ne diky Daemonovi prave :) Smith mi tam nejak nesedi :)
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      ROMI: mne se nejvic libi Daemon. Scena v Dragonstone to pro mne zachranila
      ROMI
      ROMI --- ---
      Je to cele takove dost predvidatelne, takze tenhle dil ne taky nudil, jen princezna je fajn
      MORGYSZ
      MORGYSZ --- ---
      Prinejmensim znelka! :-))
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      got is back!
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      IOM_NUKSO: kokote
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      Tak zase dost nuda :(
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      House of the Dragon - 2. série schválena.

‘House of the Dragon’ Renewed for Season 2 at HBO — ‘Game of Thrones’ | TVLine
      https://tvline.com/2022/08/26/house-of-the-dragon-renewed-season-2-hbo-game-of-thrones-prequel/
      SOFIJKA
      SOFIJKA --- ---
      IOM_NUKSO: nic si z toho nedělej, my to taky nezachytili. resp. jsem si řikala, že se grand maester nějak mračí, co asi bude špatně (trochu jsem doufala v dračí ocásek nebo tak něco 🙂), ale že umřel, to mi bylo jasný až z tý hranice.
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      NEVADA_: no tak to bylo hodne nenapadne, toho jsem si vubec nevsimla
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      IOM_NUKSO:
      Prostě umřelo hned po porodu. Bylo vidět, jak ho v náručí drží velmistr, kde se chvilku mrví a pak ztichne.
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      Ja nepochopila, jak bylo najednou to Viserovo miminko mrtve. Jak se to stalo? Neco jsem prehledla?
      MOIRAIN
      MOIRAIN --- ---
      ROMI: Two Rivers je sice old blood a má být v prdeli světa, ale mají tam nejlepšího koňského handlíře pomalu v zemi, v oblasti lidí, co pěstují tabák a chovají ovce, to dává taky obrovský smysl, kůň byl odjakživa pro obyčejné farmáře mega luxusní věc, měli ho jen boháči, změna Matova původu dává smysl tomu, jakej poberta to je, ale že má v základu dobré srdce
      ROMI
      ROMI --- ---
      MOIRAIN: no me tam sralo par veci, ale celkove me to asi i bavilo, ale nektery kurveni predlohy me proste serou :) v Dvourici, kde je stara krev, tak je kazdej clovek jiny rasy, ale to asi resim jen ja v tyhle dobe, kdyby byly vsichni cerny bo sikmooky, tak by to bylo asi lepsi, ale tohle michani je na pycu :) a pak, ze Drak muze byt i zena. A pak mi prislo, ze dojebali Mata oproti kniham, a jsem teda zvedavej, co s tim udela zmena herce jeste.
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      MOIRAIN: Detaily z knih me nechavaji chladnym...herci se za me povedli , masky taky,prvni dil je skvely a ten v Shadar Logothu taky. Jen je to hrozne nekonzistentni...na jednu super vec, dve veci nic moc...prvni dve serie her o truny oproti tomu jeli v podstate bez zaskobrtnuti...
      MOIRAIN
      MOIRAIN --- ---
      FRIZER: Wheel of Time se nepovedlo podle bookcloaks. Má to svoje mouchy, ale je to dost slušný. Že se někdo může podělat z toho, že je prsten pro Aes Sedai velký (a jako ne moc hezký), místo nenápadného kroužku, to je mimo moje obzory. Ten příběh v seriálu funguje v rámci toho seriálu. Jestliže ten seriál má zelenou pro třetí sezonu, když ještě nezačali vysílat druhou, to znamená, že má dost slušný úspěch.
      Blbý je, že se změnou ČR politiky dotací pro filmaře půjdou jinam. Zatím se to točilo z velké části u nás.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      NEVADA_: no jo, říkal to zase nějakej jůtůber...
      NEVADA_
      NEVADA_ --- ---
      MINERWA: Sorry, baby, angličtinou moc dobře nevládnu, ale kde tam GRRM řekl, že to show bude úplně jiná než books, prosím?

Já samozřejmě netvrdím, že seriál bude kopírkou knihy. Už jen vzhledem ke stylu knihy je to nesmysl. GRRM se před pár měsíci vyjádřil, že ano, nějaké změny budou, místy dokonce vylepšení. Ale to je tak všechno.

ROMI
      ROMI --- ---
      SLEEPLESS8: Wheel of time
      SLEEPLESS8
      SLEEPLESS8 --- ---
      FRIZER: Wot asi nebude World of Tanks, ze? halp pls
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      Jsem cekal po vasich komentarich neco fakt hodne spatnyho, ale ve finale me to bavilo. Ze to bude mnohem komornejsi a vic kecaci bylo upozornovano uz dopredu. Takze za me jedina vytka je levny CGI v uvodni scene. Ale to je mozna dany tim, ze na to koukam na 4K televizi, zatimco na GoT jsem driv vzdycky koukal na ntb.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam