no pro me to od nudnosti uz zacina padat az k trapnosti.
to tetralni taseni mecu na hrade, na ktery si privezl celych 8 vojaku, takze by nemel zadnou sanci ho dobit (ani kdyby to nehlidal drak) to me teda dojalo.
- hlavni targaryen na me pusobi jak vycepak. Vsichni si na nej otviraj hubu, do vseho mu kecaj a on si vsechno necha libit.
- mala rada bez jakyhokoliv charisma
- nejhezci holka v kraji je prumerna nanynka
- princezna je sice hezka, ale jeji postava je tam jak robot. Nebudes kralovnou,budes kralovnou, chcipla ti matka, budes mit new matku....z techle zivotnich kotrmelcu by mela prumerna pubertacka psotnka delala by fotrovi ze zivota peklo. Tahle se furt usmiva a jeji to vsechno tak nejak jedno:))
Na to ze targaryeni jsou znamy svyma vybuchama hnevu, tak tahla parta me teda neuchvatila. Jedinej Daemon jakz takz neco hraje, ostatni tragedie
cernocha s bilejma vlasama ani nekomentuju
dalsi jsou ty strihy. Jedna scena, strih, a druha scena najednou o pul roku pozdejc:)) Takze pakjsou tam sceny typu ta uvodni s kraby, ktera je defacto zbytecna a dej nikam neposouvajici.
particka putuje na dragonstone, coz musela byt scena lodi jak blazen a oni tam dojdou rovnou z mejkapu a ketase zcela stejne upraveny a vyfesakovany jako vyjizdeli. Jak lidi hejtovali v osmy serii ten rychloposuv, tak tady uz je to vylozene teleport:))