• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Rhaenyra a flakón s "čajem"

8 hlasy od 8 respondentů
    • 75.0% / 6 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 25.0% / 2 hlasy
    • 0.0% / 0 hlasů
    JADE
    JADE --- ---
    IOM_NUKSO: Zastavil, ale pouzil to jako nasiraci strategii na bratra😅
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ja se chci jeste zeptat...nepochopila jsem, jestli s tim Daemonem neco probehlo nebo to zastavil? Mne prislo, ze zastavil, ale pak se s Viserisem tvaril nejak jinak, me to nejak spletlo.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Spis byl cely ten dil predvidatelny uz od te sceny na lodi... Ale aspon zacina byt princezna trochu divoka.
    JADE
    JADE --- ---
    IOM_NUKSO: ano obecne je to velka nuda a mohla alespon ukazat kozy, toto by se v GoT nestalo :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    IOM_NUKSO: tak noticky nebyly moc rozepsany :) je to spis kronika ne mam pocit :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    JADE: mne tenhle dil prave prisel znovu nejakej vleklej a ze se toho stalo hrozne malo. Proti GoT je to strasne jednoduchy.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Prý 19-20.
    JADE
    JADE --- ---
    tak alespon se tam uz neco deje...kolik tam te male cuze ma byt let, jen tak pro info ?! :P
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Kit Harington's Never-Before-Seen Game of Thrones Audition
    https://www.youtube.com/watch?v=nWfDEDCobpM
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    jj, pisou, ze by se to melo switchnout v polovine serie
    House of the Dragon Star Milly Alcock Discusses Learning Valyrian for the HBO Series
    https://movieweb.com/house-of-the-dragon-star-milly-alcock-discusses-learning-valyrian-for-the-hbo-series/

coz je trochu skoda, Milly Alcock je skvela :)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Podle názvů epizod to odhaduju na 5.-6. díl.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MORGYSZ: nejpozdeji v pate epizode myslim
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    MORGYSZ: taky uz bych to uvital...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ví se, kdy bude ten skok do normálního časoprostoru (tedy kdy Alicent a Rhaenyra přestanou být puberťačky)?
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Zatím mám pocit že sleduju dysneyovku Rebelka ve verzi pro dospělé :D

SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    musim říct, že jsem nadšená z toho, jak vypadaj Velaryons, líbí se mi, že využili toho, že tam tenhle rod ještě nebyl, a vytvořili jim úplně nečekanej novej styl. ty bílý dredy jsou fakt cool.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ROMI: shrnme si to. Draci Pani dobyli a podmanili si cely westeros, ale zaseknou se na nejakym doubalikovi v jeskynich a po x mesicich oblehani vymysli takovouhle kravinu:)) Daemon, ktery dostal sprsku sipu, nic mu neudelali, a on pak zdrhnul, misto aby vyletel nahoru a spalil je, me i pobavil a vzpomel jsem si hned na monty python:)

NORDSSON: no, ja se nechci dohadovat, protoze uz tam od tebe padaj nejaky narazky na mou osobu, nicmene pro me kvalitativni skok mezi Got a HoD vyjadruje krasne to, ze po kazdym novym dilu GoT tu bylo nejakych 100 novych prispevku, kdezto tohle nechava veskrze vsechny chladnym. A ano, tak spatny jako witcher to neni, i kdyz ve witcherovi byly nejake hodne dobre sceny - to tady zatim ne.

IOM_NUKSO: pozde a malo:)

SEVERINE: to by porusili celkem uznavanou zasadu dramaturgie, ze ma byt vzdy nejlepsi scena nakonec a druha nejlepsi scena na zacatek.
    ROMI
    ROMI --- ---
    to by me taky zajimalo, kdo je kladny hrdina :D a jak si to v tomhle dile poznal :D cela tahle bitva o jeskyne byla divna jako dost :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam