• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ROMI: shrnme si to. Draci Pani dobyli a podmanili si cely westeros, ale zaseknou se na nejakym doubalikovi v jeskynich a po x mesicich oblehani vymysli takovouhle kravinu:)) Daemon, ktery dostal sprsku sipu, nic mu neudelali, a on pak zdrhnul, misto aby vyletel nahoru a spalil je, me i pobavil a vzpomel jsem si hned na monty python:)

NORDSSON: no, ja se nechci dohadovat, protoze uz tam od tebe padaj nejaky narazky na mou osobu, nicmene pro me kvalitativni skok mezi Got a HoD vyjadruje krasne to, ze po kazdym novym dilu GoT tu bylo nejakych 100 novych prispevku, kdezto tohle nechava veskrze vsechny chladnym. A ano, tak spatny jako witcher to neni, i kdyz ve witcherovi byly nejake hodne dobre sceny - to tady zatim ne.

IOM_NUKSO: pozde a malo:)

SEVERINE: to by porusili celkem uznavanou zasadu dramaturgie, ze ma byt vzdy nejlepsi scena nakonec a druha nejlepsi scena na zacatek.
    ROMI
    ROMI --- ---
    to by me taky zajimalo, kdo je kladny hrdina :D a jak si to v tomhle dile poznal :D cela tahle bitva o jeskyne byla divna jako dost :D
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    A ten kladný hrdina je? Snad ne právě Daemon? :)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    Říkám si zda je to záměr, nebo náhoda - že ty první díly nějakejch prequelů, sequelů a fan-finction (tam počítám Witchera) jsou nicmoc - aby bylo možný to trochu zvednout (a s tím náladu diváků). Kdyby byla nahoře od začátku, mohla by jen klesat. Takhle maj velký pole působnosti.
    Za mě třetí díl celkem vesel a konečně mám nějakýho kladnýho hrdinu (sem si říkala koho obětujou prvního a překvapivě to nebyl Daemon).
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Tak jakoby cetli tady cyberkotlika :D v tehle epizode mnohem vic vybuchu hnevu, zacalo se mi to libit
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    (Ale uznávám, že díky Witcherovi teď leží pro mě laťka na zemi.)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    CYBERKOTLIK: Trochu mi pripada, ze kazdej koukame na jinej serial.
    Na to uvodni setkani asi nepotahnou celou armadu, kterou si privezli. Stejne jako tam nebyli nastoupeni vsichni Gold Cloaks, ktere mel na Dragonstone Daemon.
    Kral je kralem vyhradne proto, ze nechteli mit kralovnu zenskou. Takze to, ze je to slaby panovnik, zapada do pribehu a zjevne je to velkym hybatelem udalosti.
    Princezna prave vyletem na Dragonstone ukazala, ze se umi vzteknout. V posledni scene se rozbrecela a utekla, kdyz zjistila, ze jeji nejlepsi kamoska ji bude macechou. Za me docela dostatecne verohodne znazorneny(!) mentalni rozpolozeni 15lety holky v dany situaci. Ale nevim, 15leta princezna jsem nikdy nebyl, tak mozna mas ty vic zkusenosti.
    Targove jsou znami podle me spis silenstvim (hodne zjednodusene receno). Ale rozhodne ne vsichni. Kdyz by byli sileny vsichni, asi tezko by byli tak dlouho vladnoucim rodem.

Kdyz se rozcilujes nad casovymi skoky, tak mam pro tebe nemilou zpravu. Ceka nas skok asi o 10 let. ;-)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    no pro me to od nudnosti uz zacina padat az k trapnosti.
    to tetralni taseni mecu na hrade, na ktery si privezl celych 8 vojaku, takze by nemel zadnou sanci ho dobit (ani kdyby to nehlidal drak) to me teda dojalo.
    - hlavni targaryen na me pusobi jak vycepak. Vsichni si na nej otviraj hubu, do vseho mu kecaj a on si vsechno necha libit.
    - mala rada bez jakyhokoliv charisma
    - nejhezci holka v kraji je prumerna nanynka
    - princezna je sice hezka, ale jeji postava je tam jak robot. Nebudes kralovnou,budes kralovnou, chcipla ti matka, budes mit new matku....z techle zivotnich kotrmelcu by mela prumerna pubertacka psotnka delala by fotrovi ze zivota peklo. Tahle se furt usmiva a jeji to vsechno tak nejak jedno:))
    Na to ze targaryeni jsou znamy svyma vybuchama hnevu, tak tahla parta me teda neuchvatila. Jedinej Daemon jakz takz neco hraje, ostatni tragedie
    cernocha s bilejma vlasama ani nekomentuju

dalsi jsou ty strihy. Jedna scena, strih, a druha scena najednou o pul roku pozdejc:)) Takze pakjsou tam sceny typu ta uvodni s kraby, ktera je defacto zbytecna a dej nikam neposouvajici.
    particka putuje na dragonstone, coz musela byt scena lodi jak blazen a oni tam dojdou rovnou z mejkapu a ketase zcela stejne upraveny a vyfesakovany jako vyjizdeli. Jak lidi hejtovali v osmy serii ten rychloposuv, tak tady uz je to vylozene teleport:))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Kamarádka, která neviděla Hru o trůny, je nadšená a hrozně si tohle pochvaluje. Já, která jsem ji viděla, se zatím dost nudím. Ale dávám tomu ještě šanci.
    ROMI
    ROMI --- ---
    IOM_NUKSO: to me taky ale ne diky Daemonovi prave :) Smith mi tam nejak nesedi :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    ROMI: mne se nejvic libi Daemon. Scena v Dragonstone to pro mne zachranila
    ROMI
    ROMI --- ---
    Je to cele takove dost predvidatelne, takze tenhle dil ne taky nudil, jen princezna je fajn
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Prinejmensim znelka! :-))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    got is back!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    IOM_NUKSO: kokote
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Tak zase dost nuda :(
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    House of the Dragon - 2. série schválena.

‘House of the Dragon’ Renewed for Season 2 at HBO — ‘Game of Thrones’ | TVLine
    https://tvline.com/2022/08/26/house-of-the-dragon-renewed-season-2-hbo-game-of-thrones-prequel/
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    IOM_NUKSO: nic si z toho nedělej, my to taky nezachytili. resp. jsem si řikala, že se grand maester nějak mračí, co asi bude špatně (trochu jsem doufala v dračí ocásek nebo tak něco 🙂), ale že umřel, to mi bylo jasný až z tý hranice.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEVADA_: no tak to bylo hodne nenapadne, toho jsem si vubec nevsimla
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    IOM_NUKSO:
    Prostě umřelo hned po porodu. Bylo vidět, jak ho v náručí drží velmistr, kde se chvilku mrví a pak ztichne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam