• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    IOM_NUKSO: Ale zrovna dobrý dialog, to se mi zatím z těch 5 epizod líbilo asi nejvíc.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    IOM_NUKSO: Zjevne chtel dedit. A motivace Cristona mi prisla taky celkem zjevna. Za me dobry.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Je to naky nekonzistentni.. vubec jsem nepochopila, co to do Cristona vjelo. A k cemu tam prisel Daemon, kdyz princeznu ani neunesl, k cemu teda tu svou bronze bitch zabijel?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA: tak není to 5. díl ...skrytý text...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    na konci zajímavý zvrat, sir Cole je pěknej debil, imho
    HITOMI
    HITOMI --- ---

HBO confirms that they are already working with George R. R. Martin on a sequel to ' Game of Thrones ' about John Snow.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    MINERWA: V knize určitě, v seriálu IMHO taky. Seriál GoT se snažím celkem úspěšně vytěsnit z hlavy, ale řekla bych, že tam to padlo taky.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MINERWA: jj zakryt :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    IOM_NUKSO: co? nemyslíš spíš, že spoilery máme zakrýt, oznámit etc.?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    (Please, vim, ze jsou tady spoilery povoleny, ale kdybyste pripadne spoilery zaspoilovali, tak mi to nebude vadit ;))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NEVADA_: v knize nebo v seriálu?
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    NORDSSON: Ano, bude to sloužit k motivaci postav, primárně sera Cristona.

MINERWA: To pravidlo mají/znají.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    IOM_NUKSO: To je jasný, jen jsem myslela, že Minerwy otázka mířila na otce potenciálního dítěte ;)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CELLINDRA: ano, ale i tak se muze narodit bilovlasej, stejne jako malej Aegon.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    MINERWA: Mně přišlo, že s Daemonem si to vůbec nerozdala, že o panenství přišla až potom s Kings's Guardem.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MINERWA: zeby se tam konecne stalo neco vic nez, ze "princezna uz neni panna"?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    no to bude docela maso, imho
    House of the Dragon: Season 1 Episode 5 Trailer (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=7yCQq0qMKIo
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NORDSSON: jo, to jsem zapomněla, že těhotná prostě nebude, ale třeba se tam ale tohle vytahovací pravidlo niksy nezavádělo, kumšt je trefit se do plodnejch dnů :)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    MINERWA: Tak jako sorry, ale ten King's Guard podle me ve svym veku musi vedet, ze ma vytahnout. (Jasne nehody se stavaji.) Ale nedivil bych se, kdyz by to slouzilo jen k dokresleni postoju a motivaci vsech postav - takze mi chybi moznost "Rhaenyra tehotna nebude a nebudeme vedet presne proc, protoze uz se k tomu nebudou vracet".
    MINERWA
    MINERWA --- ---

Rhaenyra a flakón s "čajem"

8 hlasy od 8 respondentů
    • 75.0% / 6 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 25.0% / 2 hlasy
    • 0.0% / 0 hlasů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam