• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    teda ale stašně se to vleče, měli to celé dát do 8 dílů, aby to víc odsýpalo
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MINERWA: jj sorry, jsem slovenka, tak tu gramatiku nekdy nedavam. Ano, zatim nejlepsi dil!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    IOM_NUKSO: lol "zetmění", oni zatím jenom nevědí, že točit v šeru je hodně blbej nápad
    je to o něco světlejší než bitva o Zimohrad
    ale jinak jsem z dílu nadšená
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    To si budu muset pustit az po zetmeni,nic nevidim
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Tak za mne zatim nejlepsi dil. Sice jsem nic nevidel, coz ale po predchozich dilech beru jako velke plus :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    by me zajimalo, jestli na nejakych novejsich televizich to je videt dobre, nebo ne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kinematografie začala érou němého filmu a skončí érou filmu slepého, tyjo. Tenhle díl byl tak černej, že by vyšlo nastejno pustit si ho v rádiu.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MINERWA: to bylo asi divadlo pro divaka, ale jebly no :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Mě by zajímalo, jakej smysl má dát na vykonavatele nebo prostě tajného služebníka etc. svůj podpis? (odznak stejnýho brouka, co má v hůlce) Nebo jde o nějakej trendy merch z přístaviště?
    HERMAN85
    HERMAN85 --- ---
    CYBERKOTLIK: to mam a hbo se mi seka stejne (ostatni streamy bez problemu)
    MCD
    MCD --- ---
    NORDSSON: HBO Max v Android TV Philips (nějakej starší model, mám ji šest let). Co popisuješ se mi stávalo zpočátku v HBO GO appce (sideloadnuté mobilní verzi, protože ještě nebyla verze, která by do té televize vlezla, a pak i v ofiko TV verzi), ale nějakých pár let už zcela bez problémů.
    AMNA
    AMNA --- ---
    CYBERKOTLIK: ono by skoro stačilo, kdyby ta naše televize uměla AirPlay, ale to umí až novější modely. na HDMI bych zase potřebovala hub, páč mam jenom usb-c a to už je prostě příliš mnoho řešení něčeho, co má prostě fungovat na jedno tlačítko :)))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NEVADA_: ono staci propojit tv s PC nebo notasem a poustet si to normalne v prohlizeci, misto mulimedialniho centra staci jeden hdmi kabel
    ARAON
    ARAON --- ---
    NEVADA_: Já mám takhle ke starší, leč stále dobré TV Playstation, který supluje multimediální centrum. :-P
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Případně, kdo nechce kupovat novou televizi, ale je ochotný trochu zainvestovat, tak je řešením tohle.
    Multimediální centrum Google Chromecast Google TV (GA01919-US) bílý | DATART
    https://www.datart.cz/multimedialni-centrum-google-chromecast-google-tv-bily-ga01919-us.html
    AMNA
    AMNA --- ---
    NORDSSON: Ja jsem kvuli tomu HBO odhlasila. Ta appka vecne nejela nebo se sekala. Kamarad, co ma jen o rok starsi televizi, taky LG, ji nerozjede vubec. Ze prej moc starej stroj.
    S Netflixem a Disney jsem nikdy problemy nemela… tak nevim. Ale novou televizi kvuli tomu kupovat fakt nebudu :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ROMI: stahuju z nedočkavosti, nestahuju "ještě", ale cca hodinu potom, co to oficiálně vydaj
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NORDSSON: ja mam otevreny hbo max v prohlicezi (vystup z pc mam na tv) a jede to v normalne. Kdyz to pustim rovnou v apce z tv (lg a samsung) tak oboje taky normalne.
    ROMI
    ROMI --- ---
    MINERWA: A proc to stahujes jeste, kdyz pak koukas jinde?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    NORDSSON: Hbo max na samsungu a bez sekani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam