• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARZAModré zóny v Praze - tipy a triky jak na ne
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Nové modré zóny: Stovky pokut rozdává auto s kamerami. Kde a kdy jezdí nejčastěji?
    https://interaktivni.rozhlas.cz/modre-zony-v-praze/
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    tunelam jezdim bezne 80 km/h a nikdy nic... ta 50ka mezi tunelama taky neni merena.. jezdim 60-70.. ano je merenej usek ve Strah. smerem na Břevnov.. pokavad clovek neni debil, tak si ohlídá ty mereny useky, najde si kde jsou kamery, bacha i na automatický co hlídaj světla na křižovatkách, a jinak se jezdí na pohodu 60-80 km/h, coz je dle me tak nejak rozumna rychlost pro pohyb autem po Praze ;)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    AQUARIUS: Hele, je to 8 let, tehdy se tam měřilo :-). Pokud se dobře pamatuju, tak 50 byla i kus na začátku tunelu, a právě tam byl měřenej úsek.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    THE_MIRACLE: no ale on se ptal na ten vjezd :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    THE_MIRACLE: na vyjezdu je padesatka, ale posledni kamera usekovyho mereni je pred zatackou asi pul kilometru predtim, takze tam, pokud vim, padesatku nikdo nemeril (pred otevrenim Blanky jsem casto pozoroval, jak na to lidi za posledni kamerou slapnou, sam jsem to tak taky parkrat udelal, nikdy nic neprislo).
    THE_MIRACLE: ano, to prepinani je neprijemny, stalo se mi to osobne a to zjisteni me stalo 1000kc... nejhorsi bylo, ze dodneska mam pocit, ze v dobe, kdy jsem tu znacku mijel, na ni jeste byla 70 - na miste jsem se nedobral zadny informace a z fotky samozrejme nebylo patrny, jaka rychlost na ty znacce svitila.
    SAMOUT: z Dejvic do centra je 50 jenom pred tunelem a tam se nemeri, ve vjezdu do tunelu zacina 70 a merenej usek...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    AQUARIUS: kdyz jeste nebyla Blanka, tak i smerem z Dejvic do centra, ono je to uz nejakej patek :-).
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Nicméně zrovna v tunelech bych tu rychlost dodržoval všude. A hlavně si hlídejte značky. I tady na nyxu jsem četl pár zážitků, kdy zrovna ve Strahovském přepnuli 70 na 50 a pokutovali to...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    ADAMFC: Pokud se nepletu, tak mezi těmi tunely je 50 v obou směrech. Ale co vím, tak se měří na výjezdu ze Strahovského směr Blanka.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    THE_MIRACLE: Vjezd vs. Výjezd..?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    AQUARIUS: Výjezd ze Strahovského směrem na Střešovice/Dejvice.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    SAMOUT: to se mi nejak nezda, kdyz se projednava vic prestupku najednou, pocita se trest za nejhorsi z nich, ale k tomuhle by dochazet nemelo... mimochodem, kde se meri na padesatce u vjezdu do tunelu?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZRIZENEC: Aby ses pak nedivil, jestli to jen posilaj na urad MC, tak se to mozna jen nestihlo zprocesovat. Kamosovi takle kdysi poslali, ze jel v uplynulych 12 mesicich 12x rychle na ty padesatce u vjezdu do Strahovskyho tunelu. 24 bodu, 8k pokuta a na 12 mesicu bez papiru. Takze ti to treba jen nekdy v budoucnu prijde vsechno najednou :-).
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    KOMAS23: už dva měsíce parkuju před barákem na šestce a zatím nic. ale je to taková zasrtčena ulice tak nevím jak často tam jezdí. Ještě sem je tam nikdy neviděl.
    KOMAS23
    KOMAS23 --- ---
    Čau, dostal už někdo na nových zónách (P6 a P8) pokutu? Já zatím o nikom nevím, tak jenom, jestli ten systém vůbec nějak funguje.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    KORKMAZ: Jo, ale Praha 6 a 8 to měla jen do druhého.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    THE_MIRACLE: Pěknej dárek pod strom od národního výboru :-) A týká se to i jiných lokalit co "nově" zavedly zóny?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    KORKMAZ: Ano. Až do pátku. Miluju Vánoce :-).
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Přes svátky byly zóny na Praze 5 bez poplatku jo? Jsem se nedávno pral s automatem a ten mi tvrdil, že až do 6. ledna je to grátis a dokonce mi vrátil kačky.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    FORESTH: na mapy.cz jsou videt zony, tak si to pribliz a vyber si.
    FORESTH
    FORESTH --- ---
    Ahoj! Neporadili byste nejakou ulici na Praze 6 co nejbliz kulataku (spis na severozapad), kde by se dalo v klidu zaparkovat? Budu tam asi mesic, nez si budu moct zaridit trvale bydliste. Zatim mi auto stoji kousek od Flory za hranici Prahy 3 (takze na acku, to je fajn, ale pak se clovek musi mocat centrem).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam