zhmotněná naivita, až je mi toho člověka, který zřejmě v 89. cinkal klíči, aby měl jisté doživotní zaměstnání, líto....
Diskuse ke článku: Zaměstnanec vyrazil za šéfem s pistolí v ruce, chtěl zlepšit pracovní vztahy – Novinky.cz
http://www.novinky.cz/...d=307289&articleId=/krimi/292119-zamestnanec-vyrazil-za-sefem-s-pistoli-v-ruce-chtel-zlepsit-pracovni-vztahy.html§ionId=3
Jaroslav Vintr, Ustí Nad Labem
Neděle, 3.února 2013, 18:05:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | +69
Mě by spíš zajímalo o jaké pošramocené vztahy se jednalo,to je široký pojem pošramocené vztahy. Já si myslím,že pan podnikatel chtěl zaměstnance vyhodit atak ho připravit o obživu pro něj i jeho rodinu a to ho dohnalo k tomuto činu,neschvaliji takové počínání řešit problém zbraní,ale zcela toho člověka chápu. Dostat se do situace,kdy Vás pan majitel vyhodí a nemáte obživu a v té dnešní krizi o práci.To jsou hrozné situace,je tu někdo,kdo v roce 89 když zvonil klíčema tohle věděl? Vždyt,když si pustíte televizi,přepadání bank,čerpacích stanic,lidí na ulici,to je přeci tolik násilí,kam toto jednání povede a kdy tomu bude konec?