• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    87HIGHFLYERPerly a nesmysly z novinových diskuzí aneb HLAS LIDU
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    každopádně to tam dost prořídlo, půlka příspěvků je smazaných. //on to někdo všechno čte? kolik mu za to platí? ..

Anna Machačová, Hradec Králové
    Úterý, 25.února 2014, 21:07:42 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +31

Protestuji proti cenzuře a omezování svobody slova na portále Novinky.cz
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    OLTSKUL: hodnotné názory zapadly...lol
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---

Novinky omezují tlachání v Názorovém fóru – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/327969-novinky-omezuji-tlachani-v-nazorovem-foru.html

DAN9K
    DAN9K --- ---
    Mně přijde skoro až podezřelý, že na otázky, které jsou 50 na 50 jsou správné odpovědi asi 30%. To by znamenalo, že nikdo neví správnou odpověď, všichni tipují a neskutečnou náhodou skoro všichni špatně... fakt nechápu tu Malajsii třeba, 15% správných odpovědí na otázku typu ano/ne, to je úplná blbost.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JORIM: Díky za odkaz. Něco je fakt neuvěřitelný, jako třeba to s těmi lasery. Ukažte mi prosím jednoho člověka, jednoho jediného, který by si myslel, že má laser něco společného se zvukovými vlnami. Víc než půlka? To se opravdu museli ptát v domově důchodců lidí s alzheimerem.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DAN9K: zeptej se kojenců a dětí do deseti let a na druhý straně důchodců se stařeckou demencí, do toho promítni zbejvající kretény a máš 30% populace jak vyšitejch:)
    JORIM
    JORIM --- ---
    PATISLAV: DAN9K: Zapomněl jsem ještě odkaz, je tam toho víc:
    What Americans Don't Know About Science - Eleanor Barkhorn - The Atlantic
    http://www.theatlantic.com/education/archive/2014/02/what-americans-dont-know-about-science/283864/
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Já nějak nechápu, jak je tohle možný. Jako já vím, že znalosti lidí jsou tristní, ale tohle považuju tak nějak za takovou základní znalost. Něco jako 1+1 jsou 2 a že jedna třetina lidí v Evropě to jako neví....naprosto nechápu...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JORIM: tím se mnohé vysvětluje, děkuju.
    JORIM
    JORIM --- ---
    PATISLAV: Dohledal jsem ten původní výzkum. Problém je v tom, že Evropa dopadla ještě o něco hůř:
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Panebože :)

Tady pro změnu kontruje někdo, kdo ví, jak se věci mají... nebo ne?

Daniel Srdce, Březová
    Sobota, 15.února 2014, 18:15:03 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    -4

To není teorie, to je fakt, zkuste ve vesmíru najít něco staršího jak 4mld let. :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Čeští yntelygenti reagují....

Diskuse ke článku: Každý čtvrtý Američan netuší, že Země obíhá kolem Slunce – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-kazdy-ctvrty-american-netusi-ze-zeme-obiha-kolem-slunce.html§ionId=744

Radek Tureček, Moravany
    Sobota, 15.února 2014, 18:05:09 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +10
    To že země obíhá kolem slunce je prokázaný fakt. To že vesmír započal velkým třeskem je jen teorie na principu budiž světlo.

Jiří Jagoš, Praha
    Sobota, 15.února 2014, 18:05:59 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +14
    tak to mi krasne potvrdilo co si o tom kontinentu myslim
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    lidé na Ukrajině si prošli většími hrůzami než my, válka,všechno rozmlácené na hadry,před válkou Stalin-hladomory. promluvte s nějakým Ukr. je jich u nás dost,a i velice chytrých, s diplomy. jen jim prokrista nepřeju aby s nimi potom Unie zametla jak námi. vše nám plánovaně zničili,je z nás laciná ubohá kolonie.
    (23. 01. 2014 13:16)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    A pujde to euro ještě výš...nevěřím, že to zustane u 27 korun. Slováci mají 30 korun za euro...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Singer je prase nenažraný. S konfiskovat mu veškerý majetek a vyluxovat mu všechny účty a pak bych ho nahnala do kaufu za kasu,aby věděl jak maká 60% lidí v tomto státě.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    vidim to asi tak, ze zednar Singer dostal rozkazem od dalsich zednaru a eurozednaru oslabit korunu, neb se jim nelibilo, ze nase mena je prilis silna. Je jasne, ze tohle jelito muselo rozkaz vyplnit, jinak by letelo. Doufam, ze v CR euro nikdy nebude zavedeno. (
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    No v tuhle chvíli euro určitě NE ! Abychom byli s našimi platy a důchody v Evropě za žebráky, i když...už jimi stejně jsme.Na dovolenou do ciziny holt zase s paštikami hurá.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Nevím,že by v ústavě byla věta o tom,že si ČNB bude dělat co chce.A změnit ústavu ve prospěch lidí není nyní žádný problém s Úsvitem mají to co potřebují jen to rozjed.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Kdo se nebál poctivé práce a byl ochoten žít slušně, po r 1948, 1968 a teoreticky i po r 1989 měl příležitostí dost. Takže odešli spíš nemakači a dobrodruzi, kriminálníci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam