• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    87HIGHFLYERPerly a nesmysly z novinových diskuzí aneb HLAS LIDU
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    87HIGHFLYER: normální jsou ti živí!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PETGRIDUS: ano, protože normální lidé běžně vykrádaj hroby:D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    V honosných hrobkách našli policisté spoušť po zlodějích  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/341119-v-honosnych-hrobkach-nasli-policiste-spoust-po-zlodejich.html

Jan Chalupa, Praha
    Čtvrtek, 3. července 2014, 15:33:21 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    -19

Mrtvým jsou ty předměty k ničemu, radši ať to využijí normální lidé tady nahoře
    MISFIT
    MISFIT --- ---

Pavel Švec, Strakonice
    Pátek, 27. června 2014, 00:03:00 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    0

Je velice smutné, že za peníze poctivě pracujících se platí takoví rádoby vědci, kteří zkoumají planety biliony kilometrů daleko, na který normální smrtelník ani dalekohledem nedohlédne, a kteří se zabývají takovými nesmysly, jako vznik vesmíru a podobně.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Církev kolaborovala s nacisty, řekl poslanec ČSSD a Sněmovna začala bušit do lavic – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...borovala-s-nacisty-rekl-poslanec-cssd-a-snemovna-zacala-busit-do-lavic.html

Vitězslav Jura, Orlová-Lutyně
    Pátek, 20. června 2014, 13:26:14 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +1

Samozřejmě blbý pravičáci to budou do roztrhání těla popírat,protože demokracie je vlastně takový malý fašizmus.Nakonec to dokázali,když se zastávali svojich soukmenovců na Ukrajině.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ROMANET: jako...většina lukášů co znám jsou obtloustlý troubové...k tomu bejt ve 23 letech panic...to prostě s psychikou zamává:)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    spíš než perly sonda do esence češství :)

článek o tom, jak se jedna lesbička vyrovnávala se svou orientací

japos22: Má pocit, že přestává být zajímavá?
    (13. 06. 2014 12:03)

mnpv: Je mně úplně jedno s kým spí. Ona o tom mele pořád dokola.
    (13. 06. 2014 11:53)

luki23: a koho to zajima? co za smrady z kuund vylizala prase jedno zkkurvene ubohe ze lize smmrdlave k*** fuuuuuuuuuj
    (13. 06. 2014 11:35)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Bojím se, že mám malou vaginu, slyšel redaktor na terapii transsexuálů - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/terapie-transsexualu-0uf-/vztahy-sex.aspx?c=A140610_134758_vztahy-sex_jup

"To je důsledek těch hormonů z antikoncepce kterou se dnes cpe i každá 15ti letá pizda, aby mohla spokojeně sexovat, pak se rodí tihle mutanti co řeší blbosti, pejskaři a voliči čssd. "
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zemi těsně minul obří asteroid. Věda selhala, lidstvo by nemělo šanci - diskuse ke článku | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://zahranicni.eurozpravy.cz/...e-minul-obri-asteroid-veda-selhala-lidstvo-by-nemelo-sanci/forum/

Vědce znepokojuje....
    A mně znepokojuje,že vědce znepokojuje, protože na výzkum dostávají peníze, aby zkoumali. Takže výsledek bude ten, že budou chtít ještě více peněz, aby nebyli znepokojení?05 6 týdnů před průletem? To u těch dalekohledů chrápou, nebo co? V dnešní době, kdy si na Googlu prohlédnu jak mi před rokem krásně kvetly řeřichy v truhlících za oknem mají problém se zaměřením šutráku, který ohrožuje Zemi? 900 nebo 300 m žádná míra?

Ivo Adler - Slyšel jsem
    od zasvěcené osoby, že asteroid měl do Země narazit, ale spojenými silami psychotroniků se podařilo dráhu asteroidu trochu změnit a tak prosvištěl kolem. Věř, kdo chceš
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://zpravy.aktualne.cz/...bylo-jiste-pomohlo-pocasi/r~9c6e6a48ec9311e3bc790025900fea04/v~diskuse/

Olda Říha • před 19 hodinami
    Kdyby se pan historik zajímal skutečně o historii, doneslo by se mu, že vylodění v Normandii bylo politicky tolerováno ze strany Německa a proto se všechny zálohy nacházely v dostatečné vzdálenosti, aby toto vylodění nepřekazily. A vzlétly jen dvě stíhačky....stejně jako 11. září. 2001. To je ale náhoda :-)

Zdenek B. • před 19 hodinami
    Nechápal jsem, jak mohl někdo napsat takovou propagandistickou slátaninu dokud jsem se nepodíval na jméno autora - Gazdík.
    Američané si dnes s pomocí Hollywoodu uzurpují zásluhy na úspěchu vylodění. Poněkud se zapomíná, že se vyloďovali na dvou plážích z pěti. Jejich sláva je ovšem podložena masakrem na pláži Omaha, která byla způsobená těžkým terénem a především velmi špatnou přípravou.

toňula hubený • před 21 hodinami
    Pokud autor srovná americkou pomoc Evropě proti Hitlerovi se "záchranou" Jugoslávie, tak se mi dělá zle od žaludku. Ta pomoc Jugoslávii spočívala ve vybombardování Srbska, které bylo svého času naším prezidentem označováno jako humanitární. Přesto způsobilo Srbsku obrovské škody a bohužel i ztráty na životech civilistů. Spoluúčast Česka na bombardování Srbska je a navždy bude černou skvrnou na pověsti našeho národa. Americká invaze skončila odtržením části Srbska, které je dnes bráno jako něco samozřejmého a nutného, ale je to jen velká lež...

Michal • před 21 hodinami
    válku vyhrálo Rusko...tady ti lízači amerických zadků jsou neuvěřitelní...

.... ad libitum, ad nauseam...

Prosím vás - že jsou to placení kremboti a nikolv skutečný odraz povědomí.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Vidím to tak, že autor článku, nějaký pan Mikulička, opět anonymní redaktor bez fotografie nabádá ke střílení na prezidenta přímo v titulku článku. Co s tím redakce hodlá udělat, pokud ke střelbě skutečně dojde?? Přestane redaktora sponzorovat, nebo naopak dostane přidáno, coby úspěšný provokatér??

Do Libereckého kraje míří prezident. Předloni se tu střílelo na Klause - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...ezident-zeman-f35-/liberec-zpravy.aspx?c=A140603_091037_liberec-zpravy_tm
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Valerie Říhová, Praha
    Čtvrtek, 29. května 2014, 00:22:34 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +3

Obomba si nechal udělit Nobelovu cenu míru a pak rozpoutal válku na Ukrajině. Je to zlá a zavrženíhodná bytost.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Protože v Kolíně platí dělníkům podstatně menší mzdy nežli ve Francii, tak se chlubí "nízkými náklady". Po roce 1989 jsme se stali pracovním táborem pro západní státy, které nás osvobodili. A drátěné zátarasy tu již ani nemusí být, protože většina obyvatel na cestu do USA nemá. To je přece jen pro "vyvolené".
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    erbova.arana: Volby do nějakýho eurobordelu musí být každému normálnímu člověku u pr.dele,volby parchantů.kteří budou za tučné peníze cizích,rozhodovat o kradení a rozdělování peněz pracujících
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    87HIGHFLYER: já nemůžu :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Praha je rozplizlá do okolí a má moc městských džunglí, míní architekt - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...em-petrem-stepankem-fpf-/praha-zpravy.aspx?c=A140512_135450_praha-zpravy_zt

Jan Peka

Odstranit keře z parků, super, nebude se ani kde v klidu vychcat...
    +20/0
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ROMANET: pravda, když mimino umře na černej kašel, mozek to vlastně nepoškozuje
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    Povinné očkování v ČR dál vytváří z řady dětí mrzáky

Na odpor proti očkování, jež se podle názoru už také mnoha odborníků neblaze podepisuje na zdravotním stavu dětí, ať bezprostředním, tak také celoživotním, už se nestaví v České republice jednotlivci, ale jsou to stovky a tisíce rodičů, kteří si uvědomili, že jsou režimem v otázce očkování obelháváni.
    Proč děti po očkování pláčou? Mají zánět mozku. Vědecké studie: Hliník ve vakcínách poškozuje mozek dětí i dospělých.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LOL

Diskuse ke článku: Zemřel režisér oscarového filmu o Sugar Manovi – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...tura/336166-zemrel-reziser-oscaroveho-filmu-o-sugar-manovi.html§ionId=4

Filip Zoubek, Rozseč nad Kunštátem
    Středa, 14. května 2014, 08:41:53 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    -8

Jaroslav Křížek, Kostelec nad Orlicí
    Středa, 14. května 2014, 08:16:16 |
    Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    Nahlásit |
    +9

Pane Filipe Zoubku, nic ve zlém, ale to, že Vám jméno režiséra, ani jeho filmy, ani jméno muzikanta Rodriqueze nic neříká je Vaše chyba. Nemůže sice znát každý všechno, ale přijde mi divné chlubit se nevědomostí. Přeji hezký den.
    ...........................................................................................................
    Máte jistě pravdu, každý nemůže vědět vše. Ale chci podotknout ža jakýsi režisér něčeho, za co něco získal je mně těžce u pr... A nevidím důvod, proč to psát na informační prý zprávařský server. Že zemřel měli rozeslat na Vaše maily a neotravovat s tím veřejně všechny.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Rostlinné tuky nám pomáhají i škodí. Se kterými šetřit? - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/rostlinne-tuky-pomahaji-i-skodi-dnv-/zdravi.aspx?c=A140429_135148_zdravi_pet

Tomáš Tatíček

Ať žije sádlo! Domácí, v doprovodu škvarečků!! :-) Řepkové olej si lijte do smrdutéch nafťáků, já to žrat nebudu, ani kdyby se pod tím podepsalo deset Einsteinů. :-P

Nojo, v tom výčtu ale chybí kromě sádla taky oliváč... sakra, kde to jsme? Článek na podporu řepky, či co. :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam