VOJTABOSS: více méně souhlas - stručně než dáme report na Mortem....
Grunt - vrchol festu, totální PE nátěr..jedno z nej vystoupení co jsem v žánru viděl
Ramleh- kvalitní rubanice made in England..škoda jen neslyšného hlasu po vtšinu vystoupení, ale jinak masakr
Skullflower - hodně jse se těšil, nakonec to nebylo nic moc, neb si kapela neumí ani pořádně nastavit komba a dynamiku ke zvukaři - pochopil jsem co chtěli říci a líbilo se mi to, ale chtělo to ještě hráčsky "vybrousit"
Con-Dom - hodně temná záležitost, tentokrát se Mike odchýlil od klasického PE konceptu někam do deklamativní nihilistické elektroniky typu IRM, ale sílu to mělo pořádnou, navíc se jednalo o ojedinělou prezentaci materiálu z roku 1997, moc dobré!
Le Syndicat - celkem nudná záležitost - hluk bez většího náboje či smyslu, viděl jsem půlku a šel pryč
Esplendor Geometrico - škoda dát takovou kapelu po Grunt...normálně působí jejich hlučnější rytmická elektronika velmi silným dojmem po Miku Aspovi vypadali jak Dj průměrné klubové muziky - po intenzivní finské mašině bohužel trochu nudili, tak jsem šel na vzduch
Consumer Electronics - vynikající nátěr, Philip Best mimořádně perverzní, jako performer super, jako muzikant tam byl více méně k ničemu, ale jinak velká spokojenost, hlavně s hlukovým spodkem, to nemělo chybu
Black Sunroof a Letera 22 jsem neviděl, tak nemůžu soudit bohužel
Siglium S - skvělá záležitost temně neurotického ambientu, beaty nevadili a navíc oceňuji zajímavé zpestření line upu
The New Blockaders - skvělá noise estráda, hodně zvukovej a performnce extrém se znásilňováním podlahy klubu..lidí se baví a nástroje se bortí...výbornej závěr, jako tečka nemělo chybu, škoda jen přilišné délky a technických problémů s mikrofony. Kdyby to zabalili po první odmlce, tak by vystoupení bylo ještě intenzivnější...
Giancarlo Totinutti - 4 kanálový mix poměrně intenzivních noise prvků - dynamický a přirozený..přes značnou hlasitost šlo o poměrně citlivou muziku, velmi precizně komponovanou, velmi dobré!