• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULDURPower Electronics, Death Industrial, Harsh Noise,(Post) Black Metal, Black Noise, Post Industrial
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    V posledním předletním díle zase trošku zahrozíme a zapeklíme a k rozhovoru uvítáme pražské noise/elektroindustriální uskupení V0nt. Volíte Losnu nebo Mažňáka? Oni asi třeba Bahňáka!

    [FREECORE EXPERIENCE w/ v0nt]

    STÍN/A.D. L.A.
    KILL77
    KILL77 --- ---
    Suicidal Meditations 8" lathe cut
    Čtyři mistrovské kousky Jaroslava Paláta z roku 1990 na osmipalcovém EP.
    Order: zander@seznam.cz
    Suicidal Meditations | Suicidal Meditations | CS Industrial 1982-2010
    Suicidal Meditations | Suicidal Meditations | CS Industrial 1982-2010
    https://csindustrial1982-2010.bandcamp.com/album/suicidal-meditations-3
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Dneska a dneska:



    V květnovém díle v našem studiu uvítáme pražskou nelegendu nebreakcoreového nebimetalu Yarrdeshe. Představí průřez průletem, takže si držte huby, jedeme v kloboucích!

    In the May session we welcome Prague's antilegend of the antibreakcore antibimetal Yarrdesh in our studio. He'll introduce cutdown of a flyby, so shut the throttle up, we come in full fuck!

    [FREECORE EXPERIENCE feat. YARRDESH]


    &&



    RaveBoy @ midnite

    Program - Cross Club
    https://www.crossclub.cz/cs/program/6861-audiotrauma-night/

    KOM/AH/KROSS
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    XL. část cyklu poslechově přednáškových večerů
    Part XL of a series of listening/lecture evenings



    Ve čtyřicátém díle Audire navážeme na minulé hardcore techno a pustíme se do digital hardcore a breakcore. Aneb jak to dopadne, když začnou elektroniku dělat anarchokomunističtí pankáči a volnomyšlenkářští metalisti. Zničte 2000 let kultury!

    In the fourtieth installment of Audire we will follow up the last session’s hardcore techno and we’ll hit it with digital hardcore and breakcore. Or, how it’s gonna end when anarchocommunist punks and freethinking metalheads start to make electronics. Destroy 2000 Years of Culture!

    [AUDIRE - Digital hardcore & breakcore]

    IBM/SENIOR/RIOT
    RPX
    RPX --- ---
    V77
    V77 --- ---
    Tak jsem si prave pro sebe objevil novinku z r 1969.
    Under The Mersey Wall // Electronic Sound // George Harrison
    https://www.youtube.com/watch?v=BvtTXoCJRX4
    KILL77
    KILL77 --- ---
    KILL77
    KILL77 --- ---
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Tak u Korobushky byli tak hodny, ze se stihl jeste posledni release letos! Moc dekuji Karlovi, ze se me ujal a dokonce to stihl tak rychle!

    "Death industrial"/harsh noise/harsh noise wall:

    Sea Of Poppies - Being As One With Dust | Korobushka Records
    https://korobushka.bandcamp.com/album/sea-of-poppies-being-as-one-with-dust
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    A pak ze prej japonskej zenskej wrestling a harsh noise nejdou dohromady. ;)

    Split | Lost Notes Media
    https://lostnotesmedia.bandcamp.com/album/split-5
    MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---


    Na další klubovou noc Proces tentokrát zavítá mexicko americké duo Belief Defect, které tvoří producenti Drumcell a Luis Flores. Své debutové album Decadent yet Depraved, které se zařadilo mezi nejúspěšnější elektronická alba roku 2017, vydali na německém vydavatelství Raster Media a jejich premiéra tohoto počinu na berlínském Atonal festivalu sklidila obrovský úspěch. Pozvání přijala šéfka vydavatelství Kvitnu, sound designérka na poli experimentální elektronické hudby Zavoloka, která svojí produkcí například zaujala Aphex Twina, který si jí vybral jako předskokanku pro svoje vystoupení. Z britského vydavatelství Downwards se v DJ setu představí americká umělkyne Layne. Program tradičně doplní místní akty Dead Pigeon Dub & Escher Fucker, Dialect a Umresh.

    FB
    [ Proces : Belief Defect - Zavoloka - Layne / partyparty / 18.10.2019 / CR - Praha - Underdogs' ]
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    Hostem zářijového dílu na rádiu Punctum před říjnovou přestávkou bude sám famózní Yarrdesh, magistr hyperkinetických beatů, pazvukový inženýr a zasloužilý drtič strun. Bere si kytaru, kombo a kompl a zahraje nám svojí novou písničku ve stylu dm drogerie karaoke, pod heslem "make brutal death not war". Keep it locked!

    The September session's guest on Radio Punctum, before the October break, will be Yarrdesh, of his own fame. The master of hyperkinetic beats, cacosonic engineer and the string shedder of high merit, he's taking his guitar, combo and puter and is going to play his new sing-along in a dm drogerie karaoke style, under the motto "make brutal death not war". Keep it locked!

    [ FREECORE EXPERIENCE - feat. YARRDESH / divadlotheatre / 24.9.2019 / CR - Praha - Radio Punctum: https://live.punctum.cz/ ]

    LIFE/METAL
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    Hostem červencového dílu na rádiu Punctum bude Sweeps 04 se svým kytarově ambientním doomem. Pěkně to u nás ve studiu rozbalí a popovídáme si o jeho aktuální desce "Zátěž" i o jeho spolupráci s labelem Sakraphon. Keep it locked!

    The July session's guest on Radio Punctum will be Sweeps 04 with his guitar-based ambient doom. He's going to rock the place in our studio and we will talk about his current record "Zátěž" ("High Load") and collaboration with Sakraphon label. Keep it locked!

    [ FREECORE EXPERIENCE - feat. SWEEPS 04 / divadlotheatre / 23.7.2019 / CR - Praha - Radio Punctum: https://live.punctum.cz/ ]

    ZATR/SAKR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam