tak, a ja jsem dam nejaky fotky Limonady z Limuz, kterou mam v docasne peci, ponevac mam ten pocit, ze se malo vi, jak je to hezkej a roztomilej pejsek :) (pokud jste uz videli, omlouvam)
jednak ma nej oci a pohled
ale i jinak je proste k sezrani :) vetsinu casu by nejradsi nekam zalezla pred lidma, kterejch se (stejne jako zbytku sveta) boji, proto jsem zvolila terapii hlazenim a divanim se na inspektora columba. kdyz to zabere u lidi, kterejm je zle, tak doufam, ze taky u psu.
tady je fotka, jak se boji do kuchyne :) je hrozne placha, ale kdyz je uplny ticho, podnika kratky a opatrny cuchaci vylety po okoli :)
dneska byla na male i velke sporadane venku (hura!:), snazim se ji to naucit, abych co nejvic usnadnila jeji adopci. stejne tak se mi prostrednictvim pozitivni motivace snazim, aby zapomnela na svy negativni zkusenosti a nevrcela na netvora a bankrota, dneska uz od nich mela cenich 20 cisel bez vrceni z obou stran, a dale na tom budeme pracovat, takze by mela byt jednou vhodna i k ostatnim pejskum.
kdybyste chteli limonade pote, co ji nechame ockovat, nabidnout novy domov, ozvete se mi na 775 517 711 nebo se ozvete na mail na strankach sdruzeni www.dog-point.cz.
ale jen pokud mate v planu ji drzet v teplicku (pripadne na zahradce s pristupem domu) a byt na ni nejhodnejsi na svete. protoze si to nejvic zaslouzi.